Velkommen til Svane Køkkenet Sæby

Kontakt

T: 9846 7447
E: Send e-mail
 

Adresse

Svane Køkkenet Sæby
Sdr. Ringvej 23
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - fredag:  Kl. 10.00 - 17.30
Lørdag:  Kl. 10.00 - 12.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

Onsdag d. 05/06  Lukket

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Peter Frydkjær property=

Peter Frydkjær

INDEHAVER

pf@svane.com

Flemming Christensen property=

Flemming Christensen

INDRETNINGSKONSULENT

fc@svane.com

Morten Bach Hansen property=

Morten Bach Hansen

INDRETNINGSKONSULENT

mb@svane.com

Anita Rehmeier  property=

Anita Rehmeier

INDRETNINGSKONSULENT

ar@svane.com

Udstillingskøkkener i Sæby

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Ledige stillinger i Sæby

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter flere dygtige kolleger. Hvis du har et ønske om at arbejde hos Svane Køkkenet Sæby, er vi altid interesserede i uopfordret at høre fra dig, som brænder for at give kunderne en købsoplevelse ud over det sædvanlige.

Ansøgning samt CV sendes til mail saeby@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Sæby

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Sæby - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Sæby

Svane Køkkenet er dit lokale køkkenfirma i Sæby, som byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg os når du skal have nyt køkken – og få en vedkommende og inspirerende oplevelse i Nordjyllands hyggeligste køkkenbutik, beliggende tæt ved havet.

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet køkkenbutikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte køkkenudstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit nye køkken. Vi kommer også gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har  nyt køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane-kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.