Svane Køkkenet Herning

HOS OS
FÅR DU EN UNIK
OPLEVELSE

Svane Køkkenet Herning

Silkeborgvej 80F

7400 Herning

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 8.00 - 17.00

Lørdag

Kl. 10.00 - 14.00

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit næste køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet.

René Møller

René Møller

INDEHAVER

T: 4186 1090

rm@svane.com

Helle Vendelbo

Helle Vendelbo

INDRETNINGSKONSULENT

T: 4186 1093

hve@svane.com

Henriette Bøgeskov Jørgensen

Henriette Bøgeskov Jørgensen

INDRETNINGSKONSULENT

T: 4186 1091

hbj@svane.com

Daniel Gejl Pedersen

Daniel Gejl Pedersen

Indretningskonsulent

T: 4186 1096

dgp@svane.com

Ulrik Agerbo Nielsen

Ulrik Agerbo Nielsen

ERHVERVSKONSULENT

T: 4186 1094

uan@svane.com

Ole Madsen

Ole Madsen

ORDRE- OG KVALITETSBEHANDLER

olm@svane.com

Anne-Marie Thøgersen

Anne-Marie Thøgersen

BOGHOLDER

amt@svane.com

Allan Sjøgaard

Allan Sjøgaard

CHEF MONTØR

Henrik Paibjerg

Henrik Paibjerg

MONTØR

Tonni Nygaard

Tonni Nygaard

MONTØR

Jørgen Ejby

Jørgen Ejby

VICEVÆRT

 

Om Svane Køkkenet Herning

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet Herning

Svane Køkkenet Herning byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum. Hos os finder du kun 100% dansk design.

Vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds.

Ledige stillinger i Herning

Svane Køkkenet Herning søger indretningskonsulent

Vi har travlt
Derfor har vi brug for dig. Du er en engageret sælger men ikke nødvendigvis fra køkkenbranchen. Din primære opgave bliver at give vores privat kunder en oplevelse udover det sædvanlige. 

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring i Microsoft Office pakken og kan måske arbejde i tegnesystemet Winner eller lignende.
Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt. Det er en fordel, at du er bosiddende i Herning-området. 

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet Herning vil du indgå i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde i et af Danmarks stærkeste køkkenbrands med et meget bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig.
Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder.
Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Din løn er attraktiv og forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver René Møller på 4186 1090. Ansøgning samt CV mailes til rm@svane.com. Ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Svane Køkkenet Herning søger Controller

Vi har travlt...

Kan du regne den ud, holde styr på alle trådene, jonglere mellem opgaver i en kreativ og hektisk hverdag – og kan du gøre det med et smil? 

Hos Svane Køkkenet Herning går det stærkt. Vi har haft et travlt år og efterspørgslen på vores spændende inventarløsninger er forsat stigende. Derfor mangler vi en holdkammerat, der har lyst til at arbejde med både regneark og tegneprogram. 

Dine arbejdsopgaver vil typisk være
Udarbejde tilbud og beregne større entrepriser
Effektuere ordre
Koordinere leveringer af inventar med tilbehør samt montering.

Du besidder gerne følgende kompetencer:
Erfaring med boligindretning/-byggeri
Erfaring med tilbudsgivning til byggeopgaver
Evnen til at se sammenhæng og muligheder
Detaljeorienteret og god til kommunikation
Holde fokus i en travl hverdag, er udadvendt og struktureret
Kendskab til Office Pakken på brugerniveau – specielt Excel og gerne Winner

Vi sætter stor pris på, at du har en positiv indstilling til omverden. Samtidig er det vigtigt, at du har forståelse for, at din omhu og nøjagtige præstation i jobbet, er med til at fastholde Svane Køkkenet Hernings succes. Du skal kunne lide at arbejde med de funktioner, der ligger som controller bag erhvervskonsulenterne. 
 

Vi tilbyder

Hos Svane Køkkenet Herning indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger. Vi er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du vil indgå i et dynamisk team af gode kolleger, hvor tonen er let og sammenholdet vigtigt. Vi har en flot butik med alle de nyeste designs fra Svane Køkkenet og gode arbejds­forhold.
Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. 
Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter inden for køkken, bad og bolig. Din løn er attraktiv og forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver René Møller på 4186 1090. Ansøgning samt CV mailes til rm@svane.com. Ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE
Svane Køkkenet WBL

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES