RETRO SERIEN

Smukt og Farverigt
på Sydfyn

På en skøn beliggenhed i Svendborg omgivet af den sydfynske natur har Line og Jacob renoveret en stor, gammel villa, som emmer af historie. Parrets forkærlighed for Svendborgs natur, vand og byliv trak dem i retning af det sydfynske, hvor de nu har skabt en smuk og personlig base for familiens liv.

Med respekt for de originale detaljer fra slutningen af 1800-tallet har parret indrettet et herskabeligt hjem med moderne detaljer, personlighed og hjemlig følelse. Køkkenet er en kombination af RETRO og MASSIV RAW med store flader i hvidt marmor. Line og Jacob har fået hjælp og vejledning fra en arkitekt til renoveringen for at sikre, at husets ånd blev bevaret i projektet. Det har ligeledes været vigtigt for parret at skabe harmoni mellem udtryk og praktik, så hjemmet fungerer for den unge børnefamilie.

”Vi var så heldige at falde over et hus i Svendborg, som emmer af historie, og hvor vi samtidig kunne sætte vores eget præg”, fortæller Line. Ønsket var at modernisere huset, så der blev plads til at leve som børnefamilie samtidig med, at Line kunne bruge sit skarpe øje for indretning til at gøre hjemmet unikt, farverigt og moderne. ”Vi har fået et stort, åbent køkken i forbindelse med spisestue, TV-stue og kontor. Det er blevet husets samlingspunkt – vi kalder det også for vores leverum”, uddyber Line.

Overdådigt og detaljeorienteret
Kombinationen af moderne og klassisk herskabeligt er gennemført og understreges i valget af detaljer gennem hele den store villa. I køkkenet er de moderne RAW-lameller kombineret med nostalgiske RETRO-skabe i en skøn grøn nuance, som leder tankerne udenfor vinduerne til Sydfyns skønne natur. Referencerne til naturen og de levende materialerne kommer også til udtryk i det klassiske armatur fra Quooker i bruneret messing og kobbervasken, som får lov at patinere med tiden.

Hvis det mørke træ, de grønne overflader og smukke detaljer ikke var nok, har parret også valgt at fuldende køkkenoplevelsen med en imponerende buet niche fyldt med hvidt marmor – et af Lines favoritvalg i køkkenet. ”Valget af marmor er måske ikke det mest praktiske, men vi elsker det smukke, autentiske udtryk og er så glade for vores valg”, fortæller Line.

Som en sød, personlig detalje har den lille familie fået et lille køkkenmøbel bag væggen med ekstra plads til opbevaring, og hvor kaffemaskinen er placeret. Over møblet har Line hængt en opslagstavle som altid er fyldt med billeder, tegninger og skønne minder.

En drøm af en garderobe
Den herskabelige stil går igen i familiens smukke walk-in, som Line også kalder familiens beklædningsrum, hvor hvide RETRO-skabe med rene linjer skaber ro og elegance. Lange gardiner og en pude i varme jordfarver tilfører stoflighed og struktur til rummet. Grebene har Line selv fundet og ført videre fra køkkenet for at skabe sammenhæng mellem rummene. Også vægfarven skaber sammenhængskraft og fremhæver de høje lofter og den smukke, hvide stuk.

Se køkkener i RETRO serien

Bliv klogere på RETRO serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES