Dansk design & Dansk produktion

NYHED
S19 i nye farver

Med inspiration fra naturen lancerer vi tre nye farver i den populære S19-serie – i afdæmpede toner som bringer ro og harmoni i køkken og bad. Klippegrå, Lerbrun og Strand fuldender paletten af naturens rolige nuancer i et materiale med en mat og blød overflade. 

De grå- og brunlige farver er stemningsfyldte og tapper ind i de moderne farvetendenser, hvor naturen får stor plads i indretningen på nye, spændende måder. 

 

S19 er et af vores mest populære køkkendesigns med sin praktiske og unikke overflade i Surface laminat. Med de nye S19-farver udvides mulighederne til i alt ni farver, som inspirerer til unikke og elegante løsninger til det moderne hjem. 

Bliv inspireret til spændende indretningsløsninger, oplev de nye farver og find din unikke stil i Svane-butikken.

Svane køkkenet S19 i nye farver

Tre Nye farver

Med tilføjelsen af farverne Strand, Lerbrun og Klippegrå findes S19 nu i ni smukke farver inspireret af den nordiske natur. Overfladen i Surface laminat har en blød berøringsflade med et mat, eksklusivt udtryk, som gør serien smuk at se på, behagelig at røre ved og let at rengøre. Med det matte udtryk fremstår de nye, afdæmpede S19 farver som en elegant løsning i det moderne hjem og opfylder ønsket om det stemningsfyldte køkken.  

 

”Forbrugerne er mere modige og vælger både træ og farver til hele køkkenfronter og gerne i mere dristige kombinationer end tidligere.”

Rolf Birk, arkitekt MAA hos Svane Køkkenet

S19 i farven Strand

Lyse nordiske toner

Afdæmpede farver og naturmaterialer er blandt de helt store møbeltrends. S19 i farven Strand har et lyst udtryk og er et godt bud på de nye 20’eres køkken. ”S19’s enkle design samt flotte, matte fronter og mange specialdesignede features giver tilsammen et designudtryk, der i høj grad appellerer til tidens forbrugere” – Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk.

Se flere billeder af S19 Strand
Svane køkkenet S19 i klippegrå

Indretning som opfylder
dine behov

Designet er udtryk for tendenser og tidsånd lige nu. Rolige overflader, rene linjer og materialer, der taler til vores sanser, præger S19-serien. Æstetik og funktion forenes i skøn harmoni i stemningsfyldte køkkener og badeværelser, som giver mulighed for personlig indretning i hjemmets vigtigste rum. S19 i Klippegrå opfylder ønsket om et mørkt køkken – farven harmonerer smukt med lysere grå og brune nuancer eller som en blødere kontrast til hvide elementer i indretningen.

Se flere billeder af S19 Klippegrå
S19 i Lerbrun

Find tilbage til rødderne

I kaotiske og usikre tider søger vi det velkendte. Den nye S19 farve – Lerbrun – er inspireret af jordbunden og rummer en særlig varme.  Som et symbol på fast grund under fødderne er farven integreret i køkkenet som basen for familielivet og den rolige hverdag.

Se flere billeder af S19 Lerbrun
Mix og match din favorit

PRØV DE NYE
S19 FARVER HER

 

 

HAR DU LYST
TIL ET MØDE?

BOOK AFTALEN HER