Velkommen til et univers af kulinarisk magi
og en køkkenoplevelse i særklasse

Louisa Lorang, madskribent og kok bl.a. kendt fra GO´ morgen Danmark, har åbnet sit helt nye madstudio, i en af de gamle smukke sidegader på Christianshavn, kun et stenkast fra den pulserende indre by. Her har hun valgt at få Svane Køkkenets INFINITY-serie, i farven Sky. Det rimer på alle måder fuldstændig perfekt, på både hendes koncept og lokalerne, hvor køkkens grå elementer og de rå, patinerede fliser og gulve på fineste vis komplementerer hinanden. 

Louisa har desuden valgt flotte grønne gardiner for at understøtte hendes tilgang til både mad og indretning, som på alle måder går i en grøn retning. Louisas beslutning om at vælge netop denne køkkenløsning, blev drevet af den grønne tankegang. Svane Køkkenets INFINITY er nemlig skabt ud af noget så simpelt som en 90% genanvendt spånplade. Den simple og ærlige spånplade fremstår og svagt changerende i sit udtryk, da spånpladen optager farven forskelligt og skaber en perfekt kontrast til resten af rummet.

Hele processen med at installere og montere køkkenet, har på alle måder imponeret Louisa. Som hun selv siger, har hun ikke én eneste lige flade, kant, væg eller andet i studiet - alt er skævt! Men på trods af det står køkkenet snorlige.

KOM EN TUR MED I KØKKENET

Køkkenerne er helt naturligt blevet en hjørnesten i Louisa's hverdag. Den gennemtænkte opstilling giver hende plads og rum til at skabe, lave mad og samarbejde med kolleger og fotografer. I en verden, hvor funktionalitet ofte konkurrerer med udseende, har Svane Køkkenet formået at forene begge elementer. Dette køkken beviser, at det visuelle og det praktiske sagtens kan gå hånd i hånd, hvis den rette løsning tænkes ind helt fra start og kundens behov dermed er tilgodeset.

Svane Køkkenet har grebet Louisas meget specifikke ønsker, men samtidig udfordret hende - netop for at sikre, at hun i sidste ende stod med det perfekte køkken til hendes behov. Køkkenet er opdelt, så der i den ene ende er et decideret arbejdskøkken, hvor bordplade og håndvask er af stål og dermed både modstandsdygtig og hygiejnisk. Opvaskemaskinen har en praktisk hævebar skuffe i bunden, vandhanen er sensorstyret, og ovnen har funktioner som gør tilberedningen af Louisas varme retter helt perfekt. Kogetoppen har en effektiv indbygget udsugning, så hun slipper for en traditionel emhætte i loftet.

Den anden ende af køkkenet er indrettet, så det skaber et smukt personligt og hjemligt rum med mulighed for både foto og videooptagelser og ikke mindst plads til masser af gæster. Her er tænkt opbevaringsløsninger og hvidevareløsninger med det lille ekstra. F.eks. gasblusset som er i øen og espressomaskinen som dagligt sikrer gode kopper kaffe til både Louisa og hendes gæster. På bord og køkkenø er der valgt en keramikbordplade, som danner en flot, men samtidig neutral baggrund, der lader hendes fine retter komme til sin ret på både foto og video.

Desuden er der valgt massive hylder og et stort massivt plankebord med tilhørende bænke, som giver rummet varme og samtidig giver kant. Disse elementer var en vigtig del af helheden for at fuldende det komplette udtryk. Både bord og bænke er produceret på Svane Køkkenets egen fabrik, så det både i udtryk og kvalitet matcher resten af rummet. Alt i alt løsninger og udtryk, som gør Louisas hverdag både behagelig og produktiv – netop området med bord og bænke er blevet yndlings-samlingsstedet for Louisa og hendes familie, madglade kursusgæster og venner.

Alle valg er truffet med fokus på kvalitet og funktionalitet, da de skal kunne modstå slid, let rengøres og være modstandsdygtige over for varme gryder og pander.

Louisa har i alt tre ovne, fordi – Hvorfor ikke? Hun ser det selv som lidt superhelte-agtigt for en madskribent. Hun kan både lave andesteg, småkager og æblechips på en gang. Det er en stor fordel for hende når hun skal skyde billeder til kogebøger, og lave mange retter ad gangen.

Fra at have begrænset plads og udstyr til at kunne udfolde sin kulinariske kreativitet i en uendelighed, har Svane Køkkenet som Louisa selv udtaler: ”Givet hende den perfekte platform til at udtrykke sig selv gennem madkunsten.”

Louisa Lorangs køkken er ikke bare et sted, hvor maden tilberedes. Det er en legeplads, hvor funktionalitet og æstetik forenes for at skabe en madoplevelse, der både inspirerer og glæder. Velkommen til et univers af kulinarisk magi og en køkkenoplevelse i særklasse.

EN VERDEN AF MULIGHEDER MED INFINITY

 

HVAD KOSTER ET INFINITY KØKKEN?

For at hjælpe dig hele vejen igennem beslutningsprocessen, har vi designet en prisindikator, som giver dig et indtryk af, hvad dine drømme koster. Vi har gjort det let at sammenligne de forskellige serier, ved at vise den samme opstilling, blot med ændring af materialer, så du kan se, hvordan hver ændring vil påvirke den samlede pris.

SE MERE

VIL DU VIDE MERE OM INFINITY?

Svane Køkkenet er stolte af at være det første danske køkkenbrand til at præsentere branchen for dette nye design og for måden, vi har valgt at forarbejde spånpladen på.  Hvor tanker på miljøet går hånd i hånd med et æstetisk design og lækre detaljer. Vores ambition med INFINITY har hele tiden været. Reduce. Recycle. Rethink.

OPLEV INFINITY