Siemens
hvidevarer

Designet der overgår alt.
Siemens hvidevarer introducerer dig til et liv fuldt af uendelige muligheder. Her mødes avancerede materialer, slanke linjer og geometriske former for at skabe et raffineret og stilrent design.

Lad fremtiden flytte ind med Siemens innovationer.
Hverdagssituationer omdannes til ekstraordinære oplevelser. Dit liv forenkles, og du får flere timer til rådighed, ved at revolutionere måden, hvorpå du styrer dit hjem med banebrydende innovationer.

Siemens inductionAir plus

Siemens inductionAir Plus

Et genialt træk – induktionskogeplade med indbygget emhætte.

Siemens inductionAir Plus forener det bedste fra to verdener. En overlegen flexInduction kogeplade og en kraftig emhætte.

En kombination der giver dig flere valgmuligheder for at indrette et køkken, der passer perfekt til din drøm.

StudioLine

StudioLine

Rene linjer og elegante farver – studioLine designet fokuserer på det vigtige. Det strømlinede design, betjeningsknappen i rustfri stål og den sorte glaslåge giver et perfekt designmatch.

En skønhed fra alle vinkler: studioLine ovne med et nyt design.

Det eksklusive bliver opgraderet. Det nye blackSteel-design stråler af materialer i topkvalitet og giver et strømlinet elegant udseende. 

Prøv Siemens studioLine i 150 dage.
Vi vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at sætte dine nye studioLine produkter på prøve. Du får hele 150 dages returret.

Du skal blot at registrere dig selv og dine produkter på My Siemens Home.

Home Connect

Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer med Siemens Home Connect.
Et smartere hjem er lige inden for rækkevidde. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer og de nyeste teknologier, kan du bruge tid på det, som du vil, og ikke det, som du bør gøre. 
Opdag en verden fyldt med mange spændende muligheder med Siemens hvidevarer og Home Connect, hvor du kan betjene dine hvidevarer uden du er i køkkenet.

Hør mere om produktet i din nærmeste Svane butik eller læs mere her.