Svane Corian bordplade

Corian® bordplader
/ elegant udtryk

Corian® er et materiale, som har en enestående holdbarhed og kan samles uden synlige fuger. Det er et meget gedigent materiale, som føles varmt ved berøring.

Vi producerer alle bordplader på egen bordpladefabrik.
  
 Se de forskellige typer her og læs mere nedenfor.

RÅD OG VEJLEDNING OM CORIAN

Corian® er ikke vedligeholdelsesfrit, som mange har en opfattelse af. Produktet kræver et minimum af behandling for at kunne holde sig pænt i mange år. Corian® er et lukket materiale, så evt. pletter sidder kun i overfladen. 

Overfladen rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel. Evt. pletter fjernes med almindelige rengøringsmidler. Er der behov for yderligere rengøring og pleje kan vejledning for pletfjernelse anvendes.

Svane Køkkenet Massiv køkken

EGENSKABER FOR CORIAN


Corian® er et materiale, som har en enestående holdbarhed og som egner sig for eks­klusive designløsninger både i private hjem og i offentlige miljøer. Corian® kan udføres i de mest komplekse forme eller i enkel design i et eneste stykke, med næsten usynlige samlinger. Det er alene fantasien, der sætter grænsen!
Corian® blev opfundet og lanceret af DuPont for mere end 40 år siden. Det er et materiale, som har en enestående holdbarhed og som egner sig til eksklusiv design både i private hjem og offentlige miljøer. Corian® egner sig lige så godt til vægbeklædning i f.eks. bruseafsnit som til arbejdsoverflader og bordplader. Eller til møbler og belys­ning. Listen på nye anvendelses områder vokser stadig.
Corian® er et kompositmateriale som består af 2/3 dele naturlige mineraler og 1/3 del akryl samt pigment. Corian® leveres som plader og som vaskekummer.

Hvorfor Corian®
•    Det er et smukt mat materiale, som kan bearbejdes, samles og formes til praktisk taget alle design.
•    Kan samles med næsten usynlige fuger, hvilket bevirker at der ikke er fordybninger i samlingerne, hvor der kan samles smuds og bakterier.
•     Plader kan limes til uendelige store bordplader, hvor nuance forskelle i Corian® pladerne må påregens, da pladerne fremstilles enkeltvis.
•    Et gedigent materiale som føles varmt ved berøring og som har dybde og luminiscens.•    Utrolig holdbart og skal ikke byttes ud i meget lang tid.
•    Kan repareres på stedet og står som nyt ved en skade.
•    En installation kan senere ændres næsten uden at ændringen er synlig
•    Hygiejnisk, let at gøre rent.
•    Tåler de fleste pletter, selv brændemærker kan fjernes.
•    Det homogene, porefrie materiale afviser fugt, smuds og bakterier.
•    Corian® er smukt sammen med andre materialer som træ, stål og glas.
•    Corian® er blødt og giver derfor god akustik i et rum

Corian® til dit hjem: Tidløs elegance i dit køkken, badeværelse og møbler
Kom hjem, og vær sikker på at Corian® inspirerer til den langvarige nydelse af et materiale der virkeliggør din fantasi.

Uanset om din stil er minimalistisk, ultra-moderne funktionel eller klassisk charmerende, giver DuPont™ Corian®  dig kreativitet til overflader i en ren, original og holdbar løsning.

Se andre
bordpladetyper

Oversigt over bordplader