Svane køkkenet MS12 RAW
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

VI HAR MANGE GODE
GRUNDE TIL, HVORFOR
DU SKAL VÆLGE OS

Hvad er det så, vi kan?

Håndværk, kvalitet og stolthed

“Din løsning bliver produceret med stolte håndværksmæssige traditioner”
Hos Svane Køkkenet elsker vi godt håndværk, og vi har en konsekvent tilgang til kvalitet. Det gælder i valget af materialer, måden vi producerer på og de medarbejdere, som vi har ansat. Din løsning bliver produceret af medarbejdere med høj anciennitet  på fabrikken – og derudover giver vi dig udvidet garanti ved brug af Svane Køkkenets certificerede montører.

Helhedsløsning, tryghed og 100% dansk produktion

”Kompetente indretningskonsulenter og produktion i Vestjylland er garant for din Svane løsning”
Vores dygtige indretningskonsulenter guider dig gennem hele processen fra de første tanker og idéer, til dit nye køkken, bad eller opbevaringsløsning står klar til brug hjemme hos dig. Fabrikken bag Svane Køkkenet er ordreproducerende, og når vi sammen har fundet den rigtige løsning, bliver varerne produceret i én samlet ordre på vores fabrikker i Vestjylland. Det sikrer, at vi har styr på alle detaljerne omkring produktion og levering af din Svane løsning. 

Alle prisklasser, stort udvalg og Mix og Match 

”Vi er eksperter i Mix og Match = den rigtige løsning til den rette pris”
Hos Svane Køkkenet har vi køkkener i alle prisklasser. Vi har markedets største udvalg af forskellige bredder på skabe og skuffer. Dette sikrer lækre køkkenløsninger, hvor vi udnytter pladsen optimalt. Desuden finder du hos os et attraktivt udvalg af bad, skydedøre, garderobe og opbevaringsløsninger – kort sagt: Komplet inventar til hele din bolig. 
Ud over vores store sortiment giver vores unikke Svane DNA indretningskonsulenterne evnerne til at fusionere vores stærke køkkendesigns og sammensætte dem på nye og spændende måder; vi kalder det Mix og Match!

Svane DNA og sans for detaljerne

”Løsninger frem for kompromisser”
Svane Køkkenets kreative indretningskonsulenter er altid på jagt efter de unikke, individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken – og vi tør udfordre dig. Vi kræser for detaljerne, fordi det er de små ting, der gør den store forskel. 

Dansk design &, innovation og altid nyheder

”Vi er firstmovere med respekt for klassisk dansk design”
Hos Svane Køkkenet har vi egne designere, der udvikler nye koncepter og designs, som du kun finder hos os. Rolf Birk, Svane Køkkenets egen arkitekt MAA, står i spidsen for dette, og sammen med resten af organisationen er der altid fokus på unikke løsninger, og funktionelt design i alle prisniveauer. Hvert år lancerer vi en ny køkkenserie, så du finder altid de sidste nye køkkentrends hos os.

Miljø, Dansk Indeklima Mærkning og Global Compact

”Respekt for miljøet – både hos fabrikken bag Svane Køkkenet og i dit hjem”
Som en af mange ting anvender fabrikken bag Svane Køkkenet ikke spildtræ til opvarmning af fabrikken. Der bruger vi i stedet naturgas, som mindsker vores CO2 udledning.
Spånpladerne til vores produkter er alle E1 godkendte og indeholder derfor mindre formaldehyd, og blandt andet derfor er Svane Køkkenet tildelt Dansk Indeklima Mærkning.
Massivtræsbordplader fra Svane Køkkenet er FSC® certificerede, som er en garanti for ansvarligt produceret træ. Fabrikken bag Svane Køkkenet sikrer socialt ansvar og støtter de 10 principper i FNs Global Compact indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, mil­jø og antikorruption.

Fabrikken bag

Læs mere

Guide til din rejse med svane køkkenet

Læs mere

Markedets bredeste udvalg i alle prisklasser

Se køkkener med priser

Tilpassede individuelle løsninger og unikke detaljer

DANSK DESIGN OG ARKITEKTTEGNET

miljø og social ansvarlighed

Vi stiller krav

FIND NÆRMESTE SVANE BUTIK

FIND BUTIK