DANSK DESIGN I HELE BOLIGEN

STÅLREOLER
INDUSTRIEL
BOLIGTENDENS

Stål og metal har en tidløs coolness over sig, der giver kant og modspil til den minimalistiske og nordiske stil, som igennem flere år har sat sit præg på vores boligindretning. Denne kollek­tion griber Svane Køkkenet denne tendens og genopdager stål­reolen som køkken- og boliginventar med et nyt design.

Med Svane Køkkenets reoldesign genopdages den industrielle stålreol og trækkes ind i indretningen som et ­grafisk og råt element, der kan anvendes i både køkken, entre og i boligens andre rum.

Vi har lanceret denne rå stålreol i sort stål, som leder tankerne hen på den industrielle boligtrend, og som underbygger udtrykket med sine skarpe linjer. Fås i flg. højder: 2144, 1952, 704, 352 mm og i bredde 60 og 90 cm.

Her er stålreolerne vist som en forlængelse af køkkenet, som giver en flot baggrund til spisebordet. Der er rigtig god opbevaringsplads i reolerne. Interiør ting kan få deres egen plads her og skabe en fin stemning i rummet.

Stålreolen er her brugt som et design element og gør køkkenet mere møbelagtigt.

Et bryggers skal rumme mange ting. Oftest bag låger men hvorfor ikke bruge noget af pladsen til en stålreol? Her vist i en løsning med skabe på den ene side og de rå stålreoler på den anden side.

Stålreolerne kan virkelig gøre en forskel med det rå udtryk i badeværelset. Industrielle stålreoler tilfører moderne kant til rummet. Skab et unikt udtryk i det rum hvor du starter og slutter dagen.

Stålreoler i køkkenet

 

OPLEV VORES PASSION FOR DESIGN

FIND BUTIK