Dansk design & Dansk produktion

DYRK DINE
KRYDDERURTER
I KØKKENØEN

Æstetik og funktion er i fokus i Svane Køkkenets nyhedskollektion, som rummer spændende, sjove og skæve nyheder til din køkkenindretning

Svane Køkkenet præsenterer nyhedskollektionen med de nyeste features og gadgets som armaturer, farver, vaske, vinskabe, skuffesystemer og årets nyhed – Drains-konceptet til opbevaring af fx krydderurter, olier eller kolde drikkevarer.

”Hvert år udvider vi kollektionen med nye funktioner og designmæssige finesser, som forener æstetiske og praktiske behov”

Nyhederne er bl.a. en køkkenvask, der fås i seks farver, som matcher køkkenbordet. Den uundværlige Quooker, som nu er opgraderet til at rumme fem forskellige funktioner. Lækkert skuffesystem, der gør det nemt at skabe orden og overblik. Drains-konceptet, som gør det muligt at dyrke dine krydderurter i køkkenbordet eller holde drikkevarerne kølige – lige der, hvor du har brug for dem.

Urtehave i køkkenbordet

Den grønne tendens fortsætter ufortrødent. Mens de grønne planter slår rødder i stue og soveværelse, vokser urtehaven ind i køkkenet. Svane Køkkenets bud på tendensen er et nyt tilbehørs-koncept, Drains – en smal vask med en serie stålkurve, som integreres i køkkenøen. Som en ekstra finesse kan de tilsluttes afløbet, så krydderurterne kan dyrkes lige der, hvor du har brug for dem. Brug dem også til opbevaring af olier og eddiker eller smid isterninger i, så kan du holde drikkevarerne kolde – når du har gæster. Drains-konceptet er designet af Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk.

Drains i køkkenet

Skab orden og overblik

I en travl hverdag er funktionelle og lækre skuffeindretninger guld værd. Ambria organizers i sort eller hvid er absolut highend. Den sorte farve matcher farven på de populære Legra skuffer i Terra-sort. Svane Køkkenet viser nyheden i sin 2020 nyhedskollektion. 

Få mere inspiration til skuffer
S19 køkken med Quooker vandhane

Populær vandhane

Quooker hanen har opnået stor popularitet og er standardudstyr i mange køkkener. Den nyeste model fås med fem forskellige funktioner – koldt, varmt, kogende, afkølet filtreret vand og vand med brus i én og samme vandhane. 

Læs mere om Quooker

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER

FIND NÆRMESTE SVANE KØKKENET

FIND BUTIK