SIEMENS STUDIOLINE HVIDEVARER

 

Designet der overgår alt -
Siemens studioLine

Siemens studioLine er premium produkter til den kvalitetsbevidste, som søger den perfekte balance mellem et stilrent design og de nyeste funktioner og teknologier. Siemens filosofi bag stuidoLine er simpel, de ønsker at tilbyde køkkenprodukter der forbedrer og forenkler din madlavning. Nedenunder kan du lære mere om de innovative produkter Siemens tilbyder.

 

 

Prøv Siemens studioLine hvidevarer i 150 dage

Prøv Siemens studioLine i 150 dage

Vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder Siemens et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at sætte dine nye studioLine produkter på prøve. Du får hele 150 dages returret. Du skal blot registrere dig selv og dine produkter på My Siemens Home.

LÆS MERE
Siemens Hvidevarer studioLine opvaskemaskiner er designet til fremtiden

Siemens studioLine opvaskemaskiner er designet til fremtiden

De nye generationer af opvaskemaskiner fra Siemens studioLine har det perfekte sammenspil mellem design og innovativ teknologi. Med Zeolith®-tørring opnår Siemens topkarakter i tørreevne ved at absorberer fugt og omdanne det til varmeenergi. Find mere information om Siemens studioLine opvaskemaskiner her.

LÆS MERE
Siemens Hvidevarer skal opleveles. Kom ned i din lokale Svane Køkkenet og se mere.

Oplev Siemens studioLine i din lokale Svane Køkkenet

 

Find butik
Med hvidevarer fra Siemens følger Home Connect som forvandler dit hjem til et smart hjem med alt inden for rækkevidde.

Et smartere hjem er lige inden for rækkevidde med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens

Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer og de nyeste teknologier, vil du opleve komforten ved et personligt, smart og tilsluttet hjem. Med Siemens Home Appliances og Home Connect kan du bruge tid på det, som du vil, og ikke det, som du bør gøre. Opdag en verden fyldt med mange spændende muligheder med Siemens hvidevarer og Home Connect, hvor du kan betjene dine hvidevarer uden du er i køkkenet.

LÆS MERE
Siemens arbejder hele tiden på energioptimering og med studioLine får du ud over elegant design den nyeste teknologi.

Siemens studioLine – Fremtidens hvidevarer

Siemens arbejder hele tiden på at optimerer energi- og vandforbruget i deres hvidevarer uden at gå på kompromis med elegant design og innovativ teknologi. Læs her hvordan Siemens tager ansvar for en miljøvenlig og bæredygtig adfærd.

LÆS MERE

SMUKKEST ER NATUREN

Oplev hvordan de stilrene hvidevarer fra Siemens studioLine spiller sammen med med vores designnyhed NOTES.