S19 SERIEN

MODERNE FUNKTIONALITET MED PLADS
TIL HELE FAMILIEN

Der er valgt med hjertet i Maria og Ulriks hvide køkken i villaen i Løsning. Da parrets købte boligen, var de ikke i tvivl om, at køkkenet skulle udskiftes – det gamle Svane køkken i mørkt træ er derfor blevet moderniseret og tilpasset familiens behov.

Et stort, lækkert rum med plads til både børn og voksne – det er, hvad Maria og Ulrik har fået skabt ved at vælte en væg og lade lyset skinne ind fra alle sider på det hvide S19 køkken. Køkkenet er ikke kun familiens madværksted, men også samlingspunkt om spisning, leg og spil.

Stilen er enkel og gennemtænkt – et hvidt køkken i praktiske materialer og med god plads til både opbevaring og parrets to børn. S19 med det høje underskab giver ekstra opbevaringsplads i skufferne, og sammen med den bløde, rengøringsvenlige overflade i Surface laminat – også kendt som Fenix laminat, gjorde det udfaldet for valget af fronter og bordplade.

”Laminatet i S19 er mat i udtrykket og lækkert at røre ved – det føles slet ikke billigt, som vi ellers havde en opfattelse af, at andre bordplader i laminat gør”, fortæller Maria om deres valg. Surface laminat er desuden indeklimamærket og antibakterielt, så med mindre børn i hjemmet, var det et oplagt valg for den lille familie. De to børn er da også ofte med i køkkenet, hvor Maria bager brød og småkager, mens børnene er med fra en plads på køkkenbordet eller slapper af i den indbyggede alkove.

Drømmekøkken uden kompromis

Det er første gang, Maria og Ulrik får nyt køkken, og parret har derfor overvejet mulighederne og valgt med hjertet i hele processen: ”Det er et rum, vi befinder os meget i, så vi har ikke ville spare hist og her”. Resultatet er et funktionelt familiekøkken med plads til leg, madlavning og samvær – tilpasset parrets minimalistiske og elegante stil. Øen bruges ofte som buffetbord, når familie og venner er på besøg, og det rummelige rum har rigeligt med gulvplads til, at børnene kan lege, mens forældrene laver mad.

Det hvide S19 køkken er indrettet med lav sokkel og højt underskab, der giver ekstra plads i skufferne, kogende vandhane fra Quooker, ovne fra Siemens og kogeplade med integreret emfang fra Miele.

Se køkkener i S19 serien

Bliv klogere på S19 serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES