S19 Svane køkken med AEG hvidevarer

AEG
hvidevarer

AEG - altid en idé foran
Vi trives med innovationer, som giver dig følelsen af at have kontrol over madlavningen, dit hjem og dit vasketøj. Vi forstår dine behov, og arbejder konstant på at give dig nye spændende muligheder samt gøre din travle hverdag lettere.


AEG er total leverandør af energivenlige produkter til hele dit hjem. 
Kom ind i din nærmeste Svane butik og oplev de mange lækre produkter. 

Nordic raw køkken med AEG hvidevarer

Hob2Hood

Vælg én af de mange intuitive kogesektioner fra AEG, og kombinér valget med et emfang med den smarte  Hob2Hood-funktion. Emfanget tilpasser sig så automatisk til din madlavning. Det er let – det er AEG.

K15 fra Svane Køkkenet med AEG hvidevarer

SteamPro

Ethvert måltid skal være en oplevelse
Nå nye kulinariske højder med AEG SteamPro ovn. Den har både dampfunktion, varmluft samt en kombination af begge for endnu bedre resultater. 
Det smarte navigationshjul sikrer dig let og fuld kontrol over ovnen, og sikrer perfekte retter. Det store LCD-display gør det nemt at indstille præcist. 

Sous vide

Sous vide

Med sous vide programmet tilbereder du dine råvarer i en vakuumforseglet pose. Tilberedning med en konstant lav temperatur samtidig med damp, fremhæver smagen og garanterer fantastisk konsistens og farve.

Svane Køkkenet - aeg hvidevarer

Vask og Tør i badeværelset

Denne bad løsning med UNIK modellen oser af velvære og renhed. Her vist med praktisk single Hide Away løsning med integreret vaskesøjle. Her vises AEG tørretumbleren, der har ProSense® teknologi med avancerede fugt- og temperatursensorer og AEG vaskemaskinen, der kan bruge damp til at opfriske tøjet. De korte, skånsomme dampprogrammer fjerner lugte og ­redu­cerer krøl. 

FIND NÆRMESTE SVANE BUTIK

FIND BUTIK