Natur og
farverige tendenser

Snedkermoduler fra Svane Køkkenet

Snedkermoduler

Bring naturen ind i boligindretningen med snedkermoduler i egetræ. Designet er gennemført: Fra fuldfineret egetræskorpus til massivtræsskuffer med fingertappede samlinger. De gennemgående tap-samlinger tilfører styrke og stabilitet. De dybe skuffer giver maksimal opbevaringsplads og betjenes via push-open. Et gennemtænkt koncept hvor materialer og detaljer fremhæver den håndværksmæssige kvalitet. Designets enkelhed og gennemgående linjer gør, at snedkermodulerne kan kombineres kreativt med resten af Svane Køkkenets køkkenserier.

”Forbrugerne er mere modige og vælger både træ og farver til hele køkkenfronter og gerne i mere dristige kombinationer end tidligere.”

Rolf Birk, arkitekt MAA hos Svane Køkkenet

Snedkermoduler

   
Svane køkkenet S19 i nye farver

Farverige fronter

Med inspiration fra den nordiske natur findes S19 i en farvepalet af afdæmpede toner og smukke nuancer, som bringer harmoni og ro i køkkenet. Alle 10 farver i S19-serien tapper ind i de moderne farvetendenser og kan flot kombineres med overflader i træ og andre af naturens materialer. Overfladen i Surface laminat har en mat og blød berøringsflade, som fremstår som en elegant løsning og opfylder ønsket om det stemningsfyldte køkken. 
”S19’s enkle design samt flotte, matte fronter og mange specialdesignede features giver tilsammen et designudtryk, der i høj grad appellerer til tidens forbrugere” – Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk. 
Bliv inspireret af en række spændende indretningsløsninger med S19. 

S19 GALLERI

 

Dit personlige prægKØKKENER MED HOLDNING

SE LOOKBOOK

 

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER