Køkkenfirma i Spjald - Svane Køkkenet
Svane Køkkenet Spjald

NÆRHED OG KØKKENGLÆDE
KOM IND OG SE PÅ NYT KØKKEN
HOS OS I SPJALD

Svane Køkkenet Spjald

Hovedgaden 50

6971 Spjald

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 09.00 - 17.30

Lørdag

Kl. 09.00 - 12.30

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Jesper Klit

Jesper Klit

Butikschef

jkl@svane.com

Bente Nørup Pedersen

Bente Nørup Pedersen

INDRETNINGSKONSULENT

bnp@svane.com

Per Kibsgaard

Per Kibsgaard

Indretningskonsulent

peki@svane.com

Lene Elbæk Sørensen

Lene Elbæk Sørensen

Indretningskonsulent

lens@svane.com

Mads Sloth Andersen

Mads Sloth Andersen

Montør

msa@svane.com

 

Køkkenforhandler i Spjald - Svane Køkkenet
Om Svane Køkkenet Spjald

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Spjald - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Spjald

Svane Køkkenet Spjald byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg os på Hovedgaden – og få en vedkommende og inspirerende oplevelse i vores flotte, nyindrettede køkkenudstilling i 4 etager. Vi har 37 nye og inspirerende udstillinger, som helt sikkert er et besøg værd!

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet køkkenbutikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på et nyt køkken til dig. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi er dit lokale køkkenfirma i Spjald, som tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.

Ledige stillinger i Spjald

svane køkkenet spjald søger indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent
Vi har travlt og vi har mange kunder i butikken. Hos Svane Køkkenet Spjald har vi meget travlt og har derfor brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs-oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring med Microsoft Office pakken og kan arbejde i tegnesystemet Winner eller lignende.
Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

 

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Klit på tlf. 2272 7500.
Ansøgning samt CV mailes til jkl@svane.com. Ansøgning skal være os i hænde hurtigst muligt, da tiltrædelse er snarest eller efter aftale. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende.

Bemærk! Uden relevant erfaring er henvendelser unødvendige

Markedspladsen i Spjald

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES