Svane Køkkenet støtter Danmarks Indsamling 2024 i den gode sags tjeneste

Hos Svane Køkkenet støtter vi op om den betydningsfulde indsamling, hvor Danmark står sammen om at hjælpe dér, hvor nøden er katastrofal. Årets indsamling går til 12 humanitære projekter, hvis arbejde er målrettet at hjælpe verdens sultne børn i nogle af de fattigste lande.

Vi er stolte over at bidrage til den største præmie i Danmarks Indsamlings historie, når der i år sættes en dobbeltpræmie til en samlet værdi af 1.095.145 kr. på højkant.

Dobbeltpræmien består af en BMW i4 M50 og et Svane køkken til en værdi af 400.000 kr. – designet specielt til vinderen. Præmien er inkl. montage og Miele hvidevarer.

Alle, der støtter indsamlingen i løbet af ugen og under indsamlingsshowet d. 3. februar, får et lod i puljen i lodtrækningen om den luksuriøse dobbeltpræmie og mange flere lækre gevinster.

Kædedirektør for Svane Køkkenet, Cecilia Winther, udtaler:

”Svane Køkkenet støtter Danmarks Indsamlingen for de 12 humanitære organisationers betydningsfulde arbejde. Vi er dedikerede til at bidrage til bedre adgang til mad og drikke samt fremme økonomien i verdens mest udsatte områder. Hos Svane Køkkenet er samfundsansvar en integreret del af vores identitet, og vi stræber efter at være en del af løsningerne på de udfordringer, som vores verden står overfor.”

Det store indsamlingsshow sendes lørdag d. 3. februar kl. 19. på DR1.

Sammen kan vi gøre en forskel.

Støt indsamlingen her

Vilkår og betingelser:

 • Værdien af Svane Køkkenet gavekort, 225.000 kroner inklusive moms, dækker omkostningerne til køb og anskaffelse af køkkeninventar fra Svane Køkkenet, herunder bordplader produceret på Svane Køkkenets eget fabriksanlæg. Hvis der anvendes elementer eller inventar fra tredjepart, faktureres disse separat med udgangspunkt i vejledende udsalgspriser.
 • Gevinsten indeholder desuden et gavekort, værdi kr. 150.000 kroner inklusive mons, til køb af Miele Hvidevarer til vejledende udsalgspris. Miele hvidevarer gevinsten kan kun indløses ved samtidig afgivelse af ordren på Svane Køkkenet gevinsten. De 2 gevinster (Svane Køkkenet og Miele hvidevarer) kan ikke deles up i flere leveringer.
 • Gavekortet kan kun benyttes i Svane Køkkenets partnerbutikker i Danmark til køb af Svane Køkkenets eget producerede inventar. Din foretrukne Svane Køkken-butik vil være behjælpelig med at guide dig gennem dine valgmuligheder.
 • Det er vigtigt at bemærke, at omkostningerne til levering og montering af det pågældende køkken kun gælder inden for landets (Danmark) grænser. Ekstra leveringsomkostninger til øer uden fast broforbindelse skal dækkes af vinderen.
 • Gavekortets værdi til et Svane køkken og Miele hvidevarer er fast og kan ikke ændres og kan ikke ombyttes til kontanter. Hvis der er ønske om yderligere køb udover gavekortets værdi, kan dette opnås gennem egenbetaling, som vil blive afregnet separat med udgangspunkt i vejledende udsalgspriser.
 • Monteringsomkostningerne udgør en fast værdi på 25.000 kroner inklusive moms. Beløbet anses som et gennemsnit for en køkkenmontering og inkluderer ikke eventuelle ekstra omkostninger, der måtte opstå på grund af specifikke tilpasninger eller tilføjelser ud over det standardmonteringsniveau, der er nævnt. Din foretrukne Svane Køkken-butik vil guide dig i, hvad der betragtes som standard og hvad der kræver ekstra betaling.
 • Rummet skal være egnet til et køkken, og monteringen inkluderer ikke forberedelse af rummet til det nye køkken, heller ikke demontering og bortskaffelse af det gamle køkken. Monteringen dækker heller ikke efterbehandling såsom maling, fliser, opsætning af lys og armaturer osv. Tilslutning af emhætte, hvidevarer, vand og afløb er ikke inkluderet i monteringen.
 • Gavekortet kan benyttes til den Svane Køkkenet-butik, som du foretrækker. Overdragelse må ikke ske uden forudgående skriftlig accept fra Svane Køkkenet. Hvis gavekortet ønskes overdraget til en anden part, skal dette aftales på forhånd med Svane Køkkenets hovedkontor. Henvendelse til pwo@tcmgroup.dk / tlf. 2094 3856.
 • Såfremt værdien af det valgte køkkeninventar og montering er lavere end gavekortets værdi refunderes forskellen ikke til vinderen.
 • Svane Køkkenet forbeholder sig retten til at tage billeder og video(er) under processen og har efterfølgende de fulde rettigheder til at bruge materialerne i markedsføringsøjemed.
 • Gavekortets værdi kan kun bruges på ét køkken til værdi og kan ikke opdeles til flere leverancer eller til levering og montering på flere adresser. Ligeledes kan beløbet til hvidevarer ikke benyttes til flere hvidevarer af samme kategori.
 • Vinderen skal kontakte den valgte Svane Køkkenet butik inden 1. juni 2024, gevinsten skal være leveret og monteret inden udgangen af 2024.