DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MASSER AF
KØKKEN INSPIRATION

FIND DIN KØKKEN
FAVORIT SERIE HER

Køkkenet er centrum i mange boliger. I en tid, hvor køkkenet bruges til hyggeligt samvær med venner og familie skal køkkenet fungere. Nedenfor finder du et overblik over de forskellige køkken serier hos Svane Køkkenet. Vores ”køkken darlings” er opdelt i køkken serier og har deres egen unikke historie. Der er altid mulighed for at ”mixe & matche” imellem køkken serierne, så du derved kan skabe et personligt udtryk i køkkenet. Kig ind i galleriet, find din favorit og kom derefter hen i nærmeste Svane butik, hvor vores dygtige indretningskonsulenter er klar til at byde dig velkommen, høre om dine/jeres køkkenbehov og derefter give et bud på din/jeres køkken drøm.

DANSK DESIGN & DANSK PRODUKSJON

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

se kundecases

 

LOOKBOOK
FÅ DEN I BUTIKKEN

FIND BUTIK

KØKKENER I ALLE STØRRELSER

Mange ting skal spille sammen for, at du får den største glæde ved at opholde dig i køkkenet. Køkkener fås i mange forskellige materialer, og hvad der passer perfekt til den ene bolig, passer måske mindre godt til en anden families hverdag. Du kan altid få råd og vejledning hos Svane Køkkenet. Vi rådgiver dig om, hvilke type køkkener der passer godt til dit budget, din smag og øvrige indretning. Du har en lang række muligheder, når du skal vælge køkkener. Skal køkkenfronter- og skabe være malet fronter, laminat, massiv træ, træfiner, malet højglans? Måske har du allerede nogle forestillinger om, hvad det skal være. 

Laminat er materialet til dig, der ønsker endnu højere kvalitet. Når det handler om køkkener, er der efterhånden kommet større luksus ind i billedet. De færreste ønsker at nøjes, når de endelig investerer i et lækkert køkken. Et køkken i laminat kan eventuelt sættes sammen med en stål bordplade eller træ bordplade for et spændende og anderledes køkken.

Et køkken i massivt træ er et klassisk valg, og giver et solidt køkken i høj kvalitet. Brug af naturmaterialer og godt håndværk rammer ind i tidens trend. Køkkenelementer i træ holder i mange år og får en flot patina med årene.

Når du vælger dit køkken er de store linjer vigtige – at der er en sammenhæng og at hvidevarerne bliver en integreret del af køkkenet. Mange faktorer skal tages i betragtning ved valg af det rette køkken. Rådfør dig gerne med os, inden du tager det endelige valg. 

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER

NYT KØKKEN?

Kom forbi din nærmeste Svane butik, hvis du overvejer et nyt køkken. Over en kop kaffe kan du tale med en indretningskonsulent om dine køkkendrømme. Måske ved du præcis, hvad der vil se godt ud i din bolig? Medbring evt. en tegning eller nedfæld dine idéer på et stykke papir, så vores indretningskonsulent kan tune sig ind på dine ønsker. Du kan også helt gratis få besøg af en indretningskonsulent og få et bud på, hvordan du får et lækkert Svane køkken.

Svane Køkkenet tilbyder dig et bredt udvalg af bordplader, køkkenskabe- og låger, integrerede greb, højskabe til at integrere hvidevarer, smarte opbevaringsløsninger og unikke finesser. Alt sammen noget som vi ved, at kunderne efterspørger. Har du specielle ønsker, er det muligt at få lavet en individuel tilpasset løsning. Når du vælger Svane Køkkenet, er du sikker på at få et køkken efter dit hoved. 

Vores indretningskonsulenter kan hjælpe dig til at finde præcis den køkkenløsning, der passer til din hverdag, din smag og dit budget. Vi producerer køkkener i alle prisklasser og størrelser – fra små, kompakte køkkener til store køkkenløsninger til køkken alrum. Har du brug for gode råd til indretning, valg af hvidevarer og materialevalg, står vi altid til din rådighed.
 

En ekstra bonus ved at vælge Svane Køkkenet er, at du samtidig støtter danske arbejdspladser, da vores køkkenfabrik er dansk, og alle materialer er lavet her i Danmark. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere og arbejder med leverandører fra førende hvidevarebrands. Det er også med til, at du kan føle dig tryg med et nyt køkken fra Svane Køkkenet.

 

SVANE LOOKBOOK
//FREMTIDENS KØKKENDESIGN

Se alle kataloger