Når du vil have hvidevarer ud over det forventede

AEG HVIDEVARER

 

CHALLENGE THE EXPECTED

AEG er til dig, der vil have det bedste. Til dig, som er overbevist om, at du kommer længere med innovation og ny teknologi. Til dig, som stiller høje krav til dine hvidevarer i hjemmet og aldrig går på kompromis. Til dig, som vil leve ansvarligt både i dag og i fremtiden.

 

 

 

HVIDEVAREPAKKER SAMMENSAT
AF PROFESSIONELLE TIL DIG

GOD

Til dig, som ønsker enkel og funktionel smidighed til en aktiv hverdag

Hvidevarer til dig, der har et liv, hvor du vil kunne lave fantastisk mad hurtigt og fleksibelt. Her er funktionalitet i højsædet så du kan blive assisteret i en aktiv hverdag. Hvidevarer med moderne teknologi, som sørger for, at du kan sammensætte en optimal madplan og give dig og familien nye opskrifter til inspiration og fantastiske smagsoplevelser.

BEDRE

Til familien med det aktive liv

En pakke med hvidevarer, som er optimale til madlavning i hverdagen, designet med smarte funktioner og finesser, som giver dig og familien den perfekte assistance. Her er funktioner, som guider dig trin for trin i din madlavning. Hvidevarer med moderne teknologi, som sørger for, at du kan sammensætte en optimal madplan og give dig og familien nye opskrifter til inspiration og fantastiske smagsoplevelser.

BEDST

Til den teknologiinteresserede familie, som vil løfte madlavningen op på et nyt niveau

Hvidevarer til dig, der har et liv, hvor du vil kunne lave mad hurtigt og fleksibelt, kreativt og på højt niveau – altid med fantastiske resultater. Hvidevarerne i denne pakke er designet med moderne teknologi, som kan assistere dig og familien når som helst, der er brug for det. Du ved, hvordan god mad skal smage.

PREMIUM

Til dig, der er teknologi interesseret og ønsker professionelle resultater

Premium hvidevarer til dig, der er interesseret i teknologi og ved, hvordan god mad skal smage. Til dig, som stiller høje krav til dine hvidevarer, og som aldrig går på kompromis. Denne pakke består af hvidevarer, som får dig til at omdefinere, hvad der er muligt i køkkenet, som giver dig total kontrol, og som løfter din madlavning og dine smagsoplevelser til nye højder.

 

 

Matt Black design til et stilrent look og en gennemtænkt helhed uden begrænsninger

Lad det smukke, matsorte look sætte præg på dit hjem med vores Matt Black-linje af hvidevarer. Hvidevarer i stilrent, moderne design med et eksklusivt look, som skaber en gennemtænkt helhed. Et sortiment, hvor moderne design møder den nyeste teknologi.

De matsorte overflader er praktiske med en naturlig modstandsdygtighed over for fingeraftryk og pletter. Desuden er de meget slidstærke.

 

OVN MED DAMPFUNKTION

En varmluftsovn med damp sørger for, at din mad bevarer sine optimale egenskaber. Mad tilberedt med damp indeholder en betydeligt større mængde vitaminer og mineraler end når den er kogt, og maden bliver sundere, fordi flere af stofferne bevares under tilberedningen.

Når grøntsager koges, går de fra at være basiske til syredannende. Men når grøntsager tilberedes med damp, bevarer de den rette pH-værdi og giver dermed kroppen en bedre balance. Dampet mad indeholder også en mindre mængde fedt, fordi du kan undlade det fedtstof, der normalt anvendes ved stegning

 

EMHÆTTER FRA AEG UDEN BEGRÆNSNINGER

Valg af emhætte til dit nye køkken handler både om de teknologier og finesser, du ønsker, og om de forudsætninger dit køkken giver. Det handler både om, hvilken opmærksomhed emhætten skal have, og hvordan den skal matche resten af køkkenet. En emhætte, som matcher din vægfarve eller køkkenindretning, understreger det åbne indtryk og smelter ind i stilen. En emhætte i en helt anden stil eller farve skaber fokus og stor opmærksomhed. Industrielt design, klassisk stil eller stilrene linjer? Hvilken emhætte passer bedst til dig og dit nye køkken?

 

INDUKTIONSKOGEPLADER

Du ved, hvilke funktioner og finesser din kogeplade skal have, for at du kan levere i køkkenet. Vores induktionskogeplader giver ikke kun det, du forventer. Vi giver dig kogeplader ud over det forventede, så du kan forbedre eller effektivisere din madlavning endnu mere. Vi giver dig total kontrol. Vi har forskellige typer induktionskogeplader, som kan leve op til dit nye køkkens praktiske forudsætninger. 

 

KØLE- OG FRYSESKABE SOM OVERSTIGER ALLE STANDARDER

Du ved naturligvis, at dine råvarer skal opbevares ved korrekt temperatur. Vores køle- og fryseskabe er alle designet med funktioner og finesser til at passe på dine råvarer. Men vores køle- og fryseskabe er ikke standard. Vi løfter god fødevareopbevaring til et helt nyt niveau og har et sortiment med mange forskellige teknologier for at opfylde forskellige behov. Hvilke finesser sætter du pris på, og hvilke modeller vil du have for at gøre dit nye køkken komplet? Se nærmere på nogle af vores teknologier, og træf dit valg.

 

Vinskabe med optimal opbevaring

Et af vores smukke og innovative vinskabe er en selvfølge i dit nye, perfekte køkken. Vinskabe designet til at du kan servere og nyde vinen med den rette temperatur og smag, samtidig med at dine yndlingsvine opbevares under optimale forhold. Vores vinskabe er unikke, både hvad angår design, funktioner og finesser.

 

INTEGRERET OPVASKEMASKINE

Opvaskemaskiner fra AEG er banebrydende med ny teknologi og designet med gennemtænkte funktioner ned til mindste detalje for at give dig fleksibel opvask og mere tid til kreativ madlavning. Du skal kunne fokusere på det vigtige. Altid.

AEG tilbyder et bredt sortiment af opvaskemaskiner med forskellige modeller med flere funktioner og størrelser. Valg af opvaskemaskine handler både om, hvilke funktioner og finesser der er vigtige for dig, og hvilken størrelse der passer ind i dit nye køkken.

 

HVIDEVAREPAKKER SAMMENSAT AF PROFESSIONELLE TIL DIG

GOD - Læs mere

GOD

Læs mere

BEDRE - Læs merer

BEDRE

Læs merer

BEDST - Læs mere

BEDST

Læs mere

PREMIUM - Læs mere

PREMIUM

Læs mere