Køkkenfirma i København Centrum - Svane Køkkenet Kongens Nytorv

NYT KØKKEN?
FÅ EN OPLEVELSE UD OVER
DET SÆDVANLIGE

Svane Køkkenet v. Kgs. Nytorv

Gothersgade 12

1123 København K

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl 10.00 - 15.00

VIP EVENT - fÅ PLADSER
Svane & gaggenau EKSKLUSIV
10. februar kl. 18.00-20.00

Se mere og tilmeld dig her
Køkkenforhandler i København Centrum - Svane Køkkenet Kongens Nytorv

Velkommen til
Svane Køkkenet Kongens Nytorv

Kig ind til Danmarks flotteste køkkenbutik på Gothersgade i København (lige ved Kongens Nytorv). Alle detaljer er nøje gennemtænkt for at skabe et designunivers med de stærkeste serier fra Svane Køkkenets sortiment og en international stemning og stil.

Placeret i centrum af København, omgivet af kendte møbel- og livsstilsbutikker, byder vi velkommen indenfor i et unikt inspirationsunivers fyldt med nye trends, dansk design og smukt interiør til køkken, bad og resten af boligen.

Vores dygtige og kreative indretningskonsulenter er eksperter i moderne løsninger til hele boligen. Sammen med dig designer og skaber vi indretninger, der passer til dine ønsker, behov og stil.

Besøg os og få vores bud på dit nye køkken. Vi ses i Københavns lækreste køkkenbutik.

Svane Køkkenet København v. kgs. Nytorv
Svane Køkkenet København v. kgs. Nytorv

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING

Oplev alt det bedste fra Svane Køkkenet i vores unikke showroom, som rummer tidens største boligtrends. Udstillingen er kombineret med klassisk dansk design og innovativt interiør for at skabe et komplet inspirationsunivers.

Nicole Ziegler

Nicole Ziegler

Indretningskonsulent

T: 2510 7510

nizi@svane.com

Andreas Birch Leon

Andreas Birch Leon

Indretningskonsulent

T: 5097 5740

abl@svane.com

Henrik Kramer

Henrik Kramer

Indretningskonsulent

T: 2540 8040

hekr@svane.com

Karin Repstock-Romme

Karin Repstock-Romme

Floor Manager

T: 2250 2350

krro@svane.com

Jacob Bang Dahl

Jacob Bang Dahl

Montagechef, privat

T: 2085 7778

jabd@svane.com

Thomas Dyjak

Thomas Dyjak

Montageleder

T: 5089 6777

thd@svane.com

Peter Høgh

Peter Høgh

Montageleder

T: 2259 2550

pehh@svane.com

Frank Junker

Frank Junker

Montageleder

T: 9359 6400

faju@svane.com

Jacob Lerche

Jacob Lerche

Controller

T: 2917 7714

jle@svane.com

Jan Bojsen

Jan Bojsen

KVALITETS- OG SERVICECHEF

T: 2238 1000

jbo@svane.com

Kim Nielsen

Kim Nielsen

SALGSCHEF

T: 2271 2427

kin@svane.com

 

Ledige stillinger i Svane Køkkenet, v. Kgs. Nytorv

svane køkkenet v. Kgs. Nytorv søger indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent
Hos Svane Køkkenet København har vi meget travlt og har mange kunder i butikken, derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs-oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Det er et krav, at du tidligere har arbejdet med køkken salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfa­ring med Microsoft Office pakken og særdeleshed tegneprogrammer foretrukket winner. Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Kofoed Nielsen. Ansøgningen samt CV sendes til Thomas Kofoed Nielsen: tkn@svane.com.
Vi vil løbende kalde kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er snarest eller efter nærmere aftale. 

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige.

SE BUTIKKEN BLIVE TIL


Svane Køkkenet v. Kgs. Nytorv er åben, og vi er glade for nu at kunne byde velkommen i den flotte flagship store. Vi har arbejdet på højtryk for at skabe Danmarks lækreste køkkenbutik på en af Københavns mest attraktive placeringer. Herunder kan du se, hvordan ombygningen fra rå lokaler til unikt inspirationsunivers gik til.

 

Svane Køkkenet København v. kgs. Nytorv

De dygtige håndværkere har åbnet op mellem stueplan og kælder for at skabe mere lys i hele butikken. Butikken – placeret i Københavns centrum omgivet af kendte møbel- og livsstilsbutikker – vil rumme de stærkeste designs i Svane Køkkenets sortiment og byde på en international stemning og stil. 

Svane Køkkenet København v. kgs. Nytorv

Der er lang vej fra hvide vægge og værktøj til den eksklusive stemning, som kunderne vil møde på Gothersgade. Basen er ved at være på plads. Snart starter opbygningen af og indretningen af Danmarks flotteste køkkenbutik. 

Opbygning af butikken Svane Køkkenet v. Kgs. Nytorv

Vejen til kælderen bliver prydet med en smuk, bred trappe i massivtræ. Alle materialer og løsninger er valgt ud fra ønsket om at lave et showroom, hvor rum, indretning og interiør forenes i eksklusiv samhørighed. Butikken bliver ikke blot en udstilling af køkkener, men en møbeludstilling med udtrykket i fokus. 

Hver detalje i butikken er nøje gennemtænkt for at skabe Københavns lækreste køkkenbutik – derfor har vi selvfølgelig også dygtige og erfarne Svane-montører til at stå for arbejdet med montage. Se med i videoen herunder. 

Skrue for skrue kommer udstillingen på plads...

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE