MASSIV SERIEN

ELEGANT, MØRKT
OG GENNEMFØRT

På en skøn grund i Odder bor Trine og Casper med deres lille datter. Familiens hus ligger på en skråning med udsigt til fredet natur direkte fra køkkenalrummet. Det store køkken i MASSIV sort eg er kombineret med sort egefinér på højskabene i et stilrent udtryk uden for mange forstyrrelser. 

Trine og Casper faldt for en grund på et skråt terræn med en fantastisk udsigt til søer, vildt og masser af natur. Her har de bygget et stort, flot hus til dem selv og deres lille datter. Køkkenalrummet, som er husets hjerte og dér, hvor familien tilbringer flest af deres vågne timer i hjemmet, er fyldt med store vinduer, hvorfra udsigten kan nydes. Det er denne udsigt, der har dannet udgangspunkt for indretningen af køkkenet. ”Det var vigtigt for os, at man – uanset hvor I rummet man befinder sig – kan nyde udsigten”, fortæller Trine. 
Den røde tråd har været vigtig i indretningen af den nybyggede bolig. Sort, grå og hvid præger vægge, møbler og styling i et minimalistisk designudtryk. Sorte køkkener trender – og med god grund. De mørke køkkener har en moderne elegance, som kan kombineres med mange forskellige materialer og overflader. Det moderne udtryk er netop, hvad Trine og Casper faldt for ved det sorte MASSIV køkken. Parret ønskede et hjem med et moderne look og et køkkenalrum, der forener det moderne med hyggelig og hjemlig stemning. Parret har valgt at kombinere de massive trælameller med egefinér på bagvæggen – det hele er holdt i sorte materialer for at skabe et køkkenudtryk, som ikke ligner alle andre. 

Familierum til hverdag og fest

Køkkenalrummet er indrettet med et stort spisebord og god plads til at dække op til hele den store nære familie. Trine og Casper nyder at have gæster til en god middag, fødselsdage og jul – derfor er dette også tænkt ind i indretningen, hvor køkkenøen fungerer som samlingspunkt under madlavningen, og de to ovne gør det langt nemmere at lave mad til alle gæsterne. 

”Vi synes, at vi har fået kombineret alle vores ønsker, så køkkenet fungerer funktionelt og udseendemæssigt, og vi kan få plads til hele familien uden at skulle flytte rundt på hele rummet – det er blevet præcis, som vi drømte om”, uddyber Trine. 
En af parrets favoritdetaljer er den sorte granitbordplade. ”Bordpladen er utroligt praktisk og giver desuden et råt look til køkkenet og helhedsindtrykket i rummet”, fortæller Trine om valget af den smukke bordplade. 

Stilen er gennemført i hele køkkenet, og der er ingen forstyrrende elementer. Et sort armatur fra Nivito, sorte hvidevare fra Siemens og et integreret emfang fra Thermex i nichen fuldender stilen, hvor enkelte, velvalgte detaljer udgør stylingen. 
Der er kun én ting, parret ville lave om, hvis de skulle have nyt køkken igen: ”Jeg ville gerne have haft et større vinkøleskab”, afslutter Casper med et smil. 

FÅ ET BUD PÅ
DIT UNIKKE KØKKEN

BOOK ET MØDE

Se køkkener i MASSIV serien

Bliv klogere på MASSIV serien