Svane Køkkenet Slagelse

NYT KØKKEN?
HOS OS FÅR DU NÆRHED
OG KØKKENGLÆDE

Slagelse

Japanvej 9

4200 Slagelse

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl 9.30 - 17.30

Lørdag

Kl 10.00 - 14.00

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING


På udkig efter dit nye køkken i Slagelse? Vi står klar og kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen hos Svane Køkkenet på Japanvej. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation med fokus på tilpasning til dit hjem.

Lars Olsen property=

Lars Olsen

INDEHAVER

lao@svane.com

Anne-Mette Christiansen property=

Anne-Mette Christiansen

Erhvervskonsulent

amc@svane.com

Tülay Gønulkirmaz  property=

Tülay Gønulkirmaz

Indretningskonsulent

tg@svane.com

Rasmus Findshøj property=

Rasmus Findshøj

Salgskonsulent

raf@svane.com

Anne-Beth  Olsen property=

Anne-Beth Olsen

Indretningskonsulent

abo@svane.com

Nicki Malmqvist Jensen  property=

Nicki Malmqvist Jensen

Indretningskonsulent

nije@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Slagelse

LAD OS INSPIRERE OG
RÅDGIVE DIG I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Slagelse - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Slagelse

Hos Svane Køkkenet - dit lokale køkkenfirma i Slagelse - byder vi dig indenfor med en bred vifte af inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg os – og få en vedkommende og inspirerende oplevelse i vores køkkenudstilling.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet køkkenbutikken i Slagelse med lys, luft og funktionel enkelhed. Inspirationen bag de enkelte køkkenudstillinger er mangfoldig og afspejler individualitet, overskud og kreativitet. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på et nyt køkken til dig og din familie. Vi kommer også gerne ud og besøger jer for derved at kunne give vores bedste bud på en samlet løsning. Vi har et stort udvalg af møbler til dit nye køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris.

Kom og besøg os i den flotte køkkenbutik og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder altid professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau, så du kan få de mange overvejelser omsat til en god løsning i dit hjem.

Ledige stillinger i Slagelse

svane køkkenet slagelse søger indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent
Vi har travlt og vi har mange kunder i butikken. Hos Svane Køkkenet Slagelse har vi meget travlt. Derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs­oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring i Microsoft Office pakken og kan arbejde i tegnesystemet Winner eller lignende.
Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger, som er drevet af lysten til at gøre et køkkenkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vores kunder. Du kommer til, at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og garderobe. Vi prioriterer samarbejde højt, og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i Svane-kædens kursusprogram, sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Lars Olsen på tlf. 2142 2792. Ansøgning samt CV mailes til lao@svane.com. 
Ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. 

Markedspladsen i Slagelse

Lige nu er der ikke udstillinger til salg, men kom gerne forbi butikken og se hvad der evt. er på vej.

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES