VINKØLESKABE
Eksklusivt hos
Svane Køkkenet

vinkøleskabe til vinelskere

Er et vinkøleskab et af ønskerne til dit nye køkken? Og har du ikke mulighed for en vinkælder i din bolig, så er netop vinkøleskabet den perfekte løsning.
Der er mange muligheder for at opfylde dine behov og ønsker hos Svane Køkkenet, så du altid har perfekt tempereret vin til gæsterne og de helt særlige lejligheder. 

Vi har samlet en række fine løsninger i samarbejde med Gerson. 
Se de mange flotte vinkøleskabe her og hør mere om mulighederne i Svane butikken.

GSI123 vinkøleskab til indbygning

Udnyt vinens potentiale

For at opnå vinens fulde potentiale kræver den færdigudviklede vin eksakt temperering før servering. I vinkøleskabe med flere zoner kan den rette serveringstemperatur opnås for flere forskellige typer af vin på samme tid.
Ligeledes kan et flerzoneskab indstilles til at rumme serveringsklar vin øverst, imens vinen modnes i resten af vinkøleskabet. 

GSI160 vinkøleskab til indbygning

Hold lyset ude

UV-stråler påvirker vinen. Lys er vitalt for druernes udvikling på vinstokken, men fatalt for vinen, når den først er tappet på flaske. Af samme årsag er vinflaskens glas ofte mørkt for at mindske lysets påvirkning af vinen.

UV-ståler igangsætter uønskede kemiske processer i vinen. Selvom UV-ståler er usynlige for øjet, er resultatet af lysskadet vin tydeligt. Rødvinens farve bliver bleg og brun. Hvidvinen får en gylden næsten gul farve. Lysskader ødelægger ikke kun udseendet, men også vinens balance samt aroma.
Fronten på vinkøleskabet beskytter mod UV-påvirkning

GSI178 vinkøleskab til indbygning

Opbevar vinen korrekt

Opbevaringsmiljøet påvirker både vinens udtryk, farve og smag. En stabil og korrekt temperatur sørger for, at vinen bibeholder sine kvaliteter samt udvikler sig optimalt. Vin­køleskabe kan genskabe vinkælderens miljø i stueplan og lade dine vine udvikle sig præcis som ønsket. På den måde opnår du den fuldkomne oplevelse af vinen.

GSF185 fritstående vinkøleskab

Kulfilter renser luften

Udvalgte vinkøleskabe tilbydes med kulfilter, varmelegme og luftfugtighedsregulering. Kulfilteret binder urenheder og lader kun ren luft passere igennem skabets ventilations­system. Varmelegemet muliggør anvendelse af vinkøleskabe i uopvarmede rum og sikrer den rigtige temperatur til de mørke vine. Luftfugtighedsgerulering er for de fleste skabe også en mulighed.

FIND NÆRMESTE SVANE BUTIK

FIND BUTIK