WBL SERIEN

FAMILIÆR RÅHYGGE
UNDER KØBENHAVNS TAGE

Det enkle, hvide WBL køkken fra Svane Køkkenet danner en rolig base for Rebekka, Nils og deres tre børn, hvor køkkenet med sin indretning og centrale placering, fungerer som hjemmets ”torv”.

Oppe under taget - i en ældre gennemrenoveret ejendom i København - har Rebekka, Nils og deres tilsammen tre børn indrettet deres hjem. En hyggelig oase, hvor køkkenet, som er placeret midt i lejligheden, helt naturligt fungerer som familiens samlingspunkt i en hektisk hverdag.

”Det er i køkkenet, at familien mødes. Både fordi det ligger helt fantastisk midt i lejligheden. Men også fordi, at køkkenets form, indretning og størrelse indbyder til at samles. Det virker helt naturligt – nærmest som hjemmets centrale torv,” fortæller Rebekka.

Køkkenet er bevidst indrettet med en ø med siddepladser på den ene side. Her samles familien med hinanden og med gæster om både rødvin, lektier, KidsNews, morgenmad og kaffe – en hyggelig og central funktion i familiens travle hverdag.

Både Rebekka og Nils laver gerne mad, og vil gerne give glæden ved madlavning videre til deres børn.

”Vores børn har en alder, hvor de har fået maddage, og det er skønt at køkkenet inviterer så meget til at blive brugt og være sammen omkring madlavningen. Det er virkelig et køkken, hvor man får lyst til at lave mad, og det kan vi også mærke på vores børn,” fortæller Rebekka.

Familien har på den ene køkkenvæg installeret en iPad, hvor børnene kan finde opskrifter og ideer til madlavningen. På den måde har de integreret børnenes normale inspirationskilde i indretningen, så det er let at gå til.

En symbiose mellem hygge og minimalisme

Det hvide WBL køkken fra Svane Køkkenet er indrettet med en tynd hvid corian bordplade, og således står køkkendesignet helt minimalistisk, skarpt og enkelt midt i lejligheden. I samspil med de rå træbjælker i loftet og en brændeovn i køkkenalrummet har familien forenet det rene og enkle med det hyggelige og varme i deres indretning.

”De gamle bjælker fortæller en historie og tilfører køkkenet sjæl. Og med alt det, der kommer til i en travl hverdag – køkkengrej, mad, skolebøger, dimser og aviser – er den enkle hvide base rigtig nem at gøre personlig. Det sker helt automatisk på grund af alt det liv, der er i køkkenet og den hverdag som udleves her,” fortæller Rebekka.

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES