BASE SERIEN

ENKELT KØKKENDESIGN I HERSKABELIGHED
PÅ FJERDE MED PANGFARVER OG PH

I en herskabslejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus har ægteparret Jess Dalsgaard og Karen Norup indrettet sig med et enkelt, hvidt Svane køkken, som blender flot ind i en indretning med patricierlinjer, pangfarver og PH.

Finurlige fund står side om side med designklassikere og farvestrålende malerier i denne gennemrenoverede herskabslejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus. Med lige dele udsigt over Marselisskoven, kirketårne og byens røde tage har Jess og Karen efter en gennemgribende renovering skabt et hjem, som forener det skæve, det klassiske og det stramme til perfektion.
 

Klassisk køkken med indlemmet fadebur

Som en del af ombygningen blev det lille bykøkken åbnet op og lagt sammen med det oprindelige fadebur. I dag står køkkenet som en integreret del af den resterende bolig. Her har parret indsat et stilrent, hvidt køkken uden greb fra Svane Køkkenet, og sat sit personlige præg med en rå murstensvæg, sildebensparket i massivt egetræ og en speciallavet, integreret belysning, som leder tankerne hen på Regnbuen over kunstmuseet AROS – i rummets loft lyser en cirkel, som løbende skifter farve, og giver kunsterkant og personlighed til rummet.

Det lille køkken er efter ombygningen blevet et ægte madværksted, hvor der ikke er sparet på tilbehør og lækre løsninger. Parret har valgt en hvid corian bordplade, som blender smukt sammen med Svane Køkkenets BASE-serie med hvide elementer, der har en diskret antydning af højglans. Smukke skuffeindsatser, toptunede hvidevarer, og den funktionelle Quooker med kogende vand sikrer, at både form og funktion spiller fra yderst til inderst.

Passion for pangfarver og PH 

I hjemmet skinner parrets passion for kunst og design igennem – særligt i de to stuer, der bugner af klassikere og skæve fund. Tilsammen skaber det en levende indretning, hvor øjet konstant finder nye ting at se på. Med udsigt over de århusianske skove har Arne Jacobsen og Poul Henningsen fået selskab af retro cigaretautomater, radiatorskjulere, gadeskilte og farverige malerier som er fra Jess’ egen hånd.

Jess er også manden bag mange af de sjove antik- og loppefund, som han ofte opstøver på nettet, og så er passionen for PH uundgåelig at bemærke, når man bevæger sig rundt i lejligheden – lampen, med de velkendte glasskærme, findes i forskellige afskygninger og farver, hvor end du kaster dit blik.

Karen Norup, der ejer en smykkebutik i Aarhus, hvor hun bl.a. sælger smykker af eget design, har sammen med sin mand Jess, der selv har malet flere af malerierne og driver et galleri, skabt et personligt hjem. En bolig, hvor der er respekt for lejlighedens oprindelige detaljer, men hvor der også er plads til store armbevægelser, når det kommer til farver, kombinationer og indretning.

Se køkkener med priser i BASE serien

Bliv klogere på BASE serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES