Svane Køkkenet v. Kgs. Nytorv

Gothergade 12

1123 København K

Åbningstider pr. 1. oktober

Mandag - Fredag

Kl 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl 10.00 - 15.00

VELKOMMEN TIL

Grand opening
Fredag 1. okt. kl. 12.00-17.00

Snart er vi klar til at slå dørene op til vores nye flagship store, og derfor vil vi gerne invitere til åbningsreception den 1. oktober. 
Vi har inviteret en kok, som vil stå klar med let frokost først på dagen og lækre snacks til eftermiddag, ligesom vi også byder på lidt vådt til ganen. 

Vi glæder os til at byde velkommen i Danmarks lækreste køkkenbutik og vise resultatet af mange måneders hårdt arbejde for at skabe et unikt inspirationsunivers. 
Kom og oplev vores unikke flagship store – vi glæder os til at byde dig velkommen.  

VELKOMMEN TIL DESIGN LØRDAG
2. OKT. KL. 10-15

SE BUTIKKEN BLIVE TIL


Svane Køkkenet v. Kgs. Nytorv er undervejs, og vi glæder os til at kunne byde velkommen i Svane Køkkenets flagship store inden længe. Der bliver arbejdet på højtryk for at skabe Danmarks lækreste køkkenbutik på en af Københavns mest attraktive placeringer – og her kan du følge med bag kulisserne i opbygningen fra rå lokaler til et unikt inspirationsunivers. Velkommen indenfor. 

 

Svane Køkkenet København v. kgs. Nytorv

De dygtige håndværkere har åbnet op mellem stueplan og kælder for at skabe mere lys i hele butikken. Butikken – placeret i Københavns centrum omgivet af kendte møbel- og livsstilsbutikker – vil rumme de stærkeste designs i Svane Køkkenets sortiment og byde på en international stemning og stil. 

Svane Køkkenet København v. kgs. Nytorv

Der er lang vej fra hvide vægge og værktøj til den eksklusive stemning, som kunderne vil møde på Gothersgade. Basen er ved at være på plads. Snart starter opbygningen af og indretningen af Danmarks flotteste køkkenbutik. 

Opbygning af butikken Svane Køkkenet v. Kgs. Nytorv

Vejen til kælderen bliver prydet med en smuk, bred trappe i massivtræ. Alle materialer og løsninger er valgt ud fra ønsket om at lave et showroom, hvor rum, indretning og interiør forenes i eksklusiv samhørighed. Butikken bliver ikke blot en udstilling af køkkener, men en møbeludstilling med udtrykket i fokus. 

Hver detalje i butikken er nøje gennemtænkt for at skabe Københavns lækreste køkkenbutik – derfor har vi selvfølgelig også dygtige og erfarne Svane-montører til at stå for arbejdet med montage. Se med i videoen herunder. 

Skrue for skrue kommer udstillingen på plads...

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING

Med tilstedeværelsen af dette showroom kan vi vise en helt ny side af, hvad Svane Køkkenet kan tilbyde. Her blander vi tidens trend med klassikere, både inden for vores egne produkter, men også indenfor interiør så som lamper, møbler og lignende. Vi har nøje udvalgt de rigtige samarbejdspartner, der ønsker at stå for de samme værdier som os, både i forhold til kvalitet, design samt innovation. Vi tager kunden med på en rejse gennem vores univers, fyldt med muligheder.

Nicole Ziegler

Nicole Ziegler

Indretningskonsulent

T: 2510 7510

nizi@svane.com

Andreas Birch Leon

Andreas Birch Leon

Indretningskonsulent

T: 5097 5740

abl@svane.com

Henrik Kramer

Henrik Kramer

Indretningskonsulent

T: 2540 8040

hekr@svane.com

Karin Repstock-Romme

Karin Repstock-Romme

Floor Manager

krro@svane.com

Jacob Bang Dahl

Jacob Bang Dahl

Montagechef, privat

T: 2085 7778

jabd@svane.com

Thomas Dyjak

Thomas Dyjak

Montageleder

T: 5089 6777

thd@svane.com

Peter Høgh

Peter Høgh

Montageleder

pehh@svane.com

Jacob Lerche

Jacob Lerche

Controller

T: 2917 7714

jle@svane.com

Jan Bojsen

Jan Bojsen

KVALITETS- OG SERVICECHEF

T: 2238 1000

jbo@svane.com

Kim Nielsen

Kim Nielsen

SALGSCHEF

T: 2271 2427

kin@svane.com

 

Ledige stillinger i Svane Køkkenet, v. Kgs. Nytorv

svane køkkenet v. Kgs. Nytorv søger indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent
Hos Svane Køkkenet København har vi meget travlt og har mange kunder i butikken, derfor har vi brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs-oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Det er et krav, at du tidligere har arbejdet med køkken salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfa­ring med Microsoft Office pakken og særdeleshed tegneprogrammer foretrukket winner. Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Kofoed Nielsen. Ansøgningen samt CV sendes til Thomas Kofoed Nielsen: tkn@svane.com.
Vi vil løbende kalde kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er snarest eller efter nærmere aftale. 

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige.

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE