SVANE KØKKENET KØBENHAVN

Køkkenfirma København

København
Gothersgade 12
1123 København K

BESØG KØBENHAVN HER

FREDERIKSBERG
Gl. Kongevej 99, Frederiksberg
1850 København

BESØG FREDERIKSBERG HER

TO FLOTTE KØKKENBUTIKKER I KØBENHAVN

Svane Køkkenet er et dansk køkkenfirma med egen produktion og høj kvalitet. Vi har to køkkenbutikker i København, som begge kan byde velkommen i et flot showroom med inspirerende løsninger og innovativt design, når du skal have nyt køkken.

Hos Svane Køkkenet København ved Kgs. Nytorv kan du opleve et unikt inspirationsunivers, hvor de mest populære Svane-designs er omgivet af moderne interiør, dansk design og smuk belysning. Her kan du se dit nye køkken i flotte omgivelser hos et køkkenfirma som aldrig går på kompromis.

Læs mere om vores køkkenbutik på Kongens Nytorv her

Svane Køkkenet Frederiksberg rummer et bredt udvalg af indretningsløsninger til køkkener og giver dig mulighed for at gå på opdagelse og blive udfordret på dine ønsker til hjemmet. Find dit drømmekøkken i den store udstilling og få et uforpligtende tilbud med hjem.

Læs mere om vores køkkenbutik på Frederiksberg her

De dygtige indretningskonsulenter står klar til at byde dig velkommen i begge butikker og vejlede dig i alle mulighederne i vores store sortiment, så du får den helt rigtige løsning til dit køkken, bad eller opbevaringsbehov. Mange kunder kommer ind i vores køkkenbutik med idéer som passer perfekt til deres hjem, og med hjælp fra vores køkkenkonsulenter får de det helt rigtige køkken.

Vi tager os god tid til at lytte til dine ønsker, tilpasse projektet til dit hjem og finde de rigtige låger, skuffer og hvidevarer. Du er måske hooked på et minimalistisk design eller et mere klassisk dansk design? Sammen designer vi en skræddersyet indretning med det perfekte køkken til dine rammer og køkkendrømme. Vi ses hos Svane Køkkenet København ved Kgs. Nytorv eller hos Svane Køkkenet Frederiksberg - din køkkenforhandler i København.

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER