Køkkenfirma i Herning - Svane Køkkenet
Svane Køkkenet Herning

NYT KØKKEN?
HOS OS FÅR DU
EN UNIK OPLEVELSE

Svane Køkkenet Herning

Silkeborgvej 80F

7400 Herning

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 8.00 - 17.00

Lørdag

Kl. 10.00 - 13.00

Eller efter aftale

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit nye køkken. Vi kommer gerne forbi dig til et uforpligtende møde for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet.

Thomas Schmidt Jensen

Thomas Schmidt Jensen

Teamleder privatkunder / Indretningskonsulent

T: 4186 1095

thj@svane.com

Sara Mørch

Sara Mørch

Indretningskonsulent

T: 4186 1092

sam@svane.com

Benny Jensen

Benny Jensen

Indretningskonsulent

T: 4186 1094

beje@svane.com

Mads Peder Kristensen

Mads Peder Kristensen

Erhvervschef

T: 4186 1096

mpk@svane.com

Marianne Nørgaard

Marianne Nørgaard

Erhvervskonsulent

T: 4186 1091

mng@svane.com

Helle Vendelbo

Helle Vendelbo

Erhvervskonsulent typehuse

T: 4186 1093

hve@svane.com

Karina Bryrup Pedersen

Karina Bryrup Pedersen

Erhvervskonsulent

T: 7230 2007

kbp@svane.com

Ole Madsen

Ole Madsen

Controller

olm@svane.com

René Møller

René Møller

INDEHAVER

T: 4186 1090

rm@svane.com

Anne-Marie Thøgersen

Anne-Marie Thøgersen

bogholder

T: 2484 4322

amt@svane.com

 

Køkkenforhandler i Herning  - Svane Køkkenet
Om Svane Køkkenet Herning

LAD OS INSPIRERE OG
RÅDGIVE DIG I KØKKENBUTIKKEN
I HERNING

Nyt køkken Herning - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Herning

Køkkenfirmaet Svane Køkkener Herning byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum. Hos os finder du kun nyt køkken, bad og garderobe i 100% dansk design. Kom ind og mærk materialerne og lad os hjælpe dig med at sammensætte dit drømmekøkken.

Gå på opdagelse i vores køkkenbutik med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds.

Kom ind i vores flotte køkkenudstilling på Silkeborgvej og få en snak om dit projekt og de mange muligheder i et nyt Svane køkken. Du har sikkert mange spørgsmål om låger, skuffer, og alle mulige andre elementer, som køkkener består af. Rådgivning er vores vigtigste tilbud til dig, og vi gør altid et grundigt arbejde med at afdække dine køkkendrømme, enten hjemme hos dig selv, eller inde i forretningen, hvor du kan få et godt overblik over mulighederne inden vi sammen gør dem til virkelighed.

Ledige stillinger i Herning

svane køkkenet herning søger indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent
Hos Svane Køkkenet Herning har vi meget travlt og vi har mange kunder i butikken, derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs-oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring med Microsoft Office pakken og kan arbejde i tegnesystemet Winner eller lignende.
Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver René Møller på 4186 1090. Ansøgning samt CV mailes til rm@svane.com. Ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige

Markedspladsen i Herning

Lige nu er der ikke udstillinger til salg, men kom gerne forbi butikken og se hvad der evt. er på vej.

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES