WBL SERIEN

Ro og sommerstemning
i grønne omgivelser

Omgivet af træer og grønne områder ligger dette skønne Skanlux sommerhus med store vinduer og plads til hele familien. Centralt i huset er køkkenalrummet med et lyst, lækkert WBL-køkken fra Svane Køkkenet og direkte udgang til terrassen.

Når den danske sommer nærmer sig, vejret bliver lunere og himlen mere blå, kommer der liv i de danske sommerhuse. I Vejby ligger et åbent og lyst sommerhus, som indbyder til afslapning, ro og samvær både ude og inde. Med loft til kip og store vinduer fra gulv til loft er der masser af lys og luft i alle husets rum. 
Centralt i huset er køkkenet placeret i åben forbindelse med spisestuen. Som en rolig base er køkkenet praktisk indrettet med hvide elementer i WBL-serien. De store skuffer rummer rigeligt med opbevaringsplads, så sommerhuset kan danne rammerne for lækre og hyggelige madoplevelser. 

Moderne sommerhus med plads
Som i den moderne bolig er køkkenalrummet et populært valg, der samler familien om forskellige aktiviteter. Den fritstående køkkenø giver god plads til, at alle kan deltage i madlavningen, og den hyggelige alkove indbyder til afslapning for de mindste, mens familien er samlet. Stuen er let adskilt fra køkken og spisestue, så der er ro til at læse en bog, slå benene op og nyde en rolig aften. 

De hvide elementer i huset får selskab af farverige og personlige detaljer, som understreger den hyggelige sommerhusstemning. Fra WBL-køkkenet er der udgang til terrassen og udsigt til haven, så den danske sommer kan nydes både inde og ude. En del af terrassen er overdækket og skaber en hyggelig krog, som indbyder til lange aftener ude – også når duggen falder. 

Rent og enkelt badeværelse
Husets badeværelse kombinerer sommerhusstemning med moderne løsninger. Her er højt til loftet, lyse vægge og praktiske fliser i bruseren, som matcher gulvet. Udtrykket er ført videre fra køkkenet med et badelement i WBL Hvid – den praktiske gribeliste gør det let at åbne de store skuffer, som rummer plads til alt fra håndklæder til personlig pleje. Hyggelige kurve og en flettet bademåtte giver badeværelset et naturligt strejf, som passer godt til sommerhusstemningen. 

Sommerhuset er opført af Skanlux Byggefirma A/S og er modellen Individuel Trend. Foto: Skanlux Byggefirma A/S.

FÅ ET BUD PÅ
DIT UNIKKE KØKKEN

BOOK ET MØDE

Se køkkener i WBL serien

Bliv klogere på WBL serien

KOM MED EN TUR HJEM
TIL VORES KUNDER

SE ALLE KUNDECASES