Dansk design & Dansk produktion

DYRK DINE
KRYDDERURTER
I KØKKENØEN

Æstetik og funktion er i fokus i Svane Køkkenets nyhedskollektion, som rummer spændende, sjove og skæve nyheder til din køkkenindretning

Svane Køkkenet præsenterer nyhedskollektionen med de nyeste features og gadgets som armaturer, farver, vaske, vinskabe, skuffesystemer og årets nyhed – Drains-konceptet til opbevaring af fx krydderurter, olier eller kolde drikkevarer.

”Hvert år udvider vi kollektionen med nye funktioner og designmæssige finesser, som forener æstetiske og praktiske behov”

Nyhederne er bl.a. en køkkenvask, der fås i seks farver, som matcher køkkenbordet. Den uundværlige Quooker, som nu er opgraderet til at rumme fem forskellige funktioner. Lækkert skuffesystem, der gør det nemt at skabe orden og overblik. Drains-konceptet, som gør det muligt at dyrke dine krydderurter i køkkenbordet eller holde drikkevarerne kølige – lige der, hvor du har brug for dem.

Drains
Drains

Urtehave i køkkenbordet

Den grønne tendens fortsætter ufortrødent. Mens de grønne planter slår rødder i stue og soveværelse, vokser urtehaven ind i køkkenet. Svane Køkkenets bud på tendensen er et nyt tilbehørs-koncept, Drains – en smal vask med en serie stålkurve, som integreres i køkkenøen. Som en ekstra finesse kan de tilsluttes afløbet, så krydderurterne kan dyrkes lige der, hvor du har brug for dem. Brug dem også til opbevaring af olier og eddiker eller smid isterninger i, så kan du holde drikkevarerne kolde – når du har gæster. Drains-konceptet er designet af Svane Køkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk.

Vasken, der matcher

En sort vask til sort Surface laminat er superflot. Det unikke ved denne vask er, at den er helt SORT! Svane Køkkenets nyhedskollektion præsenterer vasken fra Arpa, som findes i to størrelser og seks forskellige farver, kendt fra S19-serien. 

Skab orden og overblik

I en travl hverdag er funktionelle og lækre skuffeindretninger guld værd. Ambria organizers i sort eller hvid er absolut highend. Den sorte farve matcher farven på de populære Legra skuffer i Terra-sort. Svane Køkkenet viser nyheden i sin 2020 nyhedskollektion. 

Få mere inspiration til skuffer

Populær vandhane

Quooker hanen har opnået stor popularitet og er standardudstyr i mange køkkener. Den nyeste model fås med fem forskellige funktioner – koldt, varmt, kogende, afkølet filtreret vand og vand med brus i én og samme vandhane. 

Læs mere om Quooker

HAR DU LYST
TIL ET MØDE?

BOOK AFTALEN HER

FIND NÆRMESTE SVANE BUTIK

FIND BUTIK