Bygherrer / entreprenører

DU FÅR GRATIS RÅDGIVNING

Hos Svane Køkkenet tilbyder vi gratis rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt uanset typen af projekt; Nyt familiehus, renovering og tilbygning, erhvervsdomicil, kantinekøkken mv. Du får desuden tilknyttet en fast kontakt, som matcher projektet og dine behov.

Succesen af dit projekt handler i høj grad om at finde den bedste løsning til den bedste pris. Vores rutinerede erhvervskonsulenter arbejder hver dag med at finde de bedste løsninger til alle typer projekter. Det betyder, at du kan bruge os, vores viden og vores produkter til din fordel.

Dit projekt kræver den største omhu, og hos Svane Køkkenet møder du kun dedikerede erhvervskonsulenter. Du stiller de gode spørgsmål – vi giver de gode svar. Tidsplaner, projektering og planlægning er forudsætninger for, at dit projekt kommer godt i mål, og med vores mange års erfaring som professionel samarbejdspartner kender vi vigtigheden af dette. For os er tillid og tryghed nøgleord, og vi sætter en ære i at overholde vores aftaler.

TOTALENTREPRISE

Ansvar er nøgleordet, når det gælder totalentrepriser. Et ansvar vi gerne påtager os og står på mål for – så du får tid til alt det andet på skrivebordet. Vælger du en totalentreprise hos Svane Køkkenet, har du kun én partner, du skal kontakte i forbindelse med dit projekt. Vi håndterer alt fra opmåling, indretning, levering og montering, og vi afslutter gerne totalentreprisen med et grundigt kvalitetscheck. Du får mere tid, overblik og sikkerhed fra start til slut i dit projekt.

FASTE OG CERTIFICEREDE MONTØRER

Hos Svane Køkkenet samarbejder vi med alle former for relevante håndværkere. Vores faste montører er certificerede hos Svane Køkkenet – det giver dig større sikkerhed og forlængede garantier på dit inventar. Vi samarbejder kun med dygtige og ansvarsfulde håndværkere, som vi har tillid til, så det færdige resultat og den sidste finish lever op til Svane Køkkenets høje standarder. Det er din garanti for kvalitet og holdbarhed til samme pris.


HØJ KVALITETSKONTROL

Kvalitet er en af grundstenene i vores produktion, og alle elementer er underlagt en høj kvalitetskontrol, inden de forlader vores fabrik. Det betyder, at vi leverer høj kvalitet med tilsvarende lavt reklamationsniveau. Det gælder også de færdige projekter, vi afleverer ude hos kunderne. Vi afleverer aldrig et projekt uden at have gennemgået det minutiøst for fejl og mangler. Denne gennemgang er din sikkerhed for, at alt er, som det skal være ved aflevering.

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK