DANSK DESIGN & DANSK PRODUKTION

INSPIRATION TIL
SOMMERHUS KØKKENER

SKAL SOMMERHUSDRØMMEN UDLEVES?

Når den danske sommer nærmer sig, vejret bliver lunere og himlen mere blå, så kommer der liv i de danske sommerhuse. Her er der mulighed for at dyrke et frirum, familieaktiviteter, afslapning og roen - eventuelt ved vandet eller i skoven.

Går du med en sommerhusdrøm er vi klar til at hjælpe med indretning af køkken, bad og opbevaring. Køkkenet er det primære rum i boligen – også i sommerhuset, hvor der skal være plads til at tilberede mad og hyggeligt samvær med familie og venner. Vi giver gode råd til funktionel indretning så der er styr på skålene til koldskål, de fine tallerkner til grillmaden og den store skål med sommersalat.

Vi har samlet en række kundecases, hvor sommerdrømmen udleves på forskellige måder. Vi tilbyder kundetilpassede inventar løsninger, hvor der er mulighed for at trække naturen omkring sommerhuset ind ved hjælp af materialer og farver.

Kom ind til nærmeste Svane butik og hør om mulighederne

Sommerhus i strandkanten

Med direkte adgang til den skønne sandstrand og kun et lille stenkast fra vandkanten ligger det sorte træhus med udendørsbrus og feriestemning. Huset er skabt med højt til loftet og rene, hvide overflader i køkkenalrummet. Det elegante sommerhus er enkelt indrettet – og med god grund.

Sommerhuset er indrettet med et lyst og lækkert køkken fra Svane Køkkenets S12-serie. Den hvide ramme om hvert enkelt element skaber harmoni og lige linjer i det højloftede køkkenalrum.

Se hele sommerhuset her

Designerens drøm

På en naturgrund på Mols har designeren Bruno Jakobsen indrettet sit sommerhus. Sølvhuset er gennemført og gennemtænkt fra inderst til yderst i både arkitektur, indretning, funktion og nynordisk hygge. Der er med andre ord intet, der er tilfældigt, hvilket det endelig resultat også vidner om.

Det brændtgrå RETRO-køkken er specialdesignet til huset og harmonerer smukt med møbler, lamper, materialer og farver.

Se hele sommerhuset her

 

Sommerhus i rå natur

Det var grunden og beliggenheden i den bornholmske natur, der gjorde hele udslaget, da familien købte et gammelt sommerhus. Efter et par år måtte det lade livet til fordel for et enkelt sommerhus tegnet til grunden, så naturen nærmest træder inden for.

Husets hjerte er et stort rum med stue, spisestue og køkken. WBL køkkenet i hvidt er indrettet langs væggen modsat vinduerne. Med masser af skuffer og opbevaring i overskabene, giver det et praktisk og funktionelt køkken.

Se hele sommerhuset her

HAR DU LYST TIL ET MØDE
MED OS I BUTIKKEN?

Book et uforpligtende møde