Neff
hvidevarer

NEFF - Passion for madlavning
Madlavning inspirerer mennesker, og mennesker inspirerer NEFF. Det er hovedprincippet bag alt det, NEFF foretager sig. De innovative produkter har til formål at inspirere kreativiteten i køkkenet og hjælpe dig med at tilberede lækker mad – uanset om det er en fireretters menu eller den dessert, du bare ikke kan få nok af. 

De mange smarte hvidevarer er fyldt med funktioner, som gør madlavningen lettere, og designet taler sit tydelig sprog med et eksklusivt, gennemført udtryk, som passer ind i ethvert moderne køkken. 
Hør mere om de lækre NEFF-produkter i nærmeste Svane-butik. 

GRAPHITE GREY fra neff

GRAPHITE GREY

Nyt design – samme kvalitet og unikke funktioner. NEFF indbygningsovne har fået nyt design. De karakteristiske detaljer i rustfri stål og det solide håndtag er blevet opgraderet til grafitgråt børstet stål. Et tidløst design, der passer ind i alle køkkener og smelter sammen med farverne på lågefronterne eller bliver en smagfuld kontrast til den resterende indretning. 

Slide&Hide

SLIDE & HIDE

Slide&Hide® - ovnlågen der forsvinder
Med en indbygningsovn fra NEFF kommer du endnu tættere på madlavningen. De unikke ovnlåger med Slide&Hide® glider helt ind under ovnen, når du åbner den. Du får mere plads i køkkenet samtidig med, at du får lettere adgang til ovnen. Lad ikke ovnlågen forhindre dig i at smage og pensle, når du laver mad.

Dampovn fra neff

Dampovn

Damp er en magisk ingrediens, som gør maden saftig, mør og fuld af smag. Alt det får du ved at vælge en dampovn – herefter er det bare at tilsætte vand. En dampovn giver dig også mulighed for at tilberede mad med Sous vide. Med NEFF behøver du ikke at vælge mellem damp og almindelig ovn – du får alle de almindelige ovnfunktioner med damp i én og samme ovn. 

Emhætte

Emhætte

Hvidevarer fra NEFF er skabt til nutidens køkken både i design og funktion. En induktionskogeplade med indbygget emhætte giver dig en enestående kogeplade og en kraftfuld, men stille emhætte i ét og samme produkt. Alt sammen for at få den bedste kulinariske oplevelse i dit køkken. 

Ovne

Unikke funktioner

Kom ind i nærmeste Svane-butik og oplev flere af de unikke funktioner i NEFFs elegante sortiment af hvidevarer. Du finder alt fra ovne og kogeplader til opvaskemaskiner og emhætter. 

HAR DU LYST TIL ET DESIGN BESØG
HJEMME HOS DIG?

Book et uforpligtende design besøg