INSPIRATION TIL
SOMMERHUSKØKKENER

SKAL SOMMERHUSDRØMMEN UDLEVES?

Når vejret bliver lune­re, dagene længere og den danske sommer nærmer sig, kommer der liv i de danske sommerhusområder.
Her er det muligt at finde ro, nyde de lange aftener og dyrke frirummet med familie og venner. Sommerhuset skal derfor rumme plads til lidt af det hele – og det gælder også køkkenet.

 

Vi har samlet inspiration til indretning af sommerhuset, som giver lyst til nye tanker og idéer for sommerens samlingssted. Stil og indretning er lige så individuelt som sommerhusejerne, og vi tilbyder mange forskellige løsninger med mulighed for at sætte dit eget præg.
Start din inspiration her eller besøg en af Svane-butikkerne – vi glæder os til at hjælpe dig med din sommerhusdrøm.

Sommerdrømme i Skagen 2024

Svane Køkkenet er stolt sponsor på TV 2’s Sommerdrømme, der har premiere d. 18. april. Følg med hver torsdag kl. 20 på TV 2, og få inspiration til din egen sommerdrøm.

SE MERE

Sommerdrømme i hvide sande

Med udsigt over området og tæt på vandet ligger dette 116 m2 store Skanlux Trend sommerhus bygget i eksklusive materialer med fokus på kvalitet og lækkert design.

Midt i det lyse køkkenalrum er den smukke køkkenø i MASSIV RAW – en mørk og smuk forædling af de massive egetræslameller, som skaber et unikt look i rummet.

Se hele sommerhuset her

Ro og sommerstemning
i grønne omgivelser

Omgivet af træer og grønne områder ligger dette skønne Skanlux sommerhus med store vinduer og plads til hele familien. Centralt i huset er køkkenalrummet med et lyst, lækkert WBL-køkken fra Svane Køkkenet og direkte udgang til terrassen.

WBL case i Skanlux sommerhus

Sommerhuset er indrettet med et lyst og lækkert køkken fra Svane Køkkenets S12-serie. Den hvide ramme om hvert enkelt element skaber harmoni og lige linjer i det højloftede køkkenalrum.

Se hele sommerhuset her

Sommerhus i strandkanten

Med direkte adgang til den skønne sandstrand og kun et lille stenkast fra vandkanten ligger det sorte træhus med udendørsbrus og feriestemning. Huset er skabt med højt til loftet og rene, hvide overflader i køkkenalrummet. Det elegante sommerhus er enkelt indrettet – og med god grund.

Sommerhuset er indrettet med et lyst og lækkert køkken fra Svane Køkkenets S12-serie. Den hvide ramme om hvert enkelt element skaber harmoni og lige linjer i det højloftede køkkenalrum.

Se hele sommerhuset her

Designerens drøm

På en naturgrund på Mols har designeren Bruno Jakobsen indrettet sit sommerhus. Sølvhuset er gennemført og gennemtænkt fra inderst til yderst i både arkitektur, indretning, funktion og nynordisk hygge. Der er med andre ord intet, der er tilfældigt, hvilket det endelig resultat også vidner om.

Det brændtgrå RETRO-køkken er specialdesignet til huset og harmonerer smukt med møbler, lamper, materialer og farver.

Se hele sommerhuset her

 

Sommerhus i rå natur

Det var grunden og beliggenheden i den bornholmske natur, der gjorde hele udslaget, da familien købte et gammelt sommerhus. Efter et par år måtte det lade livet til fordel for et enkelt sommerhus tegnet til grunden, så naturen nærmest træder inden for.

Husets hjerte er et stort rum med stue, spisestue og køkken. WBL køkkenet i hvidt er indrettet langs væggen modsat vinduerne. Med masser af skuffer og opbevaring i overskabene, giver det et praktisk og funktionelt køkken.

Se hele sommerhuset her

SKAL SOMMERHUSDRØMMEN UDLEVES?

Går du med en sommerhusdrøm, er vi klar til at hjælpe med indretning af køkken, bad og opbevaring. Find inspiration i vores brochure...

Se mere her

HAR DU LYST
TIL ET DESIGNBESØG?

BOOK DESIGNBESØG HER