Svane Køkkenet Spjald

NÆRHED OG KØKKENGLÆDE
SÅ KOM IND TIL
OS I SPJALD

Svane Køkkenet Spjald

Hovedgaden 50

6971 Spjald

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 09.00 - 17.30

Lørdag

Kl. 10.00 - 12.30

Vi hjælper dig
med at finde den
optimale løsning

Det eneste du skal, er at investere et par timer i vores selskab. Sammen designer vi dit nye køkken – med dig og din bolig som udgangspunkt. Vi er altid opdateret i forhold til indretning og trends og vil vejlede dig igennem alle mulighederne for smarte og funktionelle detaljer.

Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Mads Sloth Andersen

Mads Sloth Andersen

INDRETNINGSKONSULENT

msa@svane.com

Bente Nørup Pedersen

Bente Nørup Pedersen

INDRETNINGSKONSULENT

bnp@svane.com

Allan Runge Jensen

Allan Runge Jensen

ERHVERVSKONSULENT / PROJEKTLEDER

aru@svane.com

Peter Schou

Peter Schou

INDRETNINGSKONSULENT

psc@svane.com

 

Om Svane Køkkenet Spjald

LAD OS INSPIRERE
OG RÅDGIVE DIG
I BUTIKKEN

Velkommen til
Svane Køkkenet Spjald

Svane Køkkenet Spjald byder dig indenfor til inspiration til alle boligens rum.

Kom og besøg os – få en vedkommende og inspirerende oplevelse i vores flotte nyindrettede udstilling i 4 etager. Vi har 37 nye og inspirerende udstillinger, som helt sikkert er et besøg værd!

Hos os finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet butikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit næste køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau.

Ledige stillinger i Spjald

svane køkkenet spjald søger butikschef med potentiale til partner

Er du en stærk relationsopbygger med et kommercielt mindset? Har du butikserfaring, og har du lysten til at stå i spidsen for Svane Køkkenet Spjald i en lokal virksomhed med mere end 100 års historie? 
Så hører vi gerne fra dig! 

Jobbet
Med reference til indehaveren vil du blive ansvarlig for den daglige drift af butikken med alt hvad det måtte indebære fra mersalg til indkøb og eksekvering af nye udstillinger. Din fornemste opgave bliver at optimere den daglige drift, søsætte og udføre markedsføringskoncepter, som udgår fra Svane Køkkenet hovedkontor, herunder annoncering på relevante medier, og ikke mindst at sikre, at butikkens kunder er glade og tilfredse i samarbejde med dine tre kollegaer. 

Krav til dig
Hos os vil du være med til at sætte barren for succes, og du har i høj grad indflydelse på, i hvilken retning vi skal gå. Du bliver mødt af en ledelse i øjenhøjde og et team, som lytter til hinanden. Vi prioriterer samarbejde blandt kollegaer højt og tilbyder gode udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi dig en udbygning af dine branchemæssige kompetencer og videre uddannelse. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, og ser vi begge potentialet i et endnu tættere samarbejde, er der mulighed for at indgå partnerskab. 

Vi tilbyder
Organisatorisk er Svane Køkkenet Spjald en del af Ramsing, der spænder fra Svane Køkkenet og Kop & Kande til Hvidt og Frit Hvidevarer. Ramsing Shopping Center består af i alt 3 butikker fordelt på 1.200 kvadratmeter og har sine rødder i Ringkøbing-Skjern kommune. Som medarbejder hos os vil du opleve vores lokale forankring gennem bl.a. vores sponsorater og støtte til forskellige sportsklubber som Spjald IF, herunder Ramsing Cup og Skjern Håndbold. Vi prioriterer det lokale samarbejde højt, da vi tror på, at kendskab til nærmiljøet gør en afgørende forskel for vores kunder. Ramsing har gennemgået et generationsskifte tilbage i 2014. 

Videre forløb
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen nedenfor. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon 30 851 331.

Søg stillingen

Markedspladsen i Spjald

{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES