Svane køkkenet S19
DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

VILD MED
HVIDE KØKKENER?

HER GÅR VI ALL IN PÅ HVIDE KØKKENER

Vi er stadig for­elskede i farvede køkkener – S19-serien, som virkelig sætter nye standarder for spændende og farverig bolig­indretning. S19 findes ligeledes med hvide fronter, som vist herover. 
Træ-looket i køkkenet, hvor vores køkkenserie MASSIV igennem mange år har vist sig som det ultimative klassiske køkken, er vi stadig vilde med, MEN der er ikke noget som et enkelt smukt hvidt køkken, hvor der er mulighed for at give den gas med personlig styling.

Derfor kører tema kun med hvide køkkener på denne side med vores nyhed og kendte klassikere. Hvide køkkener kan noget, og de oser af renhed og elegance. 
Det er den smukke hvide base, hvor du så kan style op og ned, og skabe dit helt eget udtryk. Vi har i mange år været kendt for de smukke hvide køkkener – vi har også mange andre løsninger med træ og farver, som vi gerne vil inspirere dig med – men lige nu håber vi, at du vil drømme om smukke hvide køkkener sammen med os! 

S12 køkken fra Svane Køkkenet
WBL køkken

S12 serien er møbler til madlavning og designbeskyttet. Den smalle 6 mm ramme omkring alle elementer giver designet sit helt eget distinkte udtryk. Et S12 køkken er design med kant og karakter.

WBL serien står knivskarpt på alle ledder og kanter – det gælder designet, materialerne, detaljerne og ikke mindst prisen! 
Læs mere om de detaljer, der gør WBL køkkenet specielt på svane.com under KØKKEN/WBL

Svane Køkkenet S19
Svane Køkkenet S19 hvid

S19 er udført i Surface laminat med et blødt overflade touch. S19 fås i 6 forskellige farver.
 

Der er fuld udnyttelse af opbevaring i køkkenet med den lave sokkel, da vi introducerer det største element nogensinde med op til 6 skuffer hvoraf de 3 er indvendige skuffer.

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES