ÆSTETISK OG FUNKTIONELT DESIGN

S12 og MS12

 

S12 - Malet front

Den første variant af S12 er med en malet front, der fås i 17 standardfarver.  Udvalgte farver fås som højglans, mens alle farver kan laves med en supermat finish.

Har I kastet jeres kærlighed på en bestemt nuance, der ikke optræder i standardfarverne, tilbyder vi yderligere 2400 specialfarver.

Her er S12 vist i farven hvid. Mange falder for det klassiske udtryk og den hånd­værksmæssige høje kvalitet.

⊕ Leveres også i højglans

 

Mørkegrå
Cement Grå
Grå - ⊕
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas
Hvid - ⊕
Sort - ⊕
Sten Grå
Storm Grå
Støv Blå
Hav Grøn

S12 - Finér front

Den anden variant af S12 er kombineret med NORDIC-fronten, som fås i fire finérvarianter: Eg, Hvidtonet eg, RAW eg og Sort eg. Alle varianterne er præget af deres autentiske træudtryk, der tilfører varme og en følelse af natur til køkkenet.

Her er S12 RAW udført i en finértype i egetræ med en specialudviklet overflade. Resultatet er mørkt, eksklusivt og modigt – det totale opgør med det hvide, nordiske køkken.

RAW eg
Eg
Hvidtonet eg
Sort eg

MS12 - MASSIV front

Den tredje variant af S12 er kombineret med MASSIV-fronten, som fås i fem trætyper: Eg, Hvidtonet eg, RAW eg og Sort eg. MS12 er kombinationen af massivtræ og lakeret mø­bel­plade. Kontrasten mellem den skarpe hvide møbel­ramme, og det bløde smukt forarbejdet massivtræ gi­ver MS12 sit enestående møbeludtryk og visuelle sær­præg. Naturen, kombinationer og kontraster er tre af tidens stærkeste ­bolig- og møbeltrends. Vi smelter de tre tendenser sammen i ét design – MS12.

Eg
RAW eg
Valnød
Hvidtonet eg
Sort eg
  • Oversigt
  • Design
  • Materialer
  • Funktioner
  • Cases
  • Specifikationer
  • Book besøg

 

REVOLUTIONERENDE ÆSTETIK OG FUNKTIONALITET

Svane Køkkenets S12- og MS12-køkken er et revolutionerende design, og en helt ny måde at tænke køkkenindretning og rum på. Den smalle 6 mm ramme omkring alle elementer giver designet sit helt eget distinkte udtryk. Et S12- og MS12- køkken er design med kant og karakter.

 

Et design til hele huset

Køkkenelementerne er nøje afstemt, både når det kommer til design og materialer, for at skabe et harmonisk og veldesignet køkken, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligstil. S12 og MS12 er tænkt til opbevaringsløsninger i hele huset - Stuen, soveværelset, entreen, kontoret, badet og garderoben. 

 

Et personligt udtryk med Svane Køkkenet Mix & Match

Hos Svane Køkkenet har du mulighed for at sætte dit helt eget personligt præg på dit køkken, med de mange kombinationsmuligheder til at skabe dit drømmekøkken. Det er næsten kun din fantasi, der sætter grænserne. En kombinationsmulighed kunne være det kontrastfulde MS12 RAW og S12 i hvid. Mulighederne er mange.

 

Masser af muligheder med S12 og MS12

 

 

Hvid - ⊕
Sort - ⊕
Sten Grå
Storm Grå
Støv Blå
Grå - ⊕
Cement Grå
Mørkegrå
Hav Grøn
Mos Grå
Fjord Blå
Sandsten
Keramik
Kornmark
Kalk
Rosa
Kanvas
Finér eg
Finér hvidtonet eg
Finér RAW eg
Finér sort eg
Massiv eg
Massiv hvidtonet eg
Massiv RAW eg
Massiv sort eg
Massiv valnød

17 forskellige farver og 5 træsorter

S12 fås i 17 standardfarver. Udvalgte farver fås som højglans, mens alle farver kan laves med en supermat finish. Har I kastet jeres kærlighed på en bestemt nuance, der ikke optræder i standardfarverne, tilbyder vi yderligere 2400 specialfarver. S12 i NORDOC fås desuden i fire forskellige finérvarianter.

MS12 fås i fem varianter af træ. Disse varianter er præget af deres autentiske træudtryk, der tilfører varme og en følelse af natur til køkkenet.

Leveres også i højglans

 

 

Det skal du være opmærksom på

S12 er ikke kun visuelt tiltalende, men også behagelig at berøre og nem at rengøre. Hvis du f.eks. vælger en låge i en af vores supermatte farver, får du slidstærke overflader med mindre synlige aftryk fra f.eks. fingre. 

MS12 er trælameller i forskellige træsorter, som naturligvis kræver vedligehold og pleje løbende. Alt efter hvilken træsort du vælger, følger der en guide med, til hvordan du bedst plejer dit nye køkken.

Den daglige vedligehold foretages med en klud, hård opvredet i lunt vand, tilsat opvaskemiddel. Til rengøring af disse overfader anbefales mildere rengøringsmidler som sæbespåner eller tilsvarende.

 

Vælg den rigtige køkkenbordplade

Bordpladen er det centrale arbejdsområde i køkkenet og et vigtigt element, der understreger udtrykket og designstilen på dit køkken. Valget af bordplade har stor betydning for både funktion og æstetik. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi et bredt udvalg af bordplader i forskellige materialer, så du sammen med en indretningskonsulent kan finde den bordplade, der passer bedst til dine behov og præferencer.

SE BORDPLADER

 

 

 

 

Mød vores kunder

Vi har samlet en række spændende cases, hvor du kan blive inspireret af forskellige indretningsmuligheder, fra vores egne kunder. 

Lad deres løsninger inspirere dig til at skabe dit eget drømmekøkken.

Dyk ned i vores kunders cases og find din egen unikke stil. Oplev mulighederne, der ligger i vores samling af inspirerende køkkencases. Find den perfekte indretning, der passer til dig og din personlighed.

SE MERE

 

SPECIFIKATIONER

Produktspecifikationer

Skuffeopdeling: Symetrisk

Designer: Arkitekt MMA, Rolf Birk

Materialespecifikationer

Kerne: FSC-certificeret MDF

Overflade: PU-grunder og PU-toplak

Retning på NORDIC: Vandret finér

Farver: Kanvas, Rosa, Kalk, Kornmark, Sten Grå, Keramik, Sandsted, Mørkegrå, Fjord Blå, Hvid, Støv Blå, Hav Grøn, Strom Grå, Cement Grå, Mos Grå, Sort, Grå
NORDIC-farver: Raw eg, Eg, Sort eg, Hvidtonet eg
MASSIV-farver: Raw eg, Eg, Sort eg, Hvidtonet eg, Valnød

Certificeringer

Indeklimamærket

 

Book et Designbesøg og lad os udforske hvordan S12 og MS12 kan passe hjemme hos dig. Med et Designbesøg udforsker vi de unikke muligheder, som dit hjem gemmer på. Netop derfor starter vi med et Designbesøg.

Under besøget udforsker vi rummet, betragter lysindfaldet så vi kan bringe den helt rigtige S12 og MS12 designløsning i spil. Det giver os det bedste udgangspunkt for at skabe et leverum, der overgår alle dine forventninger. 

 s12hvid

ms12