Svane Køkkenet Spjald

NÆRHED OG KØKKENGLÆDE
KOM IND OG SE PÅ NYT KØKKEN
HOS OS I SPJALD

 

Spjald

Hovedgaden 50

6971 Spjald

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 09.00 - 17.30

Lørdag

Kl. 09.00 - 12.30


SMUKKEST ER NATUREN

NYHED

OPLEV NOTES

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Jesper Klit property=

Jesper Klit

Butikschef

jkl@svane.com

Malene Staulund Jonsson  property=

Malene Staulund Jonsson

Indretningskonsulent

T: 9738 1111

msjo@svane.com

Kim Mogensen  property=

Kim Mogensen

Indretningskonsulent

T: 9738 1111

kimm@svane.com

Mads Sloth Andersen property=

Mads Sloth Andersen

Montør

msa@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Spjald

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Spjald - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Spjald

Svane Køkkenet Spjald byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg os på Hovedgaden – og få en vedkommende og inspirerende oplevelse i vores flotte, nyindrettede køkkenudstilling i 4 etager. Vi har 37 nye og inspirerende udstillinger, som helt sikkert er et besøg værd!

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet køkkenbutikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på et nyt køkken til dig. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi er dit lokale køkkenfirma i Spjald, som tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.

Udstillingskøkkener i Spjald

Lige nu er der ikke udstillinger til salg, men kom gerne forbi butikken og se hvad der evt. er på vej.

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES