DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

ZEN I SOVEVÆRELSET

PAK SOVEVÆRELSET IND I VELVÆRE

Soveværelset er ensbetydende med ro, hvile og afslapning – og det skal rummet også afspejle. Vi giver et par bud på hvordan, at du kan indrette dig med opbevaringsløsninger i soveværelset. Når du indretter soveværelset er det vigtigt at have plads til opbevaring, hvor du kan gemme ting væk. 

Når rummets indretning virker ukompliceret og med en afbalanceret indretning kan du opnå den helt rigtige Zen-agtige stemning.

Kom ind til din lokale Svane butik og hør om mulighederne.

S19 Sort i soveværelset

Et bud på det er det symmetriske indretning med sengen i midten, pakket ind i opbevaringsmøblerne som en lille hule og med lækre neutrale farver. Denne løsning er lavet med S19 fronten i sort Surface Laminat og med WBL gribelister. Gavlene er i egetræ og bænken foran sengen er lavet af stålreoler, der er beklædt med egetræ ligeledes.

Se mere om stålreoler

Se også S19 serien i køkkenet

S19 - Nyhed 2019

 

Gode opbevaringsmuligheder i et soveværelse er et must. Her kan alle unødvendige ting gemmes af vejen og roen kan indfinde sig i rummet. Her er skabene som er skabt til at gemme alt af vejen i DECO hvid og giver et roligt udtryk i soveværelset. 

På venstre side er der skabt en ”stue-stemning” hvor det er oplagt at placere hyggelige ting.

Faktum er, at vi i gennemsnit bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove. Ingen anden beskæftigelse kommer i nærheden af at optage så meget af vores tid. Derfor er det vigtigt med et dejligt soveværelse, der opfordrer til ro og afslapning. Dagen starter og slutter her, så det er vigtigt med en god følelse omkring indretningen. 

Her er der vist en løsning med både vores skydedøre, som kan indeholde mange praktisk ting, og vores S12 møbelserie, som er brugt som opbevaringsplads forenden af sengen og over sengen. Alt sammen i et neutralt udtryk hvor man får lyst til at putte sig under dynen og sove, ikk!

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK