MASSIV SERIEN

KLASSISK DANSK DESIGN
I NORDJYLLAND

I Hjørring har Maria og Daniel skabt et hjem med reference til 60’erne og 70’ernes danske design – med et elegant og enkelt køkken i MASSIV eg fra Svane Køkkenet. Det nybyggede hus med fladt tag og mørke mursten rummer utallige designklassikere og en gennemført stil fuld af egetræ, keramik og loppefund.

På samme vej som deres tidligere bolig – en klassisk patriciervilla fra 1925 – har Maria og Daniel købt en byggegrund og opført et nyt hjem til deres familie på fire. Boligen er skabt helt i tråd med parrets personlige stil fra inderst til yderst.

”Vi elsker begge to stilen omkring 60’erne og 70’erne – især møblerne og brugen af egetræ var vigtige for os at få ind i det nye hus”, fortæller Maria om tankerne bag det arkitekttegnede nybyggeri. Kombinationen af nyt og moderne og det mere klassiske udtryk er da heller ikke til at tage fejl af. Det åbne køkkenalrum er udstyret med betongulve og hvide akustiklofter, som blødes op af møbler i træ og læder, klassiske lamper og smuk keramik.

Naturligt, smukt og klassisk køkken

Køkkenet i MASSIV eg er en stor del af indretningen i det smukke køkkenalrum og valgt efter vejledning fra projektets arkitekt. ”Vi ønskede et tidssvarende køkken, der passer ind i vores og husets 60’er/70’er-stil, og som samtidig lever op til de krav, vi har for brugen af det i hverdagen”, forklarer Maria om valget af køkken.

Oprindeligt var tanken et hvidt køkken – Maria ønskede at inddrage køkkenet som et møbel i rummet, og derfor stod S12 højt på ønskesedlen med den klassiske, hvide ramme. En snak med arkitekten og indretningskonsulenten fra Svane Køkkenet gjorde dog sagen klar – massive trælameller i egetræ var den helt rigtige løsning til parrets hjem. For at opnå det lette, møbelagtige udtryk har parret fravalgt overskabe og højskabe – i stedet har de indrettet sig med skuffer i alle modulerne. Ovnen er gemt væk bag øen, så køkkenet udstråler ro og harmoni.

Kærlighed til dansk design

Reproducerede Vilhelm Lauritzen lamper, møbler af Børge Mogensen og genbrugsfund fra 60’erne og 70’erne præger stilen i den nybyggede bolig, der udstråler kærlighed til dansk design og indretning.  Også kærligheden til madlavning fylder i familiens liv både til hverdag, og når der er gæster på besøg – og selvom køkkenets designudtryk og rolle i rummet som helhed har været vigtigt, er der også lagt vægt på funktionelle løsninger.

Maria er særligt tilfreds med de mange skuffer, der gør det nemt og overskueligt at holde overblik over indholdet – også selvom pakkerne med morgenmadsprodukter må ligge ned. ”Vores køkken mangler intet – det er nemt at holde og passer perfekt ind i vores rammer”, siger en glad Maria.

Køkkenet i MASSIV eg er udstyret med en hvid Corian-bordplade, vask fra Nivito og Quooker Fusion i messing. Boligen byder også på to badeværelser holdt i samme stil med MASSIV eg, hvid bordplade og betongulv.

Se køkkener i MASSIV serien

Bliv klogere på MASSIV serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES