MASSIV RAW SERIEN

SOMMERDRØMME
I HVIDE SANDE

Med udsigt over området og tæt på vandet ligger dette 116 m2 store Skanlux Trend sommerhus bygget i eksklusive materialer med fokus på kvalitet og lækkert design. Midt i det lyse køkkenalrum er den smukke køkkenø i MASSIV RAW – en mørk og smuk forædling af de massive egetræslameller, som skaber et unikt look i rummet.

Stemningen er ikke til at tage fejl af. Med hvidmalede profilbrædder på væggene, er der ægte, nostalgisk sommerhusstemning i hele huset – med et strejf af modernitet. Samtidig giver de store vinduer en unik udsigt, der trækker naturen ind i køkkenalrummet og stuen, mens bagsiden af huset er omgivet af klitter – en ideel beliggenhed for et sommerhus, hvor der ikke mangler noget.

Smagfuld og moderne indretning

Sommerhusets ejer har valgt at få hjælp til indretningen af en stylist, der med flotte tapetløsninger og spartlede KABE vægge har skabt en hyggelig stemning på tværs af rummene i huset. Det moderne touch på indretningen giver en følelse af luksus, og de charmerende detaljer – som alkoven, der adskiller køkken og stue – forener det moderne med klassisk sommerhus- og feriestemning.

Køkkenet i MASSIV RAW står som en overdådig kontrast til det lyse rum. Massivtræslamellerne er et designmæssigt valg, der trækker den rå natur ind i indretningen på en anderledes måde, der spiller smukt sammen med trægulvet, de lyse spisebordsmøbler og metalliske detaljer.

Der er tænkt plads og samvær i køkkenet. Alkoven giver plads til afslapning for de mindste, mens maden tilberedes i det gennemførte køkken, hvor der både er blevet plads til kogesektion, køkkenø og et vinkøleskab. Den dybe messingvask og Quookeren i bruneret messing står flot til det mørke træ, mens de turkise italienske fliser tilfører en farverig og anderledes kontrast.

Idyllisk sommerstemning på terrassen

Fra køkkenet er der direkte adgang til den overdækkede terrasse med skøn loungestemning og en betagende udsigt. Sommerhuset tilbyder alle muligheder for at nyde den smukke danske sommer, med alt hvad den har at byde på – fra hyggeligt samvær i det åbne køkkenalrum til romantiske aftener med vin i glasset i de smukke møbler på terrassen. Terrassen fortsætter rundt om huset, hvor der på den anden side ind mod klitterne er placeret et stort bord, hvorfra aftensmaden kan nydes i solen – i læ og helt afsides fra resten af området.

Luksus på badeværelserne

Også i resten af det store sommerhus, er der valgt eksklusive materialer. Stilen fortsætter fra køkkenet til sommerhusets to badeværelser. De mørke trælameller er her omsluttet af den karakteristiske hvide ramme i MS12 RAW, som fremhæver den varme glød i træet og giver en lys, skarp kontrast til de smukke gulv-til-loft fliser på væggene.

Stylingen er gennemført ned til mindste detalje og følger stilen med tilbehør i træ og naturfarver. De to rum indbyder til velvære og afslapning – præcis som resten af sommerhuset i Hvide Sandes klitter.

Sommerhuset er opført af Skanlux Byggefirma A/S i forbindelse med sponsoratet af TV2-programmet Sommerdrømme, hvor Svane Køkkenet også har leveret køkken og bad.
Foto: Skanlux Byggefirma A/S.

 

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES