Boligforeninger

Kvalitet 

Køkkenet i lejeboliger skal stå model til meget. Derfor har vi en række låger og bordplader, som er udviklet særligt til denne type boliger, og som kan holde til lidt ekstra. Vores erhvervssortiment er desuden prisvenligt og funktionelt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har strømlinet alle processer, så det er nemt for jer at sætte nye køkkener ind, når behovet melder sig. Hos Svane Køkkenet tilbyder vi desuden at klare alt fra opmåling og materialevalg til nedrivning af gamle køkkener og opsætning af det nye.  

Høj service og tryghed 

Vi har erhvervskonsulenter i hele landet, som er 100% dedikeret til boligforeninger – både de almennyttige og private – og som kender behovene i jeres virkelighed ud og ind. Vi har gennem mange år leveret køkkener til boligforeninger af alle størrelser, og vi har et grundigt kendskab til relevante regler og processer, så vi kan skabe tryghed for jer og jeres beboer, samtidig med at vi leverer en høj service. Vi kommer også meget gerne ud til beboermøder for at hjælpe jer med at præsentere mulighederne i Svane Køkkenets sortiment. 

Flyttekøkkener

14 dage er ikke lang tid til at få skiftet et køkken, men med Svane Køkkenets erhvervsteam i baghånden er der ingen grund til bekymring. Vores ’flyttekøkken’-proces er optimeret ned til mindste detalje, og vi kan med ultrakort varsel sætte gang i nedrivningen og udskiftningen, så lejeboligen er klar til nye lejere til tiden. Det samme gælder, hvis I har lejere, der ønsker at gøre brug af deres råderet.

Renovering

Meget skal gå op i en højere enhed, når mange lejligheder skal renoveres på én gang. Lejere skal måske genhuses, nedrivning og montering af køkkener skal planlægges, håndværkere skal koordineres og der skal holdes opsyn under hele forløbet. Hos Svane Køkkenet har vi været med til at renovere tusindvis af køkkener og ved præcis, hvad det kræver af planlægning og projektstyring at nå sikkert i mål inden for tidsplanen. Derfor kan vi med vores erfaring sørge for, at I kun skal bruge minimal tid og tanke på inventaropgaven, når I vælger os som leverandør. 

 

”Uanset hvor presset tidsplanen har været, har Svane Køkkenet altid leveret gennemført kvalitet og super service. Altid til tiden og altid med et smil.”
 
Gustav Jørgensen, formand, Virum Boligforening

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK