K15 køkken fra Svane Køkkenet
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

K15
K FOR KÆRLIGHED
TIL MATERIALER

K15 KØKKENET- K FOR KÆRLIGHED TIL DETAJLER

Hos Svane Køkkenet er vores mantra at skabe køkkener i højeste kvalitet. Vi kæler for alle detaljer og gør vores yderste for at levere den bedste kvalitet hver gang. Kreativitet og muligheder i køkkenet er hovedfokus hos vores dygtige indretningskonsulenter. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov, din familie – og din personlige smag. Du skal have den rigtige køkkenløsning til den rigtige køkkenpris.

K15 køkkenet er et perfekt bud på det helt enkle, grebsløse køkkendesign. Detaljen ligger blandt andet i K15 skufferne, og sammen med K15 designet er der fokus på Legra Box, som er det nyeste inden for skuffedesign, der findes eksklusivt hos Svane Køkkenet. Legra Box skuffen kan vælges i hvid og rustfri, og gør den indvendige del af dit køkken til en oplevelse i sig selv. Som den eneste skuffe på markedet, kan Legra Box skuffen kombinere vores grebsløse push-åbning med den behagelige soft-luk funktion.

”Skuffen er en vigtig del af både køkkenindretning og -funktionalitet. Legra-box er state-of-the-art inden for skuffeteknologi – og en oplevelse i sig selv. Vi er derfor meget stolte af at introducere denne – fremtidens skuffesystem – som de første på markedet. Kunderesponsen har på meget kort tid været overvældende positiv”, siger arkitekt MAA Rolf Birk, der er ansvarlig for design og konceptudvikling hos Svane Køkkenet.

Køkkenet er det kreative samlingssted med kagebagning og slowfood i weekenden og praktiske forhold i de travle, hektiske hverdage. Til slowfood bruger vi en masse redskaber og maskiner, som vi gerne vi have gemt væk bag det gode køkkendesign.

Ønsker du et online møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER