Håndværkere

En solid samarbejdspartner

Uanset størrelsen på din virksomhed og den opgave, du skal løse, er Svane Køkkenet en solid samarbejdspartner. Vi gør ikke forskel på små og store kunder. Skal I bygge et nyt hus, renovere et ældre køkken eller levere bordplader til skolekøkkenet på den lokale folkeskole? Vi har en løsning til alle størrelser opgaver og projekter, og vi sætter en ære i at være jeres forlængede arm i lokalområdet. 

 

Vores erfarne konsulenter hjælper med opmåling, tegninger og rådgivning i forhold til opgavens dimensioner, så I kan løse den nemmest og bedst muligt, og så de løsningsforslag, I præsenterer for jeres kunder, sidder lige i skabet. Og når kunderne er klar til at vælge deres nye køkken eller inventar, kan I igennem Svane Køkkenet tilbyde dem et af landets bredeste sortimenter med flotte køkkener i alle prisklasser. 

 

”Jeg ser det som en kæmpe styrke at have Svane Køkkenet med på råd, når jeg skal renovere et køkken. Den sparring, jeg får, gør mit arbejde endnu bedre – og det giver tilfredse kunder”.

Herman Vestergaard, tømrermester, Ikast