Køkkenfirma i Lyngby - Svane Køkkenet
Svane Køkkenet Lyngby

NYT KØKKEN?
HOS OS I LYNGBY FINDER DU
MASSER AF INSPIRATION

Svane Køkkenet Lyngby

Jernbanepladsen 1

2800 Lyngby

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl 10.00 - 15.00

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING


Nyt køkken i Lyngby? Hos Svane Køkkenet kan vi rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Michael Ahle

Michael Ahle

Salgsdirektør

T: 2210 5721

miah@svane.com

Mads Guldborg Jensen

Mads Guldborg Jensen

Butikschef

T: 2053 5374

mgj@svane.com

Martin Sandstrøm

Martin Sandstrøm

INDRETNINGSKONSULENT, totalentrepriser

T: 2320 6966

mas@svane.com

Christian Roar Melbye

Christian Roar Melbye

INDRETNINGSKONSULENT

T: 2320 3590

crm@svane.com

Cecilie Engbæk Sonne

Cecilie Engbæk Sonne

INDRETNINGSKONSULENT

T: 2018 0488

ces@svane.com

Richard Knudsen

Richard Knudsen

Indretningskonsulent

T: 2461 6501

rich@svane.com

Peter Desbo

Peter Desbo

Indretningskonsulent

T: 2323 2478

ped@svane.com

Fanny Jørgensen

Fanny Jørgensen

Indretningskonsulent

fan@svane.com

Victor Ekstrøm Desbo

Victor Ekstrøm Desbo

Indretningskonsulent

ved@svane.com

Mikkel Vistrup

Mikkel Vistrup

Indretningskonsulent

mivi@svane.com

Sanne Skytte Langebæk

Sanne Skytte Langebæk

Showroom Manager

sasl@svane.com

Sofie-Amalie Andersen

Sofie-Amalie Andersen

Erhvervskonsulent

T: 2036 8381

saa@svane.com

Nathalie Kirk Jensen

Nathalie Kirk Jensen

ERHVERVSKONSULENT

T: 2018 0487

nkj@svane.com

Joyce Erica Schaumburg Ottow

Joyce Erica Schaumburg Ottow

Erhvervskonsulent

joot@svane.com

Simon Henschel Favors

Simon Henschel Favors

Projektleder / KAM

shf@svane.com

Jesper Hessellund Eriksen

Jesper Hessellund Eriksen

Projekt-/afdelingschef

T: 4087 0107

jehe@svane.com

Mikkel Sønderskov

Mikkel Sønderskov

Projektleder

mse@svane.com

Henrik Monrad Winkel

Henrik Monrad Winkel

Afdelingsleder-Montage afd.

T: 3029 0397

hmw@svane.com

Charlotte Michaelsen

Charlotte Michaelsen

Controller

T: 2018 0782

chmi@svane.com

Jesper Dübron Hoff

Jesper Dübron Hoff

Controller/Montageleder

T: 2267 0005

jdh@svane.com

Kim Toft Gormsen

Kim Toft Gormsen

Montage- og projektleder

T: 2320 2898

ktg@svane.com

Ole Mikkelsen

Ole Mikkelsen

Montage- og Projektleder

ole@svane.com

Victoria Mika

Victoria Mika

Montageleder

vic@svane.com

Pierre Radecop Gjødevad

Pierre Radecop Gjødevad

Montageleder

pirg@svane.com

Simon Christian Andersen

Simon Christian Andersen

Montør

sca@svane.com

Pernille Wagner

Pernille Wagner

BOGHOLDER

T: 4156 6321

pewa@svane.com

Nils Knudsen

Nils Knudsen

CFO

T: 2423 2616

nkn@svane.com

Carsten Eriksen

Carsten Eriksen

INDEHAVER

cer@svane.com

 

Køkkenforhandler i Lyngby - Svane Køkkenet
Om Svane Køkkenet Lyngby

LAD OS INSPIRERE OG
RÅDGIVE DIG I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Lyngby - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Lyngby

Hos Svane Køkkenet - dit lokale køkkenfirma i Lyngby - finder du kun 100% dansk design. Vi har indrettet køkkenbutikken med lys, luft og funktionel enkelthed, præcis som den moderne, skandinaviske bolig. Inspirationen bag de enkelte køkkenudstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit nye køkken i Lyngby. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har nyt køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.

Kom ind i vores flotte køkkenbutik i Lyngby og få en snak om dine ønsker.

Se butikken indefra

Ledige stillinger i Lyngby

svane køkkenet lyngby søger køkkenmontør

Er du proaktiv og handlekraftig? Nyder du tilfredsstillelsen ved dit eget arbejde? – Så er du måske vores nye medarbejder hos Svane Lyngby.
 
