Svane Køkkenet København

HOS OS FÅR DU
EN OPLEVELSE UD OVER
DET SÆDVANLIGE

Svane Køkkenet København

Gl. Kongevej 99

1850 København

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl 10.00 - 15.00

 

Åbningstider Erhverv

 

Mandag - Fredag:

Kl 8.00 - 16.00

KONTAKT Erhverv & EJENDOMME

 

T:

3324 4477

E:

ejendomme@svane.com

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING


Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Morten Kevings

Morten Kevings

SALGSCHEF

T: 2025 1018

mok@svane.com

Sussie Backer

Sussie Backer

INDRETNINGSKONSULENT

sba@svane.com

Mie Hansen

Mie Hansen

INDRETNINGSKONSULENT

mih@svane.com

Kasper Oggesen

Kasper Oggesen

INDRETNINGSKONSULENT

kpo@svane.com

Lars Taasby

Lars Taasby

INDRETNINGSKONSULENT

lat@svane.com

Kenan Seker

Kenan Seker

Indretningskonsulent

Niels Møller

Niels Møller

ERHVERV/EJENDOMSCHEF

nimo@svane.com

Jesper Hessellund Eriksen

Jesper Hessellund Eriksen

PROJEKTCHEF

jee@svane.com

Jeanette Duus

Jeanette Duus

KAM PROJEKTSALG

jdu@svane.com

Joy Martins

Joy Martins

ERHVERVSKONSULENT

jom@svane.com

Finn Asbirk

Finn Asbirk

ERHVERVSKONSULENT

fa@svane.com

Pia Elkjær

Pia Elkjær

ERHVERVSKONSULENT

pme@svane.com

Jess Straarup

Jess Straarup

ERHVERVSKONSULENT

jest@svane.com

Charlotte Michaelsen

Charlotte Michaelsen

ERHVERVSKONSULENT

cmi@svane.com

Jørgen Ihler

Jørgen Ihler

ERHVERVSKONSULENT

ji@svane.com

Joye Lykke Hansen

Joye Lykke Hansen

ERHVERVSKONSULENT

jlh@svane.com

Dennis Larsen

Dennis Larsen

ERHVERVSKONSULENT

del@svane.com

Victoria Mika

Victoria Mika

MONTAGELEDER

vim@svane.com

Jim Nielsen

Jim Nielsen

MONTAGELEDER

jbn@svane.com

Carina Thykier

Carina Thykier

BOGHOLDER

cat@svane.com

Stephanie Nielsen

Stephanie Nielsen

RECEPTIONIST

T: 4017 2988

stn@svane.com

 

Om Svane Køkkenet København

LAD OS INSPIRERE OG
RÅDGIVE DIG I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet København

Svane Køkkenet København byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum.

Kom og besøg vores butik i 3 etager, hvor vi udstiller komplet inventar til hele huset – få en vedkommende og ud over det sædvanlige oplevelse i butikken. Vi er ligeledes en stærk samarbejdspartner hvad angår levering af hvidevarer samt montagearbejde og fuldentrepriser.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Ledige stillinger i København

Svane Køkkenet København indretningskonsulent til privatsalg

Hos Svane Køkkenet København har vi meget travlt. Derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores privatsalgsteam i København.
  
Jobbet:
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab. Kort sagt skal du kunne omsætte kundernes køkkendrømme til lækre og funktionelle løsninger.

Krav til dig:
Du er i eller har været i branchen og har minimum 2 års erfaring med salg af køkkener. Alternativt beslægtet branche.
Du er resultatorienteret og kan dokumentere dine gode salgsresultater
Du er udadvendt og gennemslagskraftig
Du har erfaring med tegnesystemet Winner eller lignende
Du er af natur positiv, fleksibel og har et stort personligt drive
Du kan lide at have travlt og evner at arbejde selvstændigt
Du ved hvad der skal til for at få succes med salg af køkkener
Du kan lide at blive målt på dine præstationer og resultater
Du arbejder med en struktureret tilgang til opgaven
Du har et høj energi niveau
Du har nemt ved at tilegne dig ny viden

Vi tilbyder:
Hos Svane Køkkenet København indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram, sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse.
 
Ansøgning og kontakt:
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Morten Kevings på tlf. 20 25 10 18. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgning samt CV skal mailes til Morten Kevings på mok@svane.com.
Samtaler vil blive afholdt løbende.
(Alle henvendelser behandles fortroligt).

Svane København søger montageleder til privat afdelingen

Efterspørgslen på vores spændende inventarløsninger på privatmarkedet er fortsat stigende, og derfor søger vi endnu en montageleder, til et samlet montageteam på tre montageledere.

Du har sans for kvalitetskøkkener, montering og byggestyring, og kan du yde montage/bygge sparring ud over det sædvanlige, så er du måske vores nye montageleder til vores privatafdeling.

Jobbet: 
Som montageleder hos Svane Køkkenet skal du styre sagerne fra start til slut. Du kvalitetssikrer alle vores monteringsopgaver, og laver styringsmaterialet samt holder tilsyn og aflevering. Du har ansvaret for, at Svane Køkkenets kvalitets- og monteringsstandarder overholdes på alle opgaver. Du har den direkte kontakt til alle håndværkere og underentreprenører, og du styrer mængden af monteringssager. Du deltager i byggemøder og indgår i et tæt samarbejde med dine kollegaer i privatafdelingen. Du udfører daglige besigtigelser på montagesagerne, og er derfor meget ude af huset. Du er med til at udvikle arbejdsgange og løbende forbedre og forenkle processerne. 

Krav til dig:
Du har en håndværksmæssig baggrund som snedker og eventuelt med en overbygning som bygningskonstruktør. Du har erfaring med planlægning, koordinering og gennemførsel af bygge/boligprojekter. Du løser monteringsproblemerne mens de er små, og du er vant til at have mange bolde i luften på en gang uden at miste overblikket. Du kan samarbejde med både kunder, kollegaer, håndværkere og underleverandører. Du har et godt humør, er servicemindet og struktureret i dit arbejde. Du har kendskab til PC som styringsværktøj.

Vi tilbyder:
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Samtidigt er tonen uformel og vi værdsætter humor og lysten til at også at dyrke hinanden uden for arbejdstiden. 
Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende kvalitetsprodukter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence. Dertil vil der være en lang overdragelse af ansvarsområderne. 
Der er gode lønvilkår som aftales individuelt, pension og sundhedsforskning. Egen bil skal anvendes med KM afregning efter statens takster, der medfølger p licens og autologger. 

Videre forløb:
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Morten Kevings på tlf. 20251018. Ansøgning samt CV kan mailes til Morten Kevings på mok@svane.com. Samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse efter aftale. (Alle henvendelser behandles fortroligt).

 

BOOK ET MØDE MED
VORES DESIGNTEAM

BOOK ET MØDE
Svane Køkkenet WBL

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES