BASE SERIEN

RENDYRKET FUNKISELEGANCE
I KØBENHAVN

Et konsekvent farvemiks af grå, hvide og sorte nuancer skaber en super cool og rendyrket indretning hos Mette og hendes mand, der sammen har bygget den ultimative funkisvilla nær København – et hjem gennemsyret af enkelthed og klassisk, nordisk elegance tilsat et personligt twist. 

Den 175 m2 store funkisvilla stod færdigt i foråret 2015, og siden har Mette og hendes mand brugt tid og energi på at indrette hjemmet, hvor en enkelt base med betongulve og rene linjer danner grundlag for parrets personlige stil. Det samme gælder køkkenalrummet, hvor et hvidt Svane køkken lyser op.

”Man er tilbøjelig til at vælge noget enkelt, når man skal tage en beslutning om noget så stort som køkkenet. Vi bliver ikke trætte af at se på det, og så kan vi gøre det personligt med vores egne ting,” fortæller Mette om valget af Svane Køkkenets SMART-serie. Her var det særligt de neutrale, integrerede greb og seriens matte overflade, der faldt i parrets smag. 

”Jeg synes, at den matte overflade og de integrerede greb giver en ro i indretningen, som vi rigtig godt kan lide,” fortæller hun.

Et skjult rum til opbevaring

Køkkenet er indrettet med en stor køkkenø midt i rummet, der lægger op til snak og samvær over madlavningen, samt en langside beklædt med praktiske højskabe. Udadtil syner skabene ens, men to af lågerne fungerer som døre til et mindre viktualierum, hvor der er ekstra god plads til opbevaring – en speciallavet skabsløsning, som integreres elegant i køkkenindretningen.

”Valget faldt på Svane Køkkenet, fordi vi gerne ville have en god kvalitet. Men også fordi, at vi hos Svane kunne få speciallavet den løsning, som vi havde drømt om med det skjulte viktualierum,” fortæller parret. 

Personligt twist med beton og genbrugsplanker

Køkkenets rene linje er ført videre med valget af en hvid corian-bordplade, og for at give kant og modspil til indretningen har parret valgt et råt, gennemført betongulv i hele køkkenalrummet. Ligeledes bryder en sort vask og en emhætte med bløde kanter de skarpe linjer, mens en hjemmelavet plankehylde i genbrugstræ pryder væggen over det lange køkkenbord og giver personlighed.

Det L-formede køkkenalrum danner et godt, fælles udgangspunkt for resten af huset, hvor også bryggers og badløsningerne er fra Svane Køkkenet. I badeværelset har parret valgt et mørkt MS12-element i sort eg:

”På badeværelset bruger vi de samme farvenuancer som i køkkenet og resten af hjemmet, men vi syntes godt vi kunne eksperimentere lidt mere her. Det mørke element bryder det sterile badeværelseslook, og det fungerer bare super godt,” fortæller Mette om badeværelsesindretningen. 

Mette og hendes mand har skabt et gennemført funkishjem, hvor en konsekvent farvebevidsthed har skabt en super cool og rendyrket indretning med køkkenalrummet som et naturligt samlingspunkt.

Se køkkener i BASE serien

Bliv klogere på BASE serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES