AEG
hvidevarer

Sublime madoplevelser med AEG
Fantastisk mad handler om mere end bare slutresultatet. Oplev glæden ved madlavningen og få hjælp til tilberedningen med fantastiske hvide­varer fra AEG. De stilrene hvidevarer er fulde af den nyeste teknologi, som sikrer dig sublime madoplevelser – hver gang.


Oplev de moderne og innovative muligheder, som den nye Matt Black-kollektion i nærmeste Svane-butik. 

S19 køkken med AEG hvidevarer

Hob2Hood

Vælg én af de mange intuitive kogesektioner fra AEG, og kombinér valget med et emfang med den smarte  Hob2Hood-funktion. Emfanget tilpasser sig så automatisk til din madlavning. Det er let – det er AEG.

S19 fra Svane Køkkenet med AEG hvidevarer

Mastery Range

Den nye Matt Black-kollektion giver et nyt taktilt touch til AEG Mastery Range. Mat glas skaber et æstetisk look og en forbedret funktionalitet til et køkken, som bliver mere og mere avanceret.

Sous vide

Sous vide

Med sous vide programmet tilbereder du dine råvarer i en vakuumforseglet pose. Tilberedning med en konstant lav temperatur samtidig med damp, fremhæver smagen og garanterer fantastisk konsistens og farve.

QuickSelect

QuickSelect sikrer optimale indstillinger for hvert opvaskeprogram. Vælg en tid sammen med eventuelle tilvalg. Blot ved slider touch. Lad derefter maskinen udføre resten. Nyd pletfrie resultater på tidspunktet, der er dig mest bekvemt.

AirDry

Effektiv og energirigtig tørring af dit service, hvor den automatiske åbning af lågen giver en naturlig lufttørring.

ComfortLift

Den nye AEG ComfortLift er den første opvaskemaskine i verden, hvor du let kan løfte nederste kurv op. Det skinnende service og køkkengrej kommer op i en bekvem arbejdshøjde, så du ikke behøver at bøje dig. Med en opvaskemaskine tilpasset dine behov kan du tømme og fylde maskinen mere effektivt.

SensePro

Madlavningstermometeret er verdens første trådløse og batteriløse af sin slags. Kun med kogesektionens Assisted Cooking måles kernetemperaturen så nøjagtigt som +/– 1 ºC.

SenseFry

Få den allerbedste smag og tekstur, når du steger, hver gang. For at starte, skal du blot vælge mad og det ønskede resultat. Ikke mere gætteri, når panden eller olien er ved den rigtige temperatur. Slut med varmejusteringer. Med SenseFry er stor smag garanteret.

SenseBoil

SenseBoil kogesektionen er udstyret med en avanceret sensor placeret under glaspladen. Sensoren måler vibrationer på kogesektionen. Dette gør det muligt at opdage boblepunktet på vandet for at forhindre overkogning.

Svane Køkkenet - aeg hvidevarer

Vask og Tør i badeværelset

Denne bad løsning med UNIK modellen oser af velvære og renhed. Her vist med praktisk single Hide Away løsning med integreret vaskesøjle. Her vises AEG tørretumbleren, der har ProSense® teknologi med avancerede fugt- og temperatursensorer og AEG vaskemaskinen, der kan bruge damp til at opfriske tøjet. De korte, skånsomme dampprogrammer fjerner lugte og ­redu­cerer krøl. 

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK