Miele
hvidevarer

Er du til 1. klasses hvidevarer og ønsker det bedste af det bedste til din køkkenløsning bringer vi dig også et par forslag på de nyeste Miele hvidevarer.
Mieles nyeste generation af indbygningsprodukter, ArtLine, har et eksklusivt og tidløst design. 
 

Det grebsløse ArtLine-design kendetegnes ved smukke, glatte glasfronter og elegant integrerede betjeningspaneler. Designet giver dig mulighed for at designe hele dit nye køkken uden et eneste greb. 
Hør mere hos din nær­me­ste Svane butik.

PureLine-design

PureLine-design

Mieles elegante PureLine-design med CleanSteel-finish giver dig mulighed for at kombinere dit drømmekøkken med rolige linjer på tværs af produktkategorier. Til vin­elskeren har vi valgt at integrere Mieles vinkøleskab. 

ArtLine

ArtLine

Miele ArtLine glider perfekt ind i den elegante nyfortolkning af det grebsfrie køkken. Ovnens brillanthvide, grebsfrie front forener minimalisme med eksklusivitet, og den blødgør og understreger på én og samme tid et underspillet design. Mieles vinkøleskab smelter naturligt sammen med kogeøen og giver et sidste eksklusivt løft. 
Ved berøring af sensortasten glider ArtLine-ovnenes døre blødt og dæmpet nedad til deres slutposition. 
Her har vi kombineret en kompaktovn med mikrobølger, en espressomaskine og en dampovn med ovnfunktioner med en full-size Miele ovn.

Emhætte

Vægemhætte

Her ses Mieles nye, elegante Triple-­vægemhætte.

Kom ind i din nærmeste Svane butik og hør mere om Miele hvidevarer.

 

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK