DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

MS12 RAW
RÅT OG
RAFFINERET

 

RÅT OG RAFFINERET -
TALER TIL DET TAKTILE

RAW-serien er lige dele modigt, mørkt og elegant, og udtrykket emmer af rå natur og varme. Serien er ét materiale, som omfavner de seneste års køkkendesigns og åbner op for et væld af muligheder i boligindretningen.

NORDIC RAW, WBL RAW, og S12 RAW er udført i egefinér, mens MASSIV RAW og MS12 RAW er udført i massivt egetræ. Alle modellerne har en specialudviklet overflade og er udført med en mat, sortpigmenteret lakbehandling - en forædling af materialet, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker træets dybe farvetoner og organiske spil i fladen. Resultatet er mørkt, varmt og modigt – det totale opgør med det hvide, nordiske køkken.
Med sin lækre forarbejdede overflade indbydes der til at røre og mærke den gode kvalitet. Materialet taler til din taktile sans.

”I en digital tidsalder, hvor vi som mennesker tilbringer meget af vores tid online og henter vores boliginspiration i virtuelle universer, er vi vendt tilbage med et materiale, som skal røres ved og mærkes - fordi du ikke kan få den samme fornemmelse af materialet på et billede. Kvaliteten og den særlige overflade skal opleves med hænderne,” fortæller Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk.

Materialet kan således anvendes på tværs af vores køkkendesigns - blandt andre WBL RAW, S12 RAW, MASSIV RAW og MS12 RAW, som i kombination med hinanden, og med nye materialer, skaber et væld af muligheder i køkkenindretningen.

Som en feature til RAW-serien præsenterer vi ligeledes vores vinskab Hideaway Sommerlier® med alt i udstyr til vinentusiasten. Skabet er indrettet med glasophæng i nichen og 4 skuffer, hvor den øverste kan indrettes med en massivtræsindsats til alt dit vintilbehør. Skabet står som en smuk del af det samlede udtryk i RAW-køkkenet. 
RAW-seriens mørke overflade lægger op til nye kombinationer med smukke bordplader i træ og sten, greb og metalliske armaturer – et moderne produktunivers som forstærker det rå og raffinerede udtryk.
”Det mørke naturmateriale spiller flot sammen med andre materialer som f.eks. messing og sten, og vi leger også selv med kombinationer, hvor malede overflader i grå, grøn og hvide farver tilfører hvert sit særlige udtryk,” fortæller Rolf Birk og tilføjer:

”Med dette produkt har vi åbnet op for et univers, hvor vi kan arbejde med kontraster som mørkt og lyst, blød og ru, mat og blankt i vores køkkenindretning, og mere end nogensinde før eksperimenterer vi med kombinationer på tværs,” siger Rolf Birk.
RAW-serien stimulerer vores kreativitet og indbyder os til at tænke nyt, på tværs og helt anderledes i køkkenindretningen. Se mere nedenfor og oplev køkkenerne helt tæt på i Svane-butikken.

RAW-SERIEN - ÉT MATERIALE PÅ TVÆRS AF SORTIMENTET

SOMMELIER-SKABET TIL VINELSKERE

SE MERE OM DOT GREBETS MANGE MULIGHEDER

KOM MED EN TUR HJEM TIL VORES KUNDER

SE RAW KUNDECASES

RAW-SERIEN - OGSÅ I BAD

STRAMT ELLER ORGANISK BADEVÆRELSE

Det mørke og elegante egetræsmateriale, som sammen med greb og vaske får frit spil på disse badeværelser, tilfører kant og karakter. De stramme og enkle linjer blødes dog op af organiske former med en porcelænsvask, som vi spår en renæssance i en opdateret version.

Råt og raffineret er nøgleordene i denne kollektion, hvor egetræsmaterialet også indtager badeværelses indretningen. Materialet er en finértype i egetræ med en specialudviklet overflade, som fremhæver træets naturlige åretegninger, og som i sit udtryk forstærker de dybe farvetoner og organiske spil i fladen. Resultatet er mørkt, eksklusivt og modigt. Nyheden kan anvendes på tværs af vores mange serier, og åbner således for et væld af muligheder for at trække naturen ind i badeværelset, hvor det mørke look kan overføres på forskellige serier – bl.a. vores klassikere som S12 RAW, MASSIV RAW og WBL RAW.

”I badeværelset gør vi op med det hvide look, og leger med de mørke og varme toner i indretningen. Med virkemidler som greb og specialdesignede vaske udsmykker vi badeværelset og åbner op for et univers, hvor mulighederne for at skabe det individuelle badeværelse.” fortæller arkitekt, MAA Rolf Birk, ansvarlig for design- og konceptudvikling hos Svane Køkkenet.

Derudover er et særligt designelement - grebet - tilbage på fronterne i badeværelset. satser vi på grebet som et aktivt designelement, og præsenterer mere end 40 forskellige muligheder for at præge indretningen med et greb på én eller flere fronter - fx står cool messinggreb i smuk kontrast til det mørke materiale.

Også vasken har stor betydning for indretningen af et badeværelset. Som en del af vores kollektion lanceres derfor også en ny, eksklusiv vask. Circo badvasken er udført i ét stykke støbt marmor med en blank finish – et udtryk som trækker klare referencer til den klassiske porcelænsvask med sin blanke overfalde og runde former, der står i flot kontrast til det matte udtryk.

”I mange år har vi set stramme og rene linjer i valget af vaske, og i en tid, hvor vi hylder dekadencen med fx messing armaturer og gyldne greb, er det oplagt at give porcelænsvasken en renæssance,” fortæller arkitekt, MAA Rolf Birk.

Vasken gør op med de rene linjer, og med sit organiske og levende udtryk spiller den smukt op til den enkle skandinaviske indretning. Vasken lanceres i to bredder – 60 cm og 80 cm – og lanceres eksklusivt hos Svane Køkkenet.

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK