ERHVERVSCASE

Væksthuset
Sporbyen RANDERS

På den 22 hektar store Bombardier-grund i Randers har boligselskabet Domea Randers opført Væksthuset – et nyt boligområde med 72 almene boliger tiltænkt mennesker og familier med forskellige indkomster i alle livets faser. De 72 boliger er opført i Sporbyen, der udvikles som en blandet bydel med kontorer, hotel, idræts- og fritidsfaciliteter, dagligvarebutik og en torvehal.

Svane Køkkenet har leveret køkken og garderobe til alle 72 boliger. Byggeriet i fire etager består af en blanding af attraktive 1, 2, 3 og 4-værelses lejligheder på mellem 30 og 100 m2. På 3. sal findes et forsamlingslokale, som beboerne kan anvende til fællesarrangementer og overnatning til gæster og familiemedlemmer.

Byggeriet er opført i robuste og langtidsholdbare materialer, og arkitekturen er inspireret af områdets historie med det gamle togværksted som omdrejningspunkt. Det ses blandt andet i valget af de røde teglsten og galvaniserede trapper og altaner, som er en tydelig reference til de gamle togværksteders industrielle fremtoning.

Køkken og garderobe har været i udbud, og i beslutningsfasen om leverandør af inventaret var det en styrke, at Svane Køkkenet har et velkendt brand, flotte produkter og en høj kvalitet. Derudover fortæller Johanne, at det har været afgørende, at kemien mellem erhvervskonsulenten fra Svane Køkkenet var god, og at der fra start har været tillid mellem parterne.

Svane Køkkenet bringer stor erfaring til bordet, og det er en afgørende fordel, når et langvarigt samarbejde og tillid skal opbygges”, fortæller Johanne Clemmensen og fortsætter: ”Vi har haft tillid til, at Svane Køkkenets inventar blev leveret og monteret til tiden og som aftalt. Der er altid mindre ændringer i projektet og i tidsplanen, og det har Svane Køkkenets projektleder og montører imødekommet og hjulpet med at løse. I sidste ende er prisen blev som aftalt ved projektets start og det har også stor betydning for os, når vi vælger samarbejdspartnere.”

Konklusionen er, at Johanne og teamet gerne vælge Svane Køkkenet som leverandør igen, da aftaler er blevet overholdt, og Svane Køkkenet med sin store erfaring på erhvervsmarkedet bidrager til et effektivt og godt samarbejde på byggepladsen.

Til alle 72 boliger har Svane Køkkenet leveret inventaret til køkkener og garderober. Køkkenerne er indrettet med Ono Hvid med Metaskuffer og softclose og overskabe med push. Bordpladen er 30 mm laminat i farven BP928. Beboere medbringer selv køleskab og opvaskemaskine ved indflytning. Garderobeskabe i Deco Hvid med push-funktion.

Kunde: Domea Randers
Antal boliger: 72 lejligheder
Inventar: Ono Hvid m. 30 mm laminat PB928
Erhvervscenter: Svane Køkkenet Aalborg
3D billeder: Transform

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE ERHVERVSCASES