Køkkenfirma i Taastrup - Svane Køkkenet
Svane Køkkenet Taastrup

NYT KØKKEN?
HER FINDER DU
MASSER AF INSPIRATION

Svane Køkkenet Taastrup

Roskildevej 323 D

2630 Taastrup

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl 10.00 - 17.30

Lørdag

Kl 10.00 - 14.00

I TAASTRUP BOR VI TÆT PÅ MOTORVEJEN OG HAR MASSER AF GRATIS PARKERINGSPLADSER.

VI HJÆLPER DIG MED AT
FINDE DEN OPTIMALE LØSNING


Vi kan rådgive og vejlede dig igennem hele køkkenprocessen. Fra den første inspirationstur – over afprøvning af forskellige indretninger og materialer – til den konkrete købssituation.

Steven H. Olsen

Steven H. Olsen

Butikschef/konsulent

sto@svane.com

Allan Pedersen

Allan Pedersen

Indretningskonsulent

alpe@svane.com

Anna-Mette Munkholm

Anna-Mette Munkholm

ØKONOMICHEF

amm@svane.com

Jesper Munkholm

Jesper Munkholm

INDEHAVER

jmu@svane.com

 

Køkkenforhandler i Taastrup - Svane Køkkenet
Om Svane Køkkenet Taastrup

LAD OS INSPIRERE OG
RÅDGIVE DIG I KØKKENBUTIKKEN

Nyt køkken Taastrup - Svane Køkkenet

Velkommen til
Svane Køkkenet Taastrup

Hos Svane Køkkenet - dit lokale køkkenfirma i Taastrup - byder vi dig indenfor med inspiration til alle boligens rum. Kom og besøg vores 550m2 store showroom – få en vedkommende og inspirerende oplevelse i vores flotte køkkenudstilling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte køkkenbutik i Taastrup, hvor der er gode tilkørselsforhold – direkte fra Roskildevej - og hvor du kan parkere lige uden for døren på én af vores 32 parkeringspladser. Vi er ligeledes en stærk samarbejdspartner hvad angår levering af hvidevarer samt montagearbejde og fuldentrepriser.

Hos Svane Køkkenet Taastrup finder du kun 100% dansk design – vi har indrettet køkkenbutikken med lys, luft og funktionel enkelthed som er tilsvarende den moderne bolig. Inspirationen bag de enkelte udstillinger er mangfoldige og afspejler individualitet, overskud og kreativitet – præcis som det gør sig gældende i vores brede kundekreds. Besøg os og få en snak med en af vores kreative og engagerede indretningskonsulenter. Vi tilbyder gratis og professionel konsulentrådgivning på et højt fagligt niveau og har mange års erfaring med køkkenrådgivning.

Med udgangspunkt i dig og din bolig er vi klar til komme med et bud på dit nye køkken. Vi kommer gerne og besøger dig for derved at kunne give vores bedste bud. Vi har nyt køkken, bad og opbevaring i alle prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane kvalitet. Du skal have den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt fagligt niveau i din køkkenbutik i Taastrup.

Ledige stillinger i Taastrup

SVANE KØKKENET TAASTRUP SØGER indretningskonsulent

Vi søger en kreativ indretningskonsulent
Vi har travlt og vi har mange kunder i butikken. Hos Svane Køkkenet Taastrup har vi meget travlt og har derfor brug for dig. Du er en erfaren, kreativ og engageret køkkenkonsulent, som har lyst til at være en del af vores salgsteam.  

Jobbet
Først og fremmest er du en dygtig sælger, som brænder for at give kunderne en købs-oplevelse ud over det sædvanlige. Du får ansvaret for indretningsløsninger til hjemmet på et højt niveau, fra tilbudsgivning til ordre og entreprisestyring. For at få succes i dette job skal du have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundernes ønsker og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og godt købmandsskab.  

Krav til dig
Du har allerede været et par år i branchen eller har relevant erfaring med salg. Du er resultatorienteret, kan dokumentere gode salgsresultater og ved hvad der skal til for at få succes. Du har erfaring med Microsoft Office pakken og kan arbejde i tegnesystemet Winner eller lignende.
Af natur er du positiv og fleksibel, har et stort personligt drive og kan lide at have travlt.

Vi tilbyder
Hos Svane Køkkenet indgår du i et team af dygtige og erfarne kolleger som er drevet af lysten til at gøre et inventarkøb til en ekstraordinær god oplevelse for vore kunder. Du kommer til at arbejde med et meget attraktivt og bredt sortiment af spændende produkter indenfor køkken, bad og bolig. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder gode personlige udviklingsmuligheder. Gennem intern oplæring og deltagelse i kædens kursusprogram sikrer vi udbygning af din branchemæssige kompetence og videre uddannelse. Løn efter kvalifikationer.

Videre forløb
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Munkholm på tlf. 2616 0277.
Ansøgning samt CV mailes til jmu@svane.com. Ansøgningen skal være os i hænde hurtigst muligt, da tiltrædelse er snarest eller efter aftale. Samtaler vil derfor blive afholdt løbende. (ALLE henvendelser behandles fortroligt).

Markedspladsen i Taastrup

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

 

BOOK ET MØDE MED
EN INDRETNINGSKONSULENT

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

INSPIRATION
FRA VORES
SKØNNE KUNDER

SE ALLE KUNDECASES