Svane Køkkenet kampagne vind en aften med Louisa Lorang

VIND EN MADOPLEVELSE MED LOUISA LORANG

Vil du vinde en aften med gourmetmad hjemme hos dig? Så er det nu, du skal slå til!

Køb et Svane-køkken inden d. 30. juni 2023, og så deltager du automatisk i vores konkurrence, hvor vi trækker en heldig vinder, som får besøg af Louisa Lorang.

Louisa Lorang er kok og kogebogsforfatter og du har måske set hende i Go’ Morgen Danmark hvor hun ofte er inde for at lave mad.

Hvis du er den heldige vinder, vil Louisa komme hjem i dit nye Svane-køkken og lave en skøn middag til 6 personer.

Tænk hvis det bliver dig, der kan invitere dine venner og familie på en helt særlig aften, hvor du kan imponere dem med dit nye køkken og lækker gourmetmad tilberedt af Louisa Lorang. Det vil blive en aften, du sent vil glemme.

Så køb dit Svane-køkken inden d. 30. juni for at deltage i konkurrencen. Vinderen bliver trukket efter d. 30. juni og vil blive kontaktet direkte.

For at være med i konkurrencen om gourmetmad til 6 personer lavet af Louisa Lorang, skal du underskrive en købsaftale på et komplet Svane-køkken inden d. 30. juni 2023 kl. 18.00. Der er én præmie. Vi finder en vinder via lodtrækning, blandt dem som har underskrevet en købsaftale i perioden 15. maj – 30. juni 2023. Vinderen vil blive kontaktet direkte umiddelbart herefter pr. telefon. Vinderen offentliggøres med navn på vores hjemmeside. Præmien har en værdi af 15.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmien skal bruges inden 31. december 2023. Datoen aftales mellem Svane Køkkenets hovedkontor og vinderen. Louisa Lorang har ret til at afvise eventuelle datoer, hvor hun ikke har mulighed for at deltage. Ansatte i Svane Køkkenets butikker og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

FIND DIT NÆSTE KØKKEN

SE MERE