Corian® bordplade
/ elegant udtryk

Corian® er et kompositmateriale, som har en fantastisk holdbarhed og kan samles uden synlige fuger. Det er et meget gedigent materiale, som føles varmt ved berøring og er perfekt når bordpladen i køkkenet skal have lidt ekstra.

Vi producerer alle Corian bordplader på egen bordpladefabrik.
  
 Se de forskellige typer Corian bordplade her og læs mere nedenfor.

RÅD OG VEJLEDNING OM CORIAN

Corian bordplader er ikke vedligeholdelsesfri, som mange ellers har en opfattelse af. Produktet kræver et minimum af behandling for at kunne holde sig pænt i mange år. Corian® er et lukket materiale, så evt. pletter sidder kun i overfladen. Daglig rengøring er meget nemt da materialet har en ekstrem hårdhed.

Overfladen på en Corian-plade rengøres med en opvredet klud og et mildt rengøringsmiddel, fx. flydende opvaskemiddel. De fleste pletter fjernes nemt med almindelige rengøringsmidler. Er der behov for yderligere rengøring og pleje kan vejledning for pletfjernelse anvendes. Undgå at stille varme gryder på bordpladen.

EGENSKABER FOR CORIAN

Corian® er et materiale, som har en enestående holdbarhed og som egner sig for eks­klusive designløsninger både i private hjem og i offentlige miljøer. Corian kan udføres i de mest komplekse forme eller i enkel design i et eneste stykke, næsten uden synlige samlinger. Det er alene fantasien, der sætter grænsen!

Hvad er Corian?

Corian blev opfundet og lanceret af DuPont for mere end 40 år siden. Det er et materiale, som har en enestående holdbarhed og som egner sig til eksklusiv design både i private hjem og offentlige miljøer, og især til køkkenbordplader. Corian egner sig også godt til vægbeklædning i f.eks. bruseafsnit som til arbejdsoverflader og bordplader. Eller til møbler og belys­ning. Listen på nye anvendelses områder vokser stadig.

Corian er et kompositmateriale som består af 2/3 dele naturlige mineraler og 1/3 del akryl samt pigment. Corian leveres som bordplader og som vaskekummer.

Corian® til dit hjem: Tidløs elegance i dit køkken, badeværelse og møbler. Kom hjem, og vær sikker på at Corian® inspirerer til den langvarige nydelse af et materiale der virkeliggør din fantasi.

Uanset om din stil er minimalistisk, ultra-moderne funktionel eller klassisk charmerende, giver DuPont™ Corian®  dig kreativitet til overflader i en ren, original og holdbar løsning.

Hvorfor en Corian bodplade?

 • Corian-pladen er udført i et smukt, mat materiale, som kan bearbejdes, samles og formes til praktisk taget alle design.
 • Kan samles med næsten usynlige fuger, hvilket bevirker at der ikke er fordybninger i samlingerne, hvor der kan samles smuds og bakterier.
 • Plader kan limes til uendelige store bordplader, hvor nuance forskelle i Corian-pladerne må påregens, da pladerne fremstilles enkeltvis.
 • Et gedigent materiale med en silkemat overflade, som føles varm ved berøring og som har dybde og luminiscens.
 • Utrolig holdbart og skal ikke byttes ud i meget lang tid.
 • Kan repareres på stedet og står som nyt ved en skade.
 • En installation kan senere ændres næsten uden at ændringen er synlig
 • Hygiejnisk, let at gøre rent med en blød klud
 • Tåler de fleste pletter, selv brændemærker kan fjernes.
 • Det homogene, porefrie materiale afviser fugt, smuds og bakterier.
 • Corian® er smukt sammen med andre materialer som træ, stål og glas.
 • Corian® er blødt og giver derfor god akustik i et rum

Se andre
bordpladetyper

Oversigt over bordplader