S19 SERIEN

LYSE FARVETONER SPILLER SAMMEN
UDE OG INDE

Lyset vælter ind i køkkenalrummet i en moderne funkisvilla i Esbjerg. Egetræ og lyse farver på S19 køkkenfronten forener æstetik og design.

Fra alle sider strømmer lyset ind i det store køkkenalrum hos Irina og Anton i deres nyopførte funkisvilla i Esbjerg. Lyset spiller en vigtig rolle for familien, der har skabt en varm og let stemning med en gennemgående farveholdning, ude og inde.
Irina og hendes mand Anton flyttede i 2017 fra København til Danmarks nye energimetropol Esbjerg. Her arbejder de i samme internationale virksomhed som henholdsvis geolog og ingeniør. I den nye by har de realiseret drømmeboligen og ladet sig inspirere af Vesterhavets natur i materialer og farveholdning. 

Rummeligt alrum
Et Svane Køkken i S19-designet er centralt i alrummet med en stor køkkenø, højskabsvæg med kogeniche og endnu en højskabsvæg med indbyggede vitrineskabe.

”Vi bruger hver dag meget tid sammen med vores to børn i køkkenalrummet, så det skulle være rummeligt. Køkkenet er ikke bare et sted, hvor vi laver mad, men også vores samlingspunkt med smukke møbler, hvor vi nyder lyset og udsigten,” fortæller Irina.

 

Funktionalisme, æstetik og design forenes på fornem vis i alrummet, hvor eksklusive egetræs parketgulve står flot til S19-køkkenets enkle designudtryk og fronter i den naturinspirerede farve – Strand. De lyse toner fortsætter i stenplader på køkkenøen og i nichen, og tilsat messing i vask og armatur. Egetræ er også valgt til det moderne, klassiske design i spisebord og stole. Summen af indtryk giver oplevelsen af luksus:

”Køkkenet er funktionelt. De matte overflade er praktiske. Bordpladerne er robuste og lette at rengøre, og så er køkkenet udstyret med flere gennemtænkte løsninger. Specielt er jeg vild med den skjulte ”garage” til robotstøvsugeren.”

Irina føler sig godt hjulpet af indretningskonsulenten fra Svane Køkkenet: ”Konsulenten forstod vores drøm og hjalp os med at realisere den.”

 

Se køkkener i S19 serien

Bliv klogere på S19 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES