Svane Køkkenet Sæby

NÆRHED OG KØKKENGLÆDE
SÅ KOM IND TIL
OS I SÆBY

Svane Køkkenet Sæby

Sdr. Ringvej 23

9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl. 10.00 - 12.00

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Peter Frydkjær

Peter Frydkjær

INDEHAVER

pf@svane.com

Flemming Christensen

Flemming Christensen

INDRETNINGSKONSULENT

fc@svane.com

Morten Bach Hansen

Morten Bach Hansen

INDRETNINGSKONSULENT

mb@svane.com

Anita Rehmeir

Anita Rehmeir

INDRETNINGSKONSULENT

ar@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Sæby

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet Sæby

Svane Køkkenet Sæby byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum.

Kom og besøg os – få en vedkommende og inspirerende oplevelse i Nordjyllands hyggeligste køkkenbutik – beliggende tæt ved havet.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit næste køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.

Ledige stillinger i Sæby

svane køkkenet sæby søger indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent til privatkunder og mindre erhvervssager

Hos Svane Køkkenet Sæby har vi meget travlt og har mange kunder i butikken, derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs-oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Det er et krav, at du tidligere har arbejdet med køkken salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfa­ring med Microsoft Office pakken og kan måske arbejde i tegnesystemet Winner. Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Peter Frydkjær på tlf. 9846 7447. Ansøgningen samt CV sendes til Peter Frydkjær  på mail: pf@svane.com.
Vi vil løbende kalde kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er snarest eller efter nærmere aftale. 

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige.

Markedspladsen i Sæby

Lige nu er der ikke udstillinger til salg, men kom gerne forbi butikken og se hvad der evt. er på vej.

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES