Svane Køkkenet Aars

ER DU TIL NÆRHED OG
KØKKENGLÆDE SÅ KOM
IND TIL OS I AARS

Svane Køkkenet Aars

Løgstørvej 20

9600 Aars

Åbningstider (efter 7. februar)

Mandag - Fredag

Kl. 9.30 - 17.30

Lørdag

Kl. 9.30 - 13.00

ÅBENT FOR ONLINE MØDER - VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit næste køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet.

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

INDEHAVER / INDRETNINGSKONSULENT

lj@svane.com

René Hald

René Hald

INDEHAVER / INDRETNINGSKONSULENT

rh@svane.com

Lasse Hosbond Larsen

Lasse Hosbond Larsen

Butikschef

lhl@svane.com

John Jørgensen

John Jørgensen

INDRETNINGSKONSULENT

jjn@svane.com

Mona Laustsen

Mona Laustsen

INDRETNINGSKONSULENT

mln@svane.com

Stefanie Nedergaard Mortensen

Stefanie Nedergaard Mortensen

Indretningskonsulent

snm@svane.com

Simon Madsen

Simon Madsen

Indretningskonsulent

sim@svane.com

Charlotte Hejlskov

Charlotte Hejlskov

BOGHOLDER

chh@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Aars

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet Aars

Svane Køkkenet Aars byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum.

Kom og besøg os – få en vedkommende og inspirerende oplevelse i butikken. Vi står klar til at guide dig rundt i vores udstilling med 35 miljøer.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds.

Ledige stillinger i Aars

svane køkkenet aars søger erhvervskonsulent

Vi søger en erhvervskonsulent med brancheerfaring
Vi har travlt. Derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren og engageret erhvervskonsulent, hvis primære opgave bliver at give vores erhvervskunder en oplevelse udover det sædvanlige. 

Jobbet
Din primære funktion er at servicere eksisterende kunder og udbygge denne kunde portefølje. 
Jobbet har især fokus på vores entreprenør kunder, hvorfor det er vigtigt at kunne indgå i en løsningsorienteret dialog med kunderne. Du rådgiver og inspirerer om indretning af køkken, bad og garderobe, præsenterer løsninger, lukker salget og følger op. Med andre ord skal du give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige. For at få succes i dette job må du interessere dig for kundens forretning/netværk. Du skal have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundens ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandskab.

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg til BtB segmentet, måske har du også en håndværksmæssig baggrund. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og er klar til at gå den ekstra mil, der skal til for at få succes.
Som person er du udadvendt og tillidsskabende og kan indgå i langvarige relationer. Du har et godt overblik, har styr på detaljerne og arbejder systematisk og struktureret.

 

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet Aars indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse.

Videre forløb
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte indehaver René Hald tlf. 4120 0300. Ansøgning samt CV mailes til rh@svane.com. Ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt, da tiltrædelse er snarest eller efter aftale. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende.

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige.

Markedspladsen i Aars

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES