CERTIFICERET BYGGERI

Svanemærket byggeri hos Svane Køkkenet

Svane Køkkenet bidrager til certificering af det bæredygtige byggeri

Hos Svane Køkkenet stiller vi store krav til os selv og vores underleverandører – også når det gælder arbejdet med at sikre den mindst mulige påvirkning af miljøet. Økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn er en naturlig del af måden, vi arbejder på. Vi har en helhedsorienteret tilgang til produktudvikling, produktion og hele værdikæden, og vi er bevidste om, at vores produkter skal indgå i det miljø, hvor de anvendes, uden at belaste.

Hos Svane Køkkenet følger vi Rådet for Bæredygtigt Byggeri Danmark og har dermed kortlagt, hvordan vores produkter bidrager til kriterierne i DGNB. Vi har udarbejdet udførlig dokumentation for de kriterier, der er relevante for Svane Køkkenets produkter og samlet dem i et overblik til dig som samarbejdspartner eller kunde. Her får du et overblik over, hvordan Svane Køkkenet kan bidrage med point til certificeringen af bæredygtige bygninger. Dokumentationen er projektspecifikt, så tag os med på råd allerede i starten af byggeriet. Således kan vi sammen sikre de bedste løsninger for netop dit projekt.

Alle Svane Køkkenets køkken-, bad- og garderobemodeller er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

SÅDAN BIDRAGER SVANE KØKKENET TIL DGNB

Download .PDF

HVAD ER DGNB?

DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) er en tysk certificeringsordning for bæredygtige bygninger, som Rådet for Bæredygtigt Byggeri Danmark har udvalgt som standarden i dansk byggeri og står for at oversætte ind i en dansk kontekst.

Afhængigt af ambitionsniveau kan en bygning blive tildelt enten DGNB Platin, DGNB Guld eller DGNB Sølv.

Læs mere her: www.dk-gcb.dk

Svanemærket byggeri hos Svane Køkkenet

Svane Køkkenet er medlem af
Rådet for Bæredygtigt Byggeri