DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

VILD MED
HVIDE KØKKENER?

HER GÅR VI ALL IN PÅ HVIDE KØKKENER

Hos Svane Køkken er vi stadig for­elskede i farvede køkkener – se blot S19-serien, som virkelig sætter nye standarder for spændende og farverig bolig­indretning. Men S19 findes også med flotte, hvide fronter, som vist herover.

Træ-looket i køkkenet, hvor vores køkkenserie MASSIV igennem mange år har vist sig som det ultimative klassiske køkken, er vi også stadig vilde med, MEN der er ikke noget som et enkelt smukt hvidt køkken, hvor der er mulighed for at give den gas med personlig styling.

Her på siden kan du derfor se en række spændende indretninger med hvide låger og fronter. Et hvidt køkken kan  nemlig noget, og det oser af enkel renhed og elegance.

Det er den smukke hvide base, hvor du så kan style op og ned, og skabe dit helt eget udtryk. Vi har i mange år været kendt for de smukke hvide køkkener – vi har også mange andre løsninger med træ og farver, som vi gerne vil inspirere dig med – men lige nu håber vi, at du vil drømme om smukke hvide køkkener sammen med os! 

S12 serien er møbler til madlavning og designbeskyttet. Den smalle 6 mm ramme omkring alle elementer giver designet sit helt eget distinkte udtryk. Et S12 køkken i hvidt er design med kant og karakter.

WBL serien står knivskarpt på alle ledder og kanter – det gælder designet, materialerne, detaljerne og ikke mindst prisen! Læs mere om de detaljer, der gør WBL køkkenet i hvidt specielt på svane.com under KØKKEN/WBL

S19 er udført i Surface laminat med et blødt overflade touch. S19 fås i 6 forskellige farver, herunder som stilfuldt, hvidt køkken, som du kan sætte dit eget præg på.
 

Der er fuld udnyttelse af opbevaring i køkkenet med den lave sokkel, da vi introducerer det største element nogensinde med op til 6 skuffer hvoraf de 3 er indvendige skuffer.

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES