S19 nyhedskollektion - køkken fra Svane Køkkenet

NYHEDSKOLLEKTION
KØKKENER MED HOLDNING

Du ved, hvad du vil have. Du ved, hvad dit nye køkken skal kunne. Vi ved, hvordan du får det og mere til. Vores nyhedskollektion udfordrer det forventelige med en række køkkendesigns og features, som bringer farver og natur ind i boligindretningen og omfavner køkkenet som boligens leverum. 
Kollektionen er et udtryk for tendenser og tidsånd lige nu – rene linjer, rolige overflader og materialer, der taler til vores sanser. 

Gå på opdagelse i nye, stemningsfyldte farver til den populære S19-serie, smukke snedkermoduler i egetræ, eksklusive greb som kun findes hos os og detaljer, som binder køkkenet sammen med resten af boligen. Kollektionen tapper ind i tidens tendenser og inspirerer til fremadsynede indretningsløsninger til det moderne hjem. 
Læs mere om nyhedskollektionen her på siden og oplev mulighederne folde sig ud i Svane-butikken. 

Snedkermoduler fra Svane Køkkenet

Snedkermoduler

Vores nye snedkermoduler i egetræ er gennemført design. Fra fuldfineret egetræskorpus til massivtræsskuffer med fingertappede samlinger. De gennemgående tap-samlinger tilfører styrke og stabilitet. De dybe skuffer giver maksimal opbevaringsplads og betjenes via push-open. Et gennemtænkt koncept hvor materialer og detaljer fremhæver den håndværksmæssige kvalitet. Designets enkelhed og gennemgående linjer gør, at snedkermodulerne kan kombineres kreativt med resten af Svane Køkkenets køkkenserier.

”Forbrugerne er mere modige og vælger både træ og farver til hele køkkenfronter og gerne i mere dristige kombinationer end tidligere.”

Rolf Birk, arkitekt MAA hos Svane Køkkenet

Snedkermoduler

   
Svane køkkenet S19 i nye farver

Nye S19 farver

Med tilføjelsen af farverne Strand, Klippegrå, Lerbrun og Grund findes S19 nu i 10 smukke farver inspireret af den nordiske natur. De afdæmpede grå- og brunlige nuancer er rolige, stemningsfyldte og tapper ind i de moderne farvetendenser. Overfladen i Surface laminat har en mat og blød berøringsflade, som fremstår som en elegant løsning og opfylder ønsket om det stemningsfyldte køkken. 
”S19’s enkle design samt flotte, matte fronter og mange specialdesignede features giver tilsammen et designudtryk, der i høj grad appellerer til tidens forbrugere” – Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk. 
Bliv inspireret af en række spændende indretningsløsninger med S19. 

S19 GALLERI

 

HAR DU LYST
TIL ET MØDE?

BOOK AFTALEN HER