Massiv og Retro køkken fra Svane Køkkenet

Neff
hvidevarer

NEFF inspirerer din kreativitet i køkkenet
Madlavning inspirerer mennesker... og mennesker inspirerer NEFF. Det er hovedprincippet bag alt det NEFF foretager sig. Så lad der ikke komme noget i vejen for dine madlavningsidéer. De innovative produkter hjælper dig med at tilberede lækker mad – uanset om det er en fireretters menu eller den dessert, du bare ikke kan få nok af. 

NEFF deler din passion for madlavning og god livsstil. Neff ovne taler et tydeligt designsprog. Kombinationen af rustfrit stål og sort glas skaber et eksklusivt udtryk og inspirerer dig til at tilbringe mere tid i køkkenet.
Mærk og prøv de lækre gennemtænkte NEFF produkter hos din lokale Svane butik. 
Lige nu er der nyheder på mange produkter. 

Slide&Hide

SLIDE & HIDE

Slide&Hide® - ovnlågen der forsvinder
Funktionen der hurtigt er blevet en storfavorit. Passionerede kokke behøver plads i køkkenet. Slide&Hide® giver dig den plads, som du behøver, når ovnlågen forsvinder helt ind under ovnen, når den åbnes. I kombination med pyrolytisk selvrens, er det gode nyheder for hjemmekokken og gæsterne. Intet står i vejen for den kreative kok.

Dampovn

Dampovn

Almindelig eller dampovn?
Hvorfor vælge en af delene, når begge findes i én og samme ovn fra NEFF?
Dampovnen er blevet et hit i det private køkken.

Emhætte

Emhætte

NEFF kombinerer funktionalitet med flot design. Emhætten har plads til en iPad eller kogebog. Det skaber helt sikkert blikfang i køkkenet. Emhætte kan kommunikere trådløst med flere af NEFFs kogeplader.

Ovne

Ovne

Med 71 l volumen, så er der plads til at udfolde kreativiteten i en NEFF ovn. TouchControl giver enkel betjening på det store farvedisplay.

Kom ind i din nærmeste Svane butik og hør mere om NEFF hvidevarer.

HAR DU LYST TIL ET MØDE
MED OS I BUTIKKEN?

Book et uforpligtende møde