BASE SERIEN

SKARPT OG MINIMALISTISK
ET RENT UDTRYK

Et stort, lyst køkken stod øverst på ønskesedlen, da Simone og hendes kæreste Mads skulle indrette nyt køkken efter en gennemgribende renovering af deres hus. Med Svane Køkkenets DECO og BASE serie blev ønsket indfriet med et design som i både form og funktion opfylder parrets ønsker og krav til design og god kvalitet. 

“Det var vigtigt for os, at der var god plads i rummet. Vi er begge vokset op med store køkkener, og havde et ønske om at skabe et rum, hvor der både er plads til hverdagen, til madlavning og til at holde en fest, hvis det er det, vi har lyst til,” fortæller Simone.

I dag står køkkenet super skarpt, minimalistisk og med et rent udtryk, som giver mulighed for, at Simone kan udleve sin store passion for indretning.

“Da vi valgte køkkenet, var det med øje for, at det ikke måtte “larme” – det skulle være enkelt. Køkkenet måtte ikke sætte begrænsninger for indretningen, men skulle derimod fungere som base kan pyntes og styles forskelligt efter humør og årstid,” fortæller Simone.

Indretningen bærer præg af Simones kærlighed til træ, som hun har med sig fra barnsben. Køkkenet er indrettet med en massiv egetræsbordplade langs den ene væg, som tilfører en varm, nordisk stemning til indretningen. Derudover er rummet stylet med hvide metrofliser som – udover at være super praktiske – tilfører noget råt og industrielt til køkkenindretningen. Det samme gør det store plankebord og de grå klinker, som er gennemgående i hele det store køkken.

Den rigtige indretning 

I midten af rummet har parret indrettet sig med en stor kogeø med hvid laminatbordplade, hvor der virkelig er plads til store armbevægelser. Øen er næsten tre meter lang og udstyret med store skuffer, som giver optimal opbevaringsplads. Her valgte Simone og Mads også at installere vasken fremfor kogepladen – et valg, som de ikke har fortrudt siden:

“Området omkring vasken er det sted i køkkenet, hvor vi oftest står. Det fungerer som en super god arbejdsstation, og her har vi udsigt til rummet. Samtidig har vi undgået, at emhætten skulle hænge midt i rummet og være dominerende i indretningen,” fortæller Simone.

Køkkenet hos Simone og Mads er et perfekt eksempel på, hvordan du kan indrette den enkle DECO serie med personlighed, kant og nordisk elegance. Køkkenet er desuden indrettet med hvidevarer er fra AEG, emhætte fra Gerson samt armatur og quooker fra Quooker.

Se køkkener i BASE serien

Bliv klogere på BASE serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES