DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

PRAKTISK
SMART OG FLOT
OPBEVARING

ER DU PÅ UDKIG EFTER
OPBEVARINGS MULIGHEDER?

Hos Svane Køkkenet finder du ikke kun køkkener. Vi har møbler, almindelige skabe og skydedøre til hele huset rundt og fordelen er, at du kan få din bolig til at hænge sammen med samme elementer. Så når du er i markedet for nyt køkken og projektet breder sig til resten af din bolig, som vi oftest hører at det gør – så lad os komme med et bud på en totalløsning. Nedenfor kan du finde inspiration i vores S12 møbelserie, indretningsløsninger i dit bryggers, skabe og forslag til skydedøre.

FÅ STYR PÅ OPBEVARINGEN

Manglende skabsplads er en irritationsfaktor, der går ud over din hverdag. Du skal kunne organisere køkkentingene bedst muligt – også når nye lækre ting melder deres ankomst. Svane Køkkenet tilbyder forskellige løsninger, når det kommer til skuffe- og opbevaringsplads der også kan bruges andre steder i huset. 
Eksempelvis fås højskabe både med hylder eller skuffeudtræk. Med et ”banke på” beslag kører motoren skuffen ud, så du har nem adgang til dine ting.

Svane Køkkenets møbler til opbevaring er i det hele taget designet således, at du kan være sikker på, at alting bare passer. Uanset materiale får du et rummeligt skab, der åbner og lukker helt lydløst.
Vi leverer i vore egne biler og leverer til tiden. Vi går meget op i at overholde vores aftaler med dig, så du oplever tryghed hele vejen igennem. På vores danske fabrik kan vi producere lige de ting, du har brug for. 

SVANE LOOKBOOK
//FREMTIDENS KØKKENDESIGN

Se alle kataloger

FØLG SVANE KØKKENET PÅ... INSTAGRAM

instagram.com/svanekokkenet

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER