Svane Køkkenet Spjald

NÆRHED OG KØKKENGLÆDE
SÅ KOM IND TIL
OS I SPJALD

Svane Køkkenet Spjald

Hovedgaden 50

6971 Spjald

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 09.00 - 17.30

Lørdag

Kl. 10.00 - 12.30

Ønsker du et online møde
med en indretningskonsulent?

BOOK AFTALEN HER

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Mads Sloth Andersen

Mads Sloth Andersen

INDRETNINGSKONSULENT

msa@svane.com

Bente Nørup Pedersen

Bente Nørup Pedersen

INDRETNINGSKONSULENT

bnp@svane.com

Allan Runge Jensen

Allan Runge Jensen

ERHVERVSKONSULENT / PROJEKTLEDER

aru@svane.com

Peter Schou

Peter Schou

INDRETNINGSKONSULENT

psc@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Spjald

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet Spjald

Svane Køkkenet Spjald byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum.

Kom og besøg os – få en vedkommende og inspirerende oplevelse i vores flotte nyindrettede udstilling i 4 etager. Vi har 37 nye og inspirerende udstillinger, som helt sikkert er et besøg værd!

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit næste køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.

Ledige stillinger i Spjald

svane køkkenet spjald søger erhvervskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent til erhverv og privat
Hos Svane Køkkenet Spjald har vi meget travlt og har derfor brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam i en lokal virksomhed med mere end 100 års historie.    

Jobbet
Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab. Du kommer til at have ansvaret for vores B2B kunder, kommer til at arbejde som erhvervssælger, men også med salg til privatkunder. Du har lyst til at bidrage med din erfaring og viden inden for bygge-, køkken- eller salgsbranchen, så vi som sund virksomhed fortsætter vores positive udvikling inden for erhvervssalg.

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Vi søger en kollega, der er positiv af natur, fleksibel og har et stort personligt drive. Erfaring med tegneprogrammet Winner eller lignende er en fordel samt være hjemmevant i AB18. Du skal være bevidst om at yde en god service og vide at en god handel er når begge parter er tilfredse.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Hos os vil du opleve vores lokale forankring. Vi prioriterer samarbejdet med lokalsamfundet højt, da vi ved, at det er dét, der også skal holde os relevante de næste mange år. Organisatorisk er vi en del af Ramsing.
Vi prioriterer samarbejde blandt kollegaer højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Michael Hansen på tlf. 9738 1111.
Ansøgning samt CV mailes til spjald@svane.com. Ansøgningen skal være os i hænde hurtigst muligt, da tiltrædelse er snarest eller efter aftale. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende. (ALLE henvendelser behandles fortroligt).

 

Markedspladsen i Spjald

Massiv raw
Spjald

Massiv raw

DKK 99.000

Svane Raw massiv/ Nordic køkken. Tidssvarende og elegant køkken, incl. Single sommelier skab, Silestone bordplade m. underlimet  Franke stålvask samt

Quooker haner og sæbedispencer.

Excl. Hvidevarer.

Vejl. udsalgspris 218.000 Kr.  

K15 køkken
Spjald

K15 køkken

DKK 30.000

Svane K15 køkken med lækkert  hideaway skab, gode hjørneskabe og laminat bordplade med underlimet vask.
Excl. hvidevarer. 

 

Skydedøre
Spjald

Skydedøre

DKK 5.000

Melamin eg  system 2000 med dæmper.

3 døre

Bredde 360 cm
Højde  237 cm.

Før pris  10.400,- 

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE
Svane Køkkenet WBL

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES