Typehusfirmaer - den totale oplevelse

Fuldt sortiment

Boligkøbere vil have frihed til at vælge. Med et af branchens absolut bredeste sortimenter kan Svane Køkkenet give denne frihed til jer og jeres kunder. Køkkenet er et af de vigtigste rum i mange hus- og nybyggerier, hvor stil, rutiner og forventninger kan variere en del fra køber til køber. Vores brede sortiment dækker alle prisklasser og åbner op for en verden af muligheder, så jeres købere kan sætte deres helt eget præg på den nye bolig, hvad enten I opfører huse eller ejerlejligheder.   

Idé og sparring

Tilvalgshåndtering er en af vores store styrker. Vi ved, hvor meget detaljerne betyder for helhedsindtrykket i et nyt hus, og vi gør det nemt for jeres kunder at vælge det helt rigtige køkken. Vores dygtige indretningskonsulenter behovsafdækker, rådgiver og kommer med gode idéer til jeres kunder, så de får truffet de rigtige valg til deres hjem – både når det kommer til design, funktionalitet og de unikke detaljer. 
Bygger I med udlejning for øje, er vi også med jer hele vejen og kan hjælpe med at vælge det helt rigtige køkken til den målgruppe, I bygger til. 

 

Fast kontaktperson

Vi er med jer hele vejen. Når I vælger Svane Køkkenet som leverandør, får I én fast kontaktperson, som kender jeres virksomhed og jeres kunder, og som altid er opdateret på netop jeres projekt. Dette gælder naturligvis også for jeres kunder, når de skal vælge inventar til deres nye hus. Vores dygtige konsulenter har stor erfaring og ekspertise, og de står altid klar til at svare på spørgsmål, rådgive og inspirere i alle dele af processen.  

Den bedste løsning til den bedste pris

Al rådgivning er selvfølgelig gratis og en del af pakken, når du vælger Svane Køkkenet. Vores mangeårige erfaring som professionel leverandør til erhvervsmarkedet gør os til et trygt valg for jer og jeres kunder. Det brede sortiment rummer muligheder i alle prisklasser – alt sammen i den gode kvalitet, som kendetegner Svane Køkkenet – og vi sætter en ære i at levere løsninger, som opfylder alle kundens behov fra design til funktion og ikke mindst pris. 

 

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK