DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

INSPIRATION TIL
SOMMERHUS KØKKENER

SKAL SOMMERHUSDRØMMEN UDLEVES?

Når den danske sommer nærmer sig, vejret bliver lunere og himlen mere blå, så kommer der liv i de danske sommerhuse. Her er der mulighed for at dyrke et frirum, familieaktiviteter, afslapning og roen - eventuelt ved vandet eller i skoven.

Går du med en sommerhusdrøm er vi klar til at hjælpe med indretning af køkken, bad og opbevaring. Køkkenet er det primære rum i boligen – også i sommerhuset, hvor der skal være plads til at tilberede mad og hyggeligt samvær med familie og venner. Vi giver gode råd til funktionel indretning så der er styr på skålene til koldskål, de fine tallerkner til grillmaden og den store skål med sommersalat.

Vi har samlet en række kundecases, hvor sommerdrømmen udleves på forskellige måder. Vi tilbyder kundetilpassede inventar løsninger, hvor der er mulighed for at trække naturen omkring sommerhuset ind ved hjælp af materialer og farver.

Kom ind til nærmeste Svane butik og hør om mulighederne

Svane Køkkenet leverer køkken og bad til Programmet Sommerdrømme på TV2
Se det på TV2 Play

Sommerdrømme i hvide sande

Med udsigt over området og tæt på vandet ligger dette 116 m2 store Skanlux Trend sommerhus bygget i eksklusive materialer med fokus på kvalitet og lækkert design.

Midt i det lyse køkkenalrum er den smukke køkkenø i MASSIV RAW – en mørk og smuk forædling af de massive egetræslameller, som skaber et unikt look i rummet.

Se hele sommerhuset her

Ro og sommerstemning
i grønne omgivelser

Omgivet af træer og grønne områder ligger dette skønne Skanlux sommerhus med store vinduer og plads til hele familien. Centralt i huset er køkkenalrummet med et lyst, lækkert WBL-køkken fra Svane Køkkenet og direkte udgang til terrassen.

WBL case i Skanlux sommerhus

Sommerhuset er indrettet med et lyst og lækkert køkken fra Svane Køkkenets S12-serie. Den hvide ramme om hvert enkelt element skaber harmoni og lige linjer i det højloftede køkkenalrum.

Se hele sommerhuset her

Sommerhus i strandkanten

Med direkte adgang til den skønne sandstrand og kun et lille stenkast fra vandkanten ligger det sorte træhus med udendørsbrus og feriestemning. Huset er skabt med højt til loftet og rene, hvide overflader i køkkenalrummet. Det elegante sommerhus er enkelt indrettet – og med god grund.

Sommerhuset er indrettet med et lyst og lækkert køkken fra Svane Køkkenets S12-serie. Den hvide ramme om hvert enkelt element skaber harmoni og lige linjer i det højloftede køkkenalrum.

Se hele sommerhuset her

Designerens drøm

På en naturgrund på Mols har designeren Bruno Jakobsen indrettet sit sommerhus. Sølvhuset er gennemført og gennemtænkt fra inderst til yderst i både arkitektur, indretning, funktion og nynordisk hygge. Der er med andre ord intet, der er tilfældigt, hvilket det endelig resultat også vidner om.

Det brændtgrå RETRO-køkken er specialdesignet til huset og harmonerer smukt med møbler, lamper, materialer og farver.

Se hele sommerhuset her

 

Sommerhus i rå natur

Det var grunden og beliggenheden i den bornholmske natur, der gjorde hele udslaget, da familien købte et gammelt sommerhus. Efter et par år måtte det lade livet til fordel for et enkelt sommerhus tegnet til grunden, så naturen nærmest træder inden for.

Husets hjerte er et stort rum med stue, spisestue og køkken. WBL køkkenet i hvidt er indrettet langs væggen modsat vinduerne. Med masser af skuffer og opbevaring i overskabene, giver det et praktisk og funktionelt køkken.

Se hele sommerhuset her

SKAL SOMMERHUSDRØMMEN UDLEVES?

Går du med en sommerhusdrøm, er vi klar til at hjælpe med indretning af køkken, bad og opbevaring. Find inspiration i vores brochure...

Se mere her

HAR DU LYST
TIL ET MØDE?

BOOK AFTALEN HER