Dine arbejdsopgaver:
Montageopgaver af køkkener, garderober, badeværelsesinventar
Udførelse af service og reklamationsopgaver
Gennemgang og kvalitetssikring af montagesager
Planlægning af egne opgaver ud til kunden
Ad hoc-opgaver i butikken
 
Vi forventer at:
Du har en håndværksmæssig baggrund som bygningssnedker/tømrer. Du har erfaring indenfor køkkenbranchen. Du er kvalitetsbevidst og serviceminded, god til at kommunikere med kunderne. Du er struktureret og har en god ordenssans, godt humør og omstillingsparat.
Kørekort kat. B er et krav 

 

Vi tilbyder: 
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende kvalitetsprodukter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence.
Arbejdstid 37 timer
Løn efter kvalifikationer + pension
Ansættelse hurtigst muligt

Det videre forløb:
Er du interesseret i at vide mere om jobbet, så kontakt afdelingsleder Henrik Winkel 30290397. Du kan også se og læse mere på svane.com.
Ansøgning samt CV mailes til hmw@svane.com mrk. ”Ansøgning køkkenmontør”. 
Samtaler vil blive afholdt løbende.

svane køkkenet lyngby søger Montageledere

Svane Køkkenet Lyngby søger engageret montageledere med brancheerfaring
Efterspørgslen på vores spændende inventarløsninger i vores privat montageteam er fortsat stigende, og derfor søger vi 2 montageledere til et samlet montageteam i Lyngby.
Har du sans for kvalitetskøkkener, montering og byggestyring, og kan du yde montage/byggesparring ud over det sædvanlige, så er du måske vores nye montageleder.

Jobbet:
Som montageleder hos Svane Køkkenet, planlægger og koordinere du montageopgaverne, du styre sagerne fra opstart til aflevering. Du kvalitetssikrer vores montageopgaver, har ansvaret for, at Svane Køkkenets kvalitets- og monteringsstandarder overholdes på alle opgaver. Du har den direkte kontakt til alle håndværkere og underentreprenører. I samråd med salgsteamet og regnskabsafdelingen er du ansvarlig for økonomien på underleverandørerne. Du er med til at udvikle arbejdsgange og løbende forbedre og forenkle processerne. 

Krav til dig: 
Du har en håndværksmæssig baggrund som eks. snedker og eventuelt med en overbygning som bygningskonstruktør. Du har erfaring med planlægning, koordinering og gennemførsel af bygge/boligprojekter. Du løser monteringsproblemerne mens de er små, og du er vant til at have mange bolde i luften på en gang uden at miste overblikket. Du kan samarbejde med både kunder, kollegaer, håndværkere og underleverandører. Du har et godt humør, er servicemindet og struktureret i dit arbejde. Du har kendskab til PC som styringsværktøj. 

Vi tilbyder: 
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende kvalitets­produkter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence. 

Videre forløb:
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Winkel på 3029 0397. Ansøgning samt CV med billede kan mailes til Henrik Winkel 
hmw@svane.com. Samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse efter aftale. (Alle henvendelser behandles fortroligt).

SVANE KØKKENET lyngby SØGER byggeLEDER til projekt

Efterspørgslen på vores spændende inventarløsninger på projektmarkedet er fortsat stigende, og derfor søger vi endnu en byggeleder til et samlet montageteam på tre montageledere.
Du har sans for kvalitetskøkkener, montering og byggestyring, og kan du yde montage/byggesparring ud over det sædvanlige, så er du måske vores nye byggeleder til vores projektafdeling.

Jobbet:
Som montageleder hos Svane Køkkenet skal du styre sagerne fra start til slut. Du kvalitetssikrer alle vores monteringsopgaver, og du skal have kendskab til AB92 og APV. Du har ansvaret for, at Svane Køkkenets kvalitets- og monteringsstandarder overholdes på alle opgaver. Du har den direkte kontakt til alle håndværkere og underentreprenører, og du styrer mængden af monteringssager i forhold til kapaciteten. Du del­tager i byggemøder og indgår i et tæt samarbejde med dine kollegaer i projektafdelingen. Du udfører daglige besigtigelser på montagesagerne, og er derfor meget ude af huset. I samråd med projekt afd. er du ansvarlig for økonomien på underleverandørerne. Du er med til at udvikle arbejdsgange og løbende forbedre og forenkle processerne. 

Krav til dig: 
Du har en håndværksmæssig baggrund som snedker og eventuelt med en overbygning som bygningskonstruktør. Du har erfaring med planlægning, koordinering og gennemførsel af bygge/boligprojekter. Du løser monteringsproblemerne mens de er små, og du er vant til at have mange bolde i luften på en gang uden at miste overblikket. Du kan samarbejde med både kunder, kollegaer, håndværkere og underleverandører. Du har et godt humør, er servicemindet og struktureret i dit arbejde. Du har kendskab til PC som styringsværktøj. 

Vi tilbyder 
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende kvalitetsprodukter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og del­tagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence. Dertil vil der være en lang overdragelse af ansvarsområderne. 

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Hessellund på tlf. 4087 0107.  Ansøgning samt CV kan mailes til Jesper Hessellund på jehe@svane.com. Samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse efter aftale. (Alle henvendelser behandles fortroligt). Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unød­vendig.

Markedspladsen i Lyngby

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES