DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

VARMT
NATURLOOK

Træk naturen ind i køkkenet

”I dag ønsker mange at sætte deres personlige aftryk på boligen, og indrette deres køkken, så det passer til den enkelte familie og deres individuelle behov – her er naturen et gennemgående ønske hos mange, der ønsker et kontrast til det helt hvide look” siger Rolf Birk.
Hos Svane Køkkenet finder du mange forskellige måder at trække naturen ind i rummet. Vi viser i dette hand out lidt inspiration til, hvordan du med et træ look kan skabe en helt unik oplevelse og varme i dit køkken. 

Der er mulighed for at kombinere køkkendesigns, udtryk, former og materialer, at den opfylder familiens ønske om at skabe det helt personlige køkkendesign.

Kig med her og ellers glæder vi os til at byde dig velkommen i én af Svane butikkerne! 

Materialekontraster

Svane Køkkenets model, MS12, er fusionen af to af vores mest populære designs – S12 og MASSIV. MS12 er kombinationen af massivtræ og lakeret møbelplade. Kontrasten mellem den skarpe hvide møbelramme, og det smukt forarbejdet massivtræ giver MS12 sit enestående møbeludtryk og visuelle særpræg. 

Fuldend looket i køkkenet med et spisebord fra Svane ­Køkkenet. Vi producerer spiseborde efter dine ønsker, og der er masser af muligheder for at få et unikt spisebord, der passer til dit Svane køkken.

Mix og Match

Hos os har du mulighed for at fusionere de stærkeste køkkendesigns ved at sammensætte vores modeller på en ny og spændende måde. Her er MASSIV vist i kombination med RETRO på højskabene. 

Hos os finder du unikke køkken designs. Det er mange muligheder for at få skabt et personligt udtryk ved at mixe forskellige designs. Oplev mulighederne i din ­Svane butik – her står vores dygtige indretningskonsulenter klar til guide dig igennem processen.

 

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES