DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

S12®
MØBLER TIL
MADLAVNING

S12 er DESIGNBESKYTTET

VI DESIGNBESKYTTER
VORES KERNEPRODUKTER

Vores tilgang til og fokus på design er en af grundstenene i vores Svane DNA.
Derfor designbeskytter og navnebeskytter vi flere af vores kerneprodukter.
Det er vigtig for os at tilbyde unikke flotte løsninger, som du som kunde kun finder hos os.

S12 KØKKENET – MØBLER TIL MADLAVNING

Svane Køkkenets S12 køkken er et revolutionerende design, og en helt ny måde at tænke køkkenindretning og rum på. Revolutionerende fordi vi har tænkt ud af boksen og udfordret vores standarder og traditionelle måde at tænkeæstetik, opbevaring og funktion.

S12 er nyt på alle måder. Syntes du, at det ligner noget, du har set før, skal du kigge en gang til. S12 er et møbel med et markant anderledes udtryk. Den smalle 6 mm ramme omkring alle elementer giver designet sit helt eget distinkte udtryk. Et S12 køkken er design med kant og karakter. Det fuldmalede hvide 24 mm MDF korpus giver en uhørt høj soliditet og er samlet og forarbejdet efter de bedste håndværkstraditioner.

Der er kælet for alle de lækre detaljer hele vejen gennem produktionsprocessen. For det er netop detaljerne, der gør den store forskel fra et fint køkken til et fantastisk køkken. Det er detaljerne, der giver S12 sit markante og forfriskende udtryk. S12 er gedigent håndværk, dansk designet og dansk produceret.

S12 er udviklet af Svane Køkkenets egne designere, hvilket betyder, at det ikke bare er et nyt køkken, men også et nyt koncept, der inspirerer til nye boligtanker, indretningsidéer og er nøje afstemt dine funktionelle og individuelle behov. Et køkken er både rum og møbel – æstetik og praktik på samme tid. Det er den tanke, der gør S12 til en helt ny oplevelse i din bolig.

S12 MØBLER TIL RESTEN AF HJEMMET

Se flere løsninger...

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

Se S12 kundecases

FÅ S12 INSPIRATION
HELE HUSET RUNDT

SE KATALOG

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